Hírmorzsák 2016-02-25 (21:15)

Harden rúgatta ki McHale-t a szezon elején, ő akarta, hogy elcseréljék Howardot a deadline előtt. A Nets kitette keretéből Joe Johnsont, két nap múlva szabadon igazolható lesz. Carmelóról tárgyalt a Knicks és a Celtics a deadline előtt, de Anthony nem akart Bostonba menni - Porzingis meg nem akarja, hogy Melót elcseréljék. A Minnesota a kivásárláson dolgozik Andre Millerrel. Mo Williams nem játszik a Cavs következő két meccsén. Hickson hivatalosan is aláírt a Wizardshoz. McDonough bánja, hogy a tavalyi deadline-kor eladták Isaiah Thomast.

Ken Berger (CBS Sports) információi szerint James Harden és a sleppje rúgatta ki Kevin McHale-t a Houston Rocketstől, miután gyengébben kezdte a texasi együttes az idényt a vártnál, és ugyancsak a dobóhátvéd volt az, aki Dwight Howardot is a csapaton kívül akarta látni még a deadline előtt - más kérdés, hogy Daryl Morey GM nem talált olyan klubot, amely megfelelő ellenértéket adott volna a centerért. A forrás szerint nincs túl nagy egység az öltözőben, főleg mivel mindenki tudja, hogy Harden bárkit eltávolíttathat a csapattól, így aztán nem kérdés, hogy Howardnak vagy neki passzolnak-e.

Marc Stein (ESPN) jelentette, hogy a Brooklyn Nets megkezdte a tárgyalásokat Joe Johnsonnal a swingman kivásárlásáról, sőt, állítólag az Atlanta Hawks, a Boston Celtics, a Cleveland Cavaliers, a Houston Rockets, a Miami Heat, az Oklahoma City Thunder és a Toronto Raptors próbálják is Johnsont megszerezni. Chris Haynes (Cleveland Plain Dealer) jelentette a múlt héten, hogy JJ a Cavshez ír alá, ha kivásárolja őt a Nets jelenlegi, 24.8 millió dolláros kontraktusából, de Chris Vivlamore (Atlanta Journal Constitution) úgy tudja, hogy az is elképzelhető, hogy a játékos visszatér a Hawkshoz. Közben a Nets ki is tette waiverre Johnsont, két nap múlva igazolható lesz.

Adrian Wojnarowski (Yajoo Sports) jelentette, hogy a Minnesota Timberwolves az utolsó simításokat végzi Andre Miller kivásárlásán - a veterán irányító állítólag PO-csapathoz akar menni.

Ian Begley (ESPN New York) értesülései szerint a Boston Celtics érdeklődött a deadline előtt a New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony iránt. Azt nem tudni, milyen komolyak voltak a tárgyalások a két fél között, de a Celticsnek megmondták, hogy Melo nem akar Bostonba menni - no-trade lehetősége miatt ez fontos, hiszen bármilyen cserét vétózhat. Frank Isola (New York Daily News) Anthony elsőéves csapattársát, Kristaps Porzingist kérdezte a pletykákról, aki annyit mondott, hogy nem akarja elveszíteni Melót.

A Washington Wizards hivatalosan is bejelentette JJ Hickson szerződtetését, aki erre az idényre kapta veterán minimum időarányos részét.

A Phoenix Suns GM-je, Ryan McDonough Kevin Zimmermannal (Arizona Sports) beszélgetett, és előkerült Isaiah Thomas cseréje is - tavaly egy Cavs első körösért cseréltek az idén All-Star gáláig jutó irányítót Bostonba. McDonough azt mondta, hogy hibáztak az időzítésben Thomas cseréjénél. A szakvezető szerint vannak olyan dolgok, amik júliusban jobban hangzanak (a szabadügynökpiacon igazolásnál), mint novemberben (az idény kezdetén a pályán). McDonough annyit mondott, hogy Thomas többet akart, több játékidőt és meg is érti, miért, tehetséges játékos, de legalább a nyárig meg kellett volna tartaniuk - azt a cserét tenné semmissé leginkább, ha lehetne egy ilyen lehetősége.

A Cleveland Cavaliers bejelentette, hogy Mo Williams nem utazik a csapattal a következő két idegenbeli mérkőzésre a Toronto Raptors és a Washington Wizards ellen - a hátvéd Clevelandben marad, hogy jobb térdére kezeléseket kapjon.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus