Hírmorzsák 2015-12-20 (21:30)

D'Angelo Russell Byron Scott rendszerét kritizálta, a tréner szerint a fiatalok a játék minden elemében szánalmas teljesítményt nyújtottak a Thunder ellen. Chris Paul szerint jelenleg egyáltalán nem kell tartania a bajnokesélyeseknek a Clipperstől. Klay Thompson szerint ő a legjobb dobóhátvéd a ligában, kicsit jobb shooternek tartja magánál Curryt, de nem sokkal. Shumpert játszik ma este. Derrick Williamstől 750.000 dollárt vitt el két nő. Egy Westbrook-fan sérója (videó). Bennett a D-Ligában.

A Los Angeles Lakers irányítója, D'Angelo Russell beszólt edzőjének, Byron Scottnak. Az elsőéves játékmester azt nyilatkozta az Oklahoma City Thunder ellen 40 ponttal elveszített mérkőzés után, hogy próbálnak egy-egy jobb sorozatot összehozni és azt minél hosszabbra kinyújtani, de ha a rendszer köti őket, akkor nehezen tudnak bármit is csinálni. Scott a meccs után annyit mondott, hogy a fiatalok félve léptek pályára és a játék minden elemében szánalmas teljesítményt nyújtottak - ezt egyébként Russell és Julius Randle is tagadták, nem játszottak jól, de nem féltek elmondásuk szerint.

A város másik csapatánál, a Clippersnél sincs túl jó hangulat, miután ma hajnalban a Houston Rocketstől is kikaptak. A találkozót követően Chris Paul elmondta, hogy jelenleg egyáltalán nem alkotnak olyan együttest, amitől félnie kellene bárkinek is, legalábbis jelen állás szerint biztosan nem kell tartania tőlük a bajnokesélyeseknek. DeAndre Jordan szerint nulla energiával kezdték a mérkőzést a pálya mindkét oldalán, úgyhogy ez a vereség a kezdőké.

A Golden State Warriors dobóhátvédjét, Klay Thompsontól kérdezték a riporterek, hogy kik szerinte a legjobbak posztonként. Irányítóban természetesen Stephen Curryt mondta, kettes posztra pedig saját magát, mivel 26-1-gyel állnak, és így elmondása szerint bízik magában. Thompsont kérdezték, hogy ki a jobb dobó kettejük közül, amire azt mondta, hogy jelenleg Curry, de nem sokkal, próbálja is utolérni. Azt nem mondaná, hogy társa sokkal jobb nála, de minden idők egyik legjobbja Curry, és megtiszteltetés mellette játszani.

A Golden State (egyik) legnagyobb riválisánál, a Cleveland Cavaliersnél ma este Iman Shumpert is játszhat, nemcsak Kyrie Irving, így egyre teljesebb lehet a 2015-ös döntős kerete.

A Toronto Raptors a D-Ligába, a Raptors 905-höz küldte Anthony Bennettet, a 2013-as 1/1-et - Bennett 9 mérkőzésen lépett idén pályára Torontóban, de kevesebb mint 5 és fél percet átlagolt. A hírek szerint a Delaware 87ers ellen játszik most, majd az esti, Sacramento Kings elleni meccsre visszatér a nagycsapathoz.

A New York Knicks erőcsatárától, Derrick Williamstől a hírek szerint nem kevesebb mint 750.000 dollárt lopott el két nő, akiket egy klubból vitt haza az egyik este - egy Louis Vuitton ékszeres dobozt vittek el a rendőrség tájékoztatása szerint, ami tele volt értékkel. Williams nem akarta kommentálni az esetet a Knicks tegnapi, Chicago Bulls elleni ütközetét követően, még folyik a nyomozás.

A legvégére pedig egy Russell Westbrook-fan maradt:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus