Hírmorzsák 2015-11-10 (21:30)

Mario Chalmerst elcserélte a Heat a Memphishez. Durant egyelőre nem foglalkozik a szabadügynök piaccal, csak a szezon érdekli, beszélt a tegnapi, szurkolókról tett nyilatkozatáról is. Cousins szerint ha rendbe teszik a dolgokat házon belül, jönnek majd a győzelmek is, Gay szerint van gond a játékukkal is. George Karlt kirúghatják a következő 48 órán belül? Drummond Wilt Chamberlain nyomdokain. Steve Kerrt megkereste egy szurkoló a hátműtétjével kapcsolatban, a tréner kézzel írott levéllel válaszolt. Olynyk négy harapásra próbált megenni egy burritót, (majdnem) összejött neki (videó). Uncle Drew visszatér (videó).

A ma este híre Mario Chalmers cseréje volt - mint arról korábban részletesen beszámoltunk, a Miami Heat James Ennisszel együtt a Memphis Grizzlieshez cserélte az irányítót Beno Udrihért és Jarnell Stokes-ért cserébe.

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Kevin Durant természetesen ma is a szabadügynök piacról nyilatkozott - ma este a Washington Wizards vendége lesz a Thunder. Durant elmondása szerint nem sokat gondol a jövőjére jelenleg, majd akkor kezd el igazán foglalkozni ezzel, ha már ott tartanak, hogy vége az idénynek. Már nagyon régóta hajtogatja, hogy csak a csapatára koncentrál jelenleg, és annak örül, hogy játszhat.

Kitért arra is Durant, hogy nem a washingtoni szurkolók támogatásával volt igazán baja azon a bizonyos január 22-ei mérkőzésen, hanem azzal például, hogy a kivetítőn kirakták egy képét és Wizards-mezt photoshoppoltak rá. Úgy érzi, ha a Washingtonban játszott volna, nagyon rosszul esett volna ez neki, de a szurkolókkal nincs baja, ők úgyis azt csinálják, ami nekik tetszik. Az egész ligában mindenhol vannak drukkereik, úgyhogy az nem különleges eset, ha nekik szurkolnak.

Mint arról reggel már szó volt, a Sacramento Kings centere, DeMarcus Cousins olyan meetinget akar a közeljövőben, ahol csak a csapat játékosai lesznek ott. Cousins szerint vannak bizonyos problémák, amiket meg kell oldaniuk, de ha tisztázzák ezeket a dolgokat, a győzelmek is jönni fognak. Csapattársa, Rudy Gay annyit tett ehhez hozzá, hogy nehéz hozzászokni az új felálláshoz, sok az új játékos, akivel soha nem játszottak együtt korábban. Gay szerint a keret minden tagja megpróbál minden tőle telhetőt, de nagyon sok fiataljuk is van, akiktől már most nagyon sokat várnak - egész egyszerűen fejlődniük kell, jobbnak kell lenniük a jövőben.

A Kingsnél közben állítólag nagy dolgok készülődnek a háttérben, Carmichael Dave (KHTK Sports) értesülései szerint ugyanis a csapaton és a vezetőségen belül nagyon sokan aggódnak a George Karl által követelt játékstílus és annak hatékonysága miatt. Dave szerint egyáltalán nem lehet kizárni egyetlen lehetőséget sem, a következő meccsig (csütörtök hajnal) nagyon sok minden történhet a Kingsnél edzői poszton.

A napi statisztika most is Andre Drummondé, aki szenzációsan kezdte az évet - hat meccs után 20/20-as átlaga volt, amire Wilt Chamberlain óta senki nem volt képes, hét meccs után pedig a 135 pontot és a 135 pattanót is átlépte, amire utoljára szintén Wilt volt képes, még az 1970/71-es idény kezdetén. Drummond egyébként becsúszott a 20-as határ alá a Golden State Warriors elleni találkozót követően, de így is 19.4 pont és 19.6 pattanó állnak a neve mellett.

A Golden State Warriors vezetőedzője, Steve Kerr egyelőre nem tud leülni a kispadra, ám segíteni így is tud az embereknek. Egy hölgy írt neki levelet, akinek a hátát szintén megműtötték és segítséget kért Kerrtől, hogyan végezhetné minél hatékonyabban a rehabját. Kerr kézzel írott levéllel válaszolt, amelyben elmondta, természetesen átérzi, hogy min megy most keresztül a levélíró, de sajnos nem tud biztos gyógymódot, egyszerűen bízniuk kell abban, hogy a testük felépül idővel.

A Boston Celtics magasembere, Kelly Olynyk négy harapásból próbálta megenni burritóját:

A végére pedig Uncle Drew maradt, aki visszatér:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus