Hírmorzsák 2015-10-25 (21:30)

Halloweent tartottak a Mavsnél és a Thundernél, utóbbiak választásai kicsit betegre sikerültek. Elhunyt Flip Saunders, KG érzékeny búcsút vett egykori mesterétől. LeBron ma végzett először teljes értékű edzésmunkát október 13-a óta, Tristan Thompson is játszik a Bulls ellen. Kobe-ról még mindig semmi pontosat nem tudni. Lehet, hogy Afflalónak ki kell hagynia két hetet combhajlító-húzódás miatt. Porzingis twitteren a követői kérdéseire válaszolt: egy álma vált valóra azzal, hogy a Knicks draftolta és szeretné teljes pályafutását a franchise-nál tölteni, de beszélt Melóról, a gyerekkori példaképeiről, illetve arról is, ki szerinte a legjobb irányító a ligában vagy a legszebb színésznő. 

Az este híre sajnos Flip Saunders halála volt, amelyről korábban külön is beszámoltunk. Saunders a liga egyik közkedvelt figurája volt közvetlen stílusa miatt, amiért a legtöbb vele kapcsolatba kerülő nagyon jó véleménnyel volt róla. Kevin Garnett is búcsút vett egykori vezetőedzőjétől és mesterétől: 

Az idénykezdethez tartozik, hogy a FOX Sports Hoops twitteren jelentette, hogy a Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James ma először végzett teljes értékű edzésmunkát október 13-a óta - mint arról reggel beszámoltunk, egyre jobb állapotban van, valószínűleg játszik a Chicago Bulls elleni szezonnyitón. Szintén a Cavshez tartozik, hogy Chris Haynes (Northeast Ohio Media Group) forrásai szerint Tristan Thompson is pályára fog lépni a Bulls ellen annak ellenére is, hogy a teljes edzőtábort kihagyta a szerződéskötése körüli problémák miatt.

A Los Angeles Lakers vezetőedzője, Byron Scott az Orange County Newsnak elárulta, egyáltalán nem tudja garantálni, hogy Kobe Bryant ott lesz a Minnesota Timberwolves ellen október 28-án a pályán, de ő személy szerint úgy gondolja, hogy játszani fog. A New York Knicks dobóhátvédjének, Arron Afflalónak viszont lehet, hogy nem lesz szerencséje, Stefan Bondy (New York Daily News) értesülései szerint ugyanis az MRI vizsgálatok alapján egy kisebb combhajlító húzódása van, ami miatt elképzelhető, hogy két hetet ki kell hagynia.

Ha már a Knicks, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Kristaps Porzingis tegnap kérdezz-felelek órát tartott twitteren, az őt követők kérdéseire válaszolt. Elmondása szerint egy álma vált valóra azzal, hogy a Knicks draftolta, és arra a kérdésre, hogy szeretné-e teljes pályafutását a New Yorknál tölteni, azt választolta, hogy igen. Rákérdeztek, hogy mi van Carmelo Anthonyval, amire annyit mondott, hogy nem is kívánhatott volna jobb mentort Melónál, nagyon várja már, hogy együtt játszhasson vele.

Anthony mellett Dirk Nowitzki, Kevin Garnett és Kobe Bryant játékát nézte legszívesebben gyerekkorában. A KP becenevet kedveli, és úgy gondolja, hogy Russell Westbrook vagy Steph Curry a legjobb irányító jelenleg a ligában. Azt is megkérdezték, hogy All-Star lenne-e inkább első évében vagy PO-ba jutna, amire egyértelműen utóbbit mondta. És persze nem csak kosárlabdával kapcsolatban kérdezték: Margot Robbie szerinte a legszebb amerikai színésznő, akit látott (Wall Street Farkasa, Naomi).

A Detroit Pistons kitette keretéből Ryan Boatrightot - csak azért igazolták le, hogy miután lekerül waiverről, az ő D-Ligás csapatukba mehessen.

A végére pedig az Oklahoma City Thunder maradt, ahol Nick Collison (Forest Gump) egy kis Halloween Partyt rendezett - jelen volt Russell Westbrook (Steven Adams), Steven Adams (Joker), Kevin Durant (Martin Lawrence a Blue Streakből) és állítólag Andre Roberson (Jigsaw) is, de ott volt Mitch McGary (Average Player a DodgeBallból) és Steve Novak is.

Ugyanez megvolt a Dallas Mavericksnél is, Dirk Nowitzki Addams Family alakítása meglepően élethűre sikeredett:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus