Hírmorzsák 2016-04-17 (22:15)

Kenny Atkinson a Nets új vezetőedzője. Avery Bradley valószínűleg nem játszik már a Hawks elleni sorozatban (combhajlító). Eladó (volt) egy kis csomagolt levegő és wc-papír is Kobe utolsó meccséről. Monty Williams ott volt a Thunder Mavericks elleni nyitómeccsén.

Megvan az első kinevezett vezetőedző is a több menesztés után - a Brooklyn Nets megegyezett Kenny Atkinsonnal, így az Atlanta Hawks segédedzője irányítja a következő idénytől a csapatot. Mivel a Hawks érdekelt a PO-ban, így természetesen Atkinson marad náluk, amíg versenyben vannak, csak utána csatlakozik új együtteséhez - 2008-tól négy évig volt a New York Knicksnél, 2012-ben csatlakozott az Atlanta szakmai stábjához.

A Boston Celticsnek nagyon sokba kerülhet a ma hajnali, Atlanta Hawks elleni meccsük - az egy dolog, hogy kikaptak, de Avery Bradley egy pattanást hallott a jobb combhajlítójában, mint kiderült, elég súlyos húzódása van, Brad Stevens vezetőedző pedig azt nyilatkozta ma, hogy valószínűleg ebben a sorozatban már nem léphet pályára a dobóhátvéd. A negyedik negyedben próbált védekezni Bradley az épp ziccert dobó Jeff Teague-en, amikor rosszul ért földet, ekkor sérült meg - Stevens elmondása szerint láthatóan nagyon fájt a combja játékosának, Bradley pedig hiába akart visszatérni már a második mérkőzésre, ez nem fog megtörténni.

A ma hajnali Oklahoma City Thunder - Dallas Mavericks összecsapáson ott volt Monty Williams és családja - mint ismert, a Thunder segédedzője ebben az idényben már nem tér vissza a csapathoz, miután felesége nemrég autóbalesetben elhunyt. Kevin Durant azt nyilatkozta, hogy meglepte őket a tréner a meccs előtti bemelegítésnél, de nagyon jó volt látni őt, hiányzik nekik, és nagy szerepe van az idei szereplésükben. Billy Donovan vezetőedző annyit tett hozzá Royce Youngnak (ESPN), hogy számára Williams továbbra is ennek a családnak, a klubnak a tagja, hiába nem lesz velük az idény folyamán. Ők mindig szívesen látják - valamelyik nap ott volt az edzésen, beszéltek is nemrég, akkor tudta meg, hogy szeretne ott lenni a meccsen a gyerekeivel, amit nagyon jó ötletnek tartott.

A végére pedig Kobe Bryant utolsó meccse maradt - próbálnak mindenből pénzt csinálni, ami ehhez a találkozóhoz kapcsolódik, eladó volt az eBay-en a Staples Center aznap esti levegője és egy kis wc-papír is, előbbit azonban az eBay levette, bár akkor már 15.000 dollárnál járt a licit.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus