Hírmorzsák 2016-01-28 (22:00)

Az ESPN Top100-as listája a 41-45. helyeken. A Pelicans Tyreke Evanst is elcseréli? Parsonst Steph Curryhez hasonlította a Mavs közösségi médiáért felelős részlege - törölték is a tweetet. Melo ma este nem játszik, holnap talán, Rose viszont ott lesz a Lakers ellen a Chicagóban. Maxiell-lel nem érdemes kezdeni (videó). A liga variálhat a jövőben az All-Star szavazás rendszerén. Sting lép fel az All-Star főmeccsének félidejében. Messina lesz a Team World edzője az újoncok-másodévesek mérkőzésen, Popovich próbálta is feldobni: "örülj, lesz tészta" (videó). McDonough szerint aktívak lesznek a deadline előtt. Thanasis Antetokounmpót leigazolta a Knicks. Dunleavy a D-Ligában játszhat néhány meccset, mielőtt bemutatkozna idén a Bullsnál.

Az ESPN ma este is folytatta Top100-as listáját a 41-45. helyeken - mint ismert a Top50-ben már ötösével haladnak.

41. Gary Payton, 42. Bill Walton, 43. James Worthy, 44. Dominique Wilkins, 45. Paul Pierce

Michael Scotto (Sheridan Hoops) jelentette, hogy a New Orleans Pelicans meghallgatja a Tyreke Evansre érkező ajánlatokat - 10.2 millió dollárért van még szerződése jövőre is a hátvédnek. A Pelicans szépen szétkaphatja a jelenlegi keretet, hiszen Evans mellett Eric Gordon és Ryan Anderson neve is elég sok pletykában szerepel.

Lehet, hogy DeMarcus Cousins szavai meghallgatásra találnak - tegnap este írtunk róla, hogy a Sacramento Kings centerének nem tetszik a mostani All-Star szavazási rendszer, ő a szurkolói voksolást eltörölné, Adam Silver pedig ma azt nyilatkozta Sam Amicknek (USA Today), hogy vizsgálják, hogyan lehet változtatni a mostani állapotokon. Silver szerint az nagyon jó, hogy a szurkolók is dönthetnek, ki legyen ott a gálán, de a közösségi média sokat változtatott a világon az utóbbi időben, elég komoly romboló hatása is van, márpedig ilyen befolyással volt némileg a voksolásra is.

Az All-Starhoz, de az idei hétvégéhez tartozik, hogy Sting lesz a főmeccs félidejének sztárfellépője.

Az is az All-Star hétvégéhez tartozik, hogy a pénteki nap fő műsorában, a Team World - Team America első- és másodéveseknek rendezett különmeccsen a San Antonio Spurs segédedzője, Ettore Messina is szerepet kaphat, Eric Pincus (Los Angeles Times) információi szerint ugyanis ő irányítja majd a Team World együttesét. A Spurs vezetőedzője, a főmeccsen nyugatot vezető Gregg Popovich próbálta feldobni Messinát - Torontóban sok olasz él, így valószínűleg lesznek jó olasz tészták is a városban:

A Phoenix Suns GM-je, Ryan McDonough egy rádióadásban azt nyilatkozta, hogy az arizonai együttes nagyon aktív lesz a deadline közeledtével. Hogy lépnek-e vagy hogy mennyit cserélnek, azt még nem tudja, a cserehatáridő még holnaphoz három hétre lesz, és ilyenkor még általában puhatolózó jellegű beszélgetések folynak. Mindenki próbálja felmérni, hogy kinek milyen posztú játékosra van szüksége, milyen pickek kellenek adott együttesnek és hogy mit fognak csinálni.

A New York Knicks 10 napos szerződést kötött Thanasis Antetokounmpóval - Giannis bátyját a 2014-es draft második körének 51. helyén húzta a Knicks, azóta a D-Ligás fiókcsapatnál játszott Westchesterben.

Az is a D-Ligához tartozik, hogy a Chicago Bulls kiscsatára, Mike Dunleavy egyre közelebb áll a visszatéréshez. Édesapja nyilatkozta a Sirius XM NBA Radio adásában, hogy fia valószínűleg a D-Ligában is játszik pár mérkőzést, mielőtt bemutatkozna ebben az idényben a Bullsban - ez már bevett szokás lesz lassan az idősebb, tapasztaltabb játékosok esetében is hosszútávú, komoly sérülés után. 

Ha a sérülés és a New York is szóba került, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Carmelo Anthony ma este, a Toronto Raptors ellen sem vállalja a játékot, továbbra sincs bevethető állapotban a térde miatt - zsinórban a második mérkőzését hagyja majd ki Melo, de saját elmondása szerint talán holnap este már játszhat. A Chicagónál Derrick Rose háta és combhajlítója is rendben van, elvileg pályára léphet a Los Angeles Lakers elleni ma esti ütközetben.

Ma hajnalban a Dallas Mavericks egész jól tartotta magát a Golden State Warriors ellen, csak 20 ponttal kaptak ki, Chandler Parsons pedig 8/13-as mezőny, illetve 4/6-os triplamutatóval jelentkezett. A Mavs közösségi médiáért felelős részlege azonnal túltolta kicsit a dolgot, twitterre kiírták, hogy Chandler "Steph" Parsons - később törölték a bejegyzést, de nem elég korán ahhoz, hogy ne kerüljenek a kabarérészlegre.

A végére pedig Leszámolás Kis Santungban: a Shandong Flaming Bulls játékosa, Wu Ke úgy gondolta, jó ötlet lesz hátulról odanyomni egyet Jason Maxiellnek. Nem volt az.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus