Hírmorzsák 2016-02-22 (22:05)

A Motiejunas-cserét visszamondta a Pistons a litván háta miatt, a Cavs is vizsgálja még Channing Frye szívét. Waiters Cavs elleni teljesítménye Celine Dion előadásában (videó). A Hawks felajánlotta Teague-et Middletonért, a Bucks nemet mondott. A Celtics, a Rockets és a Heat érdeklődik Reggie Evans iránt. A Markieff Morris-csere előtt a Wizards megkereste Jeff Hornaceket is, ő jókat mondott az erőcsatárról. Jason Thompsont stretch provision segítségével vásárolta ki a Warriors. JaKarr Sampson aláírt a Denverhez.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Detroit Pistons elállt a Houston Rockets-cel és a Philadelphia Sixersszel kötött hármascserétől, miután Donatas Motiejunas nem ment át az orvosi vizsgálatokon - a háta miatt probléma lehet a jövőben is, ezért szállt ki az üzletből a Pistons. Mindez azt jelenti, hogy a litván magasember és Marcus Thornton is maradnak a Houstonnál, Joel Anthony és az idei első körös draftjog maradnak a Detroitnál - viszont padja továbbra sincs Stan Van Gundy-éknak.

Azért "poénos" ez, mert a Philadelphia Sixershez került elvileg Anthony, aki miatt kitették a keretből JaKarr Sampsont, aki viszont ma alá is írt két évre a Denver Nuggetshez. Kitettek egy másik játékost is ma - Jason Thompsont a Golden State Warriors a stretch provision segítségével vásárolta ki, így a jövő évi 2.68 millió dolláros garantált részét elnyújtották 3 évre - a következő három idényben kevesebb mint 900.000 dollárral nyomja majd a sapkát az erőcsatár.

Közben Joe Vardon (Cleveland Plain Dealer) értesülései szerint a Cleveland Cavaliers is nagyon alapos vizsgálja Channing Frye-t - ő a 2012/13-as idényt kihagyta szívproblémái miatt, ennek akar utánajárni az ohiói együttes. Holnapig kell dönteniük arról, hogy hivatalossá teszik-e a cserét, vagy ennek az üzletnek is annyi.

David Aldridge (nba.com) információi szerint a Washington Wizards Markieff Morris volt edzőjével, Jeff Hornacekkel is beszélt, mielőtt megszerezték volna az erőcsatárt a Phoenix Sunstól - állítólag az arizonaiaktól menesztett tréner szólt pár jó szót Morrisról, ezt követően döntöttek a megszerzése mellett. Mint ismert, nem volt felhőtlen a viszonyuk a Sunsnál, de úgy néz ki, hogy a kulisszák mögött mégis egész jól tudtak együtt dolgozni - Morris korábban elmondta egyébként, hogy semmi baja nem volt Hornacekkel.

Azt a hírt is Aldridge hozta, hogy az Atlanta Hawks szívesen cserélt volna a Milwaukee Bucksszal, felajánlották Jeff Teague-et Khris Middletonért, de a wisconsini alakulat nemet mondott az ajánlatra. Teague-et egy ideig árulta a Hawks, a Bucksnak kellett is volna egy irányító, de Middletonnal az előző nyáron hosszabbítottak 5 évre 70 millió dollárért, így nem akartak megválni legjobb kinti dobójuktól.

Moke Hamilton (Basketball Insiders) úgy tudja, hogy a Boston Celtics, a Miami Heat és a Houston Rockets érdeklődnek Reggie Evans iránt - a magasember tavaly a Sacramento Kingsnél játszott, ebben az idényben azonban még egyetlen percet sem töltött el NBA parketten, jelenleg szabadügynök.

A végére pedig Dion Waiters tegnap esti teljesítménye jutott, My Heart Will Go Dion eladásban:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus