Hírmorzsák 2015-10-20 (22:35)

Marjanovicsnak nagyon sokat jelent, hogy Duncan foglalkozik vele, próbál mindent úgy csinálni, ahogy a legenda mondja neki. GM-körkérdés 49 kérdéssel és az azokra adott válaszokkal. Andre Drummond nem ír alá idő előtti hosszabbítást a Pistonsnál. Byron Scott szerint Huertas a Lakers cseresorának vezére. Úgy tűnik, hogy Napier marad a Magicnél. Roster-lépések: Lakers (Upshaw, Michael Frazer), Celtics (Clarke, Levi Randolph, Malcolm Miller), Jazz (Cotton, Graham), Nets (Boatright, Chris Daniels, Quincy Miller)

A San Antonio Spurs szerb centere, Boban Marjanovics a San Antonio Express-Newsnak elmondta, nagyon sokat jelent neki, hogy a liga egyik legendája, Tim Duncan annyit foglalkozott vele az egész edzőtábor során, illetve a Detroit elleni előszezon meccs negyedik negyedében is ő mondta neki, hogyan védekezzen Andre Drummondon. Marjanovics azt nyilatkozta, hogy el sem tudja mondani, mennyire nagy dolognak tartja ezt, hiszen egy óriási játékos Duncan, hatalmas név, és neki magyarázza a dolgokat. Mindig odafigyel arra, mit mond neki csapattársa, és próbálja azt tenni, amit tanácsol neki.

Megvolt a szokásos szezon előtti GM-körkérdés, ezen a linken olvashattatok róla bővebben is a koraeste folyamán.

Semmi meglepetés nem történt az előbb említett Pistonsnál, de Stan Van Gundy elnök és vezetőedző bejelentette, hogy Andre Drummond nem fog aláírni november 2-áig idő előtti hosszabbítást. Semmi értelme nem lett volna ennek taktikailag, hiszen több sapka alatti helyet foglalt volna jövő nyáron, júliusban ugyanúgy alá tudnak vele írni 5 évre, lásd Kawhi Leonard esetét a Spursnél.

Több helyen is volt rostertakarítás a mai napon. A Los Angeles Lakersnél Michael Fraziernek és Robert Upshaw-nak köszönték meg az eddigi munkát - az aranysárga-lilák kerete így 17 fős. A Lakersnél egyébként az egyik nem garantált szerződésű játékos, Marcelinho Huertas borítékolható, hogy maradni fog, miután Byron Scott azt nyilatkozta, hogy ő a cseresor vezére - a brazil hátvéd 8 pontot és 8 gólpasszt jegyzett a legutóbbi, Portland TrailBlazers elleni találkozón.

A Brooklyn Nets Ryan Boatrighttól, Chris Danielstől és Quincy Millertől búcsúzott, ők szintén 17-en vannak így - utóbbi egyébként a hírek szerint a Crvena Zvezda játékosa lesz hamarosan. A Utah Jazznél már csak 15 fős az állomány Bryce Cotton és Treveon Graham elküldése után. A Boston Celticsnél is elbúcsúztak három embertől, ők Coty Clarke-ot, Malcolm Millert és Levi Randolph-ot tették ki keretükből, így jelenleg 17 fős az állományuk nekik is.

Az Orlando Sentinel értesülései szerint az Orlando Magic nemcsak Aaron Gordon, Victor Oladipo és Elfrid Payton 2016/17-es csapatopcióját fogja lehívni hamarosan, hanem Shabazz Napierét is - úgy tűnik, hogy az irányító mégis maradni fog a floridai együttesnél, nem teszik ki a keretből.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus