Hírmorzsák 2016-03-19 (20:45)

Melo nem tudja, hogy jövőre is a Knicks játékosa lesz-e. Rambis azt szeretné, ha Porzingis nem a lett válogatottal, hanem velük készülne a nyáron. Klay Thompson Steph Curry mögé ért egy All-Time listán, történelmet ír ma este a Spurs és a Warriors. E'Twaun Moore legalább egy hetet kihagy (combhajlító). Okafort kedden műtik. A Suns szerződést kötött Alan Williamsszel.

A New York Knicks sztárját, Carmelo Anthonyt kérdezték, hogy a következő idényben is a csapat játékosa lesz-e, amire annyit mondott Stefan Bondynak (New York Daily News), hogy fogalma sincs. Anthony szerint nehéz ezeket a kérdéseket megválaszolni, mert nem tudja, mi fog történni a nyáron, ráadásul még a szezonból is van hátra egy hónap. Azt is elmondta, hogy ha történik is valami, az azzal fog kezdődni, hogy ő eltekint a no-trade lehetőségétől.

A Knicks vezetőedzője, Kurt Rambis azt mondta a New York Post egyik munkatársának, hogy azt szeretné, ha Kristaps Porzingis a nyári ligában játszana és velük készülne az off-szezonban, nem a lett válogatottal. Rambis szerint nagyon gyorsan nőnek fel a mai játékosok, túl sok meccset játszanak. A nyár folyamán erősíthetne Porzingis és a játék különböző szegmensein dolgozhatna, mert a szezon során ennek nagy hasznát venné - szerinte néha a sok meccs nem használ a játékos fejlődésének.

A napi statisztikák a Golden State Warriorshöz tartoznak. Egyrészt Klay Thompson a liga történetében a második leggyorsabban érte el az 1000 bedobott hármast ma hajnalban - a leggyorsabban ezt a határt csapat- és hátvédtársa, Steph Curry teljesítette. Másrészt ma este találkozik egymással a bajnok és a San Antonio Spurs - soha korábban nem csapott össze két ilyen jó mérleggel rendelkező gárda 65 mérkőzést követően. Mint ismert, a Warriors 62-6-tal, a Spurs 58-10-zel áll, összesen 88.2%-os győzelmi mutatójuk van tehát.

A sérülésekhez tartozik, hogy a Chicago Bullsnál E'Twaun Moore nem úszta meg combizom-húzódását, legalább egy hetet ki kell hagynia a hátvédnek Fred Hoiberg vezetőedző elmondása szerint. A Philadelphia Sixers centerét, Jahlil Okafort kedden műtik - mint ismert, elszakadt a meniscus a jobb térdében, azt kell helyrehozni.

A Phoenix Suns többéves szerződést kötött Alan Williamsszel - a tavalyi drafton el nem kelő magasember a kínai liga legjobb lepattanózója volt 15.4-es átlagával, emellett 20.8 pontot is fel tudott mutatni mérkőzésenként.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus