Hírmorzsák 2016-04-02 (21:45)

Pau Gasollal már nem számol a csapat magjának részeként a Bulls. Butler maradni akar Chicagóban, Hoiberg szerint nem romlott meg a viszonyuk. Forman és Paxson állása Hoiberg eredményességétől függ. Lue észre sem vette, hogy Shumpert ráterítette a törölközőjét. Stanley Johnson szerint Detroitban senki nem fél Durant ellen játszani - szerinte nem adta meg nekik a Thunder sztárja a tiszteletet. Porzingis nagyobb FA-mágnes, mint a Lakers fiatal magja. A Lakers megpróbálja elcserélni Nick Youngot a nyáron. Randle 15.000 dolláros büntetést kapott.

KC Johnson (Chicago Tribune) értesülései szerint a Chicago Bullsnál már nem számolnak Pau Gasollal a csapat magjának részeként - Gar Forman GM beszélt a spanyol magasemberről a gárda fontos részeként még a deadline előtt, mikor a Sacramento Kingsszel hozták szóba Gasolt.

Adrian Wojnarowski (Yahoo Sports) információi szerint a Bulls vezetőinek, Formannek és John Paxsonnak a sorsa Fred Hoiberg vezetőedző sikerességétől függ. Wojnarowski forrásai szerint a tréner marad a csapat élén, mert nem rúghatják ki úgy, hogy még 20 millió dollár van a szerződéséből. Paxsonéknak Hoiberg szája íze szerint kell újraformálniuk a csapatot, és támogatniuk kell a vezetőedzőt, ami elég idegen a Bulls menedzsmentjétől - általában a trénereket szokták okolni a hibákért és aláássák a munkájukat, most azonban változtatniuk kell ezen, mert Hoiberg sorsától függ a sajátjuk is.

Még mindig a Chicagóhoz tartozik, hogy Hoiberg szerint teljesen valótlan az a hír, miszerint megromlott volna a kapcsolata Jimmy Butlerrel. A swingman Nick Friedellnek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy a Bullsnál szeretne maradni, imádja a várost és a csapatot is, és csak arra koncentrál, hogy minél több meccset nyerjenek.

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédje, Iman Shumpert nemrég fogasnak nézte vezetőedzőjét, Tyronn Lue-t, akit az esetről kérdeztek a minap. A tréner Chris Haynesnek (Cleveland Plain Dealer) azt nyilatkozta, hogy észre se vette az esetet - jóban vannak Shumperttel továbbra is, egyáltalán nem foglalkozik ezzel a dologgal.

Az utóbbi napokban sok szó esett a Reggie Jackson - Oklahoma City Thunder viszonyról is. Kevin Durant legutóbb azt nyilatkozta, hogy játszani akart a Detroit Pistons ellen, de hát a Detroitról volt szó, ki foglalkozik velük? A Pistons újonc kiscsatára, Stanley Johnson annyit mondott erre Vince Ellisnek (Detroit Free Press), hogy ha befolyásolni szerette volna Durant az eredményt, pályára kellett volna lépnie. Az elsőéves játékos szerint Detroitban senki nem fél Durant ellen játszani, és a jövő évi, egymás elleni két meccsükre külön készülni fog. Johnson szerint PO-ba juthatnak, ezért tiszteletet érdemelnek, de Durant ezt nem adta meg nekik.

A már említett Wojnarowski információi szerint a New York Knicks erőcsatára, Kristaps Porzingis kivételt jelent a szabadügynökök számára - általában erős csapatba, bizonyítottan jó játékosok mellé szeretnek igazolni a legtöbben, nem a fiatal tehetségeket nézik, de Porzingisnél világosan látni, hogyan lehet belőle All-Star nagyon gyorsan. Wojnarowski szerint a lett erőcsatár sokkal nagyobb vonzerőt jelent, mint például a Los Angeles Lakers fiatal magja.

A Lakershez két hír tartozik. Egyrészt Mike Bresnahan (Los Angeles Times) forrásai szerint valószínűleg elkezdik majd árulni a nyáron Nick Youngot - ebben semmi meglepő nincs a D'Angelo Russell-féle eset után, de mivel két éve hiába próbál új csapatot találni neki a Lakers, nem biztos, hogy most sikerülni fog. Másrészt Julius Randle kapott egy 15.000 dolláros büntetést, miután eljárta a Sam Cassell-féle "táncot":

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus