Hírmorzsák 2016-04-04 (21:45)

Megvannak az idei Hall of Fame-be választottak - Iverson, Shaq és Yao is ott vannak a Hírességek Csarnokában. Kobe és Paul már arról beszélgettek 2011-ben, hány bajnoki címet kellene nyerniük, mikor megvétózták a cserét - Bryant szerint tökéletes párost alkottak volna. Klay Thompson apja szerint a mostani Warriors 7 meccsen verné a 95/96-os Chicagót, de nincs gondja azzal, amit Pippen mondott. Steph Curry újabb nagy dobása (videó). Klay Thompson szerint szórakozás szempontjából jobb volt, mikor újonc volt. Brandon Knight befejezte az idényt (sportsérv). Porzingis vissza akar térni még a szezon vége előtt. Jordan Hamilton és James Ennis a Pelicansnél az idény végéig. Új State Farm reklám Love vallomásával (videó).

Ahogy arról délután beszámoltunk már, kihirdették az idei Hall of Fame-be választottak névsorát - Allen Iverson, Shaquille O'Neal és Yao Ming is helyet kaptak többek között, ahogyan arra lehetett számítani. A részleteket és a pontos listát ezen a linken megtaláljátok.

A 2011-es, később visszavont Los Angeles Lakers - New Orleans Hornets - Houston Rockets hármascsere után Chris Paul és Kobe Bryant 20-30 percet beszélgettek arról telefonon, milyen lesz majd, ha együtt játszanak. Bryant Baxter Holmesnak (ESPN) elmondta, hogy azt mondta az irányítónak, nem meccseket akar nyerni, csak az érdekli, hány bajnoki címet gyűjtenek majd be, mert ha egyet sem, akkor kudarcot vallottak. Paul annyit mondott, hogy nagyon izgatott volt, hogy csapattársak lesznek, aztán egyik pillanatról a másikra semmis lett a dolog. A játékmester szerint az olimpián, az amerikai válogatottban működött az, hogy egymás mellett játszottak, és az All-Star gálákon sem volt ebből gond.

Az egyik gálán meg is jegyezték egymásnak, hogy amíg egy csapatban játszanak, addig nem fognak veszíteni, mert tudják, hogy mekkora versenyszellem van mindkettejükben. Kobe szerint ők sosem lazsáltak az All-Star meccseken sem - azt mondta mindig Paulnak, hogy a többiek nyugodtan szórakozzanak csak, ők meg végezzék a saját dolgukat. Bryant szerint tökéletes párost alkottak volna, és az is szóba került a csere utáni beszélgetésükkor, hogyan oldanak meg bizonyos szituációkat - sajnos a cserét megvétózták, így nem lett belőle semmi. Kobe szerint teljesen más lenne most a Lakers, mert a liga történetének legnagyobb versenyzői közül ketten egymás mellett játszhattak volna.

Volt arról szó tegnap este, hogy a Chicago Bulls legendája, Scottie Pippen szerint a 95/96-os Bulls 4-0-ra söpörné a mostani Golden State Warriorst egy négy nyert meccsig tartó sorozatban. Klay Thompson édesapja, Mychal Thompson nyilatkozott erről a TMZ-nek. Szerinte nincs azzal gond, amit Pippen mondott, hiszen az a Bulls minden idők egyik legjobb csapata volt, Pippen pedig minden idők egyik legjobb játékosa, így is kell gondolkodnia, de szerinte a Warriors nyerne 7 meccsen. A Golden State minden idők legjobban dobó csapata, van már bajnoki címük, úgyhogy bárkit meg tudnak verni, bárhol, bármikor.

Ha már a bajnok dobásairól van szó, akkor Steph Curryt nem lehet kihagyni, már Draymond Green kezéből is ki tudja dobni a fejére szánt vizespoharat:

Klay Thompson is nyilatkozott, de kicsit más témáról: szerinte az éjszakai életben problémás, hogy ennyire híresek, mert nagyon sok férfi akar odamenni hozzá, hogy beszélgessen egy kicsit a kosárlabdáról, miközben ő csak egy kis jó zenét szeretne hallgatni. Thompson szerint sokkal jobb volt, mikor újonc volt, akkor még csak azt látták, hogy magas, kérdezték is néha tőle, hogy mi a foglalkozása, most azonban mindenki tud róla mindent.

A New Orleans Pelicans a szezon végéig leigazolta Jordan Hamiltont és James Ennist - mindkettejükre van helyük, hiszen több mint a csapat egyharmada befejezte az idényt.

Ha már a sok sérült: a Phoenix Suns hátvédje, Brandon Knight befejezte az idényt sportsérve miatt - 7 hetet kihagyott már emiatt Knight, és most fontolóra veszi, hogy a nyár folyamán kés alá feküdjön. A New York Knicks erőcsatára, Kristaps Porzingis az alapszakasz utolsó 2-3 meccsére vissza akar térni - jobb vállsérülése van, és ugyan még dobálni sem dobál, úgy érzi, reális, hogy nem kell még befejeznie újonc idényét.

A drafthoz kapcsolódik, hogy a Top2-be jósolt, Ben Simmons egyetlen igazi kihívójának tartott Brandon Ingram, és a szintén a lotterybe várt Henry Ellenson is jelentkezett a játékosbörzére.

A végére pedig az új State Farm reklám maradt, amelyben a szokásos család, Kevin Garnett, Chris Paul, DeAndre Jordan, Kevin Love és Damian Lillard szerepelnek. Külön érdekesség a tegnap esti Denver Nuggets - Love pletyka után az utolsó mondat:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus