Hírmorzsák 2016-03-13 (22:45)

Melo mesélt a Kobe-hoz fűződő viszonyáról. Cuban szerint Matthews miatt elég sokan keresték őket a deadline előtt, de nem akarják elcserélni. Crowder legalább két hetet kihagy (bokaficam), Pau Gasol pedig legalább két meccset (térd). A Celtics szeretne hosszabbítani Evan Turnerrel. Brendan Dawsont letartóztatták. Axel Toupane kapott egy második 10 napos szerződést is a Nuggetstől.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony Ian Begley-nek (ESPN) mesélt a Kobe Bryanthez fűződő viszonyáról - a két játékos ma éjszaka találkozik utoljára a pályán. Melo szerint azon a szinten, ahol ők játszanak, mindenkinek szüksége van valakire, akivel őszintén beszélhet, aki egyenesen, kertelés nélkül beszél vele akkor is, ha igaza van, és akkor is, ha nincs. Mindannyiuknak kell egy ilyen ember, és neki ez az illető Bryant volt - ők ketten egyébként a válogatottban lettek barátok, és Kobe sokat segített Anthonynak a Knicksnél töltött korszakának nehéz időszakaiban.

Szóba került a minap a Dallas Mavericks dobóhátvédje, Wesley Matthews - a csapat tulajdonosától, Mark Cubantől kérdezték, hogy aggódik-e Matthews értéke miatt hosszútávon. Cuban az ESPN-nek azt válaszolta, hogy egyáltalán nem, elég sok megkeresésük volt Matthews miatt a deadline előtt, de egyáltalán nem akarják elcserélni.

A Boston Celtics GM-je, Danny Ainge Gary Washburnnel (Boston Globe) beszélgetett. A csapat kiscsatára, Jae Crowder a Houston Rockets elleni mérkőzésen sérült meg, de Ainge úgy tudja, hogy a tegnapi MRI nem mutatott ki semmilyen komolyabb problémát Crowder jobb bokájával kapcsolatban. A gárda vezetőedzője, Brad Stevens azt nyilatkozta Washburnnek, hogy legalább két hetet azért így is kénytelen lesz kihagyni játékosa.

Ainge azt is elmondta, hogy szeretnének a nyáron hosszabbítani Evan Turnerrel - a GM elmondása szerint mindenki tudja, hogy kedveli a swingman játékát, és szerinte jó éve is van Turnernek, sőt, az előző két szezonja jól sikerült Bostonban. Ainge úgy gondolja, sok meccset nyert meg a Celticsnek Turner - a szoros végjátékokban jó egy ilyen ember a pályán, mert nagyon sokoldalú, több posztos játékosnak tartja. Nagyon kedvelik Turnert, és úgy érzi, hogy a játékos is szeretne maradni az együttesnél.

Ha már Crowdernél felmerültek a sérülések, akkor itt lehet megemlíteni, hogy a Chicago Bullsnál Pau Gasol térdsérüléssel küzd. Vincent Goodwill (CSN Chicago) értesülései szerint a vizsgálatok semmilyen komolyabb elváltozást nem mutattak ki, viszont KC Johnson (Chicago Tribune) információi szerint Gasol térde fáj, Fred Hoiberg vezetőedző pedig azt nyilatkozta, hogy kihagyhat némi időt a spanyol magasember - nem tudni, mikor játszhat majd újra, de két mérkőzést biztosan kihagy, hétfőn a Toronto Raptors elleni, szerdán pedig a Washington Wizards elleni idegenbeli találkozókat.

A Los Angeles Clippers játékosát, Brendan Dawsont ma reggel letartóztatták családon belüli erőszak vádjával - jelenleg 50.000 dolláros óvadék ellenében távozhat az előzetesből Dawson, és úgy tűnik, még mindig nem tették le ezt a pénzt érte, de pontosabbat nem tudni, mi történhetett.

A Denver Nuggets egy második 10 napos kontraktust is ad Axel Toupane-nak - 5 mérkőzésen 13.4 percet és 4.6 pontot átlagolt a játékos, akit a D-Ligából, a Toronto 905-től hívtak fel másfél héttel ezelőtt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus