Hírmorzsák 2016-04-21 (20:45)

Jimmy Butler szerint miatta nem jutott a Bulls PO-ba, örült Thibodeau minnesotai kinevezésének. Thibodeau a Lakers kispadját szerette volna. Steph Curryt a 100 legnagyobb hatással bíró ember közé választotta a Time magazin. Batum bokasérülése súlyosnak tűnik, Al Jefferson szerint nem lenne meglepő, ha már nem tudna játszani a sorozatban a francia. Wittman azon bukott meg a Wizardsnál, hogy Nenét és Sessionst sem kritizálta eléggé. Phil Jackson elkezdte a "Triangle-hetet" a Knicksnél.

A Chicago Bulls swingmanje, Jimmy Butler Teddy Greensteinnek (Chicago Tribune) azt nyilatkozta, hogy ő az oka annak, hogy nem jutott be idén a PO-ba a csapat. Butler azt mondta, nem boldog ettől, de megbékélt a gondolattal, mert tudja, hogy ettől csak erősebb és jobb lesz a következő idényben. Úgy érzi, nem volt elég kiegyensúlyozott a teljesítménye, és azt is megismételte, amit korábban a Chicago Sun-Timesnak is: Derrick Rose-zal együtt fog dolgozni a nyár folyamán, hogy jobb legyen közöttük az összhang a pályán. Butler azt is elmondta, hogy nagyon örül annak, hogy volt vezetőedzőjét, Tom Thibodeau-t kinevezték a Minnesota Timberwolvesnál, mert a tréner tudja, mit csinál, nagyon okos szakember, aki folyamatosan tanul, és bármit megtesz a győzelemért.

Thibodeau-hoz tartozik, hogy Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint az edző nagyon szeretett volna a Los Angeles Lakers vezetőedzője szerint, mert hitt abban, hogy a megfelelő struktúrával és jövőképpel LA még mindig a szupersztárok első számú célpontja lehetett volna. Thibodeau-t nagyon is érdekelte az állás, de az aranysárga-lilák addig hezitáltak, hogy kirúgják-e Byron Scottot, hogy lecsúsztak a most már a Minnesotát irányító szakemberről.

A Golden State Warriors sztárját, Steph Curryt a Time magazin a 100 legnagyobb hatással bíró ember közé választotta.

A Charlotte Hornetsnél Nicolas Batum bal bokája kiment a ma hajnali, Miami Heat elleni második találkozón, amikor rálépett Justise Winslow bal lábára. Batum csapattársa, Al Jefferson azt nyilatkozta a meccs után Justin Verrier-nek (ESPN), hogy elég rosszul nézett ki maga a sérülés és a mérkőzés után a francia kiscsatár bokája is, de ez is benne van a játékban. A center hozzátette, szerinte Batum nem fog tudni játszani már ebben a sorozatban. Steve Clifford vezetőedző is megszólalt, ő is megerősítette, hogy nagyon aggódnak játékosa miatt - ma tudnak majd többet állapotáról, de láthatóan fájt Batum bokája.

J. Michael (CSN Mid-Atlantic) információi szerint a Washington Wizards vezetőedzője, Randy Wittman többek között azért bukott meg az együttesnél, mert Nenét nem igazán akarta kritizálni - John Wall nyilatkozta le, hogy egyszerűen nem egy mércével mérnek mindenkit a csapatnál. Ramon Sessions is a kedvezményezettek között volt, ami már odáig ment, hogy az irányító maga kérte, hogy legyen vele egy kicsit kritikusabb Wittman.

Stefan Bondy (New York Daily News) forrásai szerint a New York Knicksnél elkezdődött a "Triangle-hét", Phil Jackson elnök tanítja a játékosok egy részét a rendszerre. Többek között Carmelo Anthony és Kurt Rambis is ott van ezen a "szemináriumon" - utóbbi elég egyértelmű jel, hogy úgy készülnek a csapatnál, Rambis marad a vezetőedző, Jacksonnál pedig úgy tűnik, hogy mégis hosszabb távon akar maradni, nem csak a következő nyárig. Marc Berman (New York Post) a Cleveland Cavaliershez közeli forrásaitól úgy tudja, hogy David Blatt hajlandó lenne a Triangle-ben játszatni a Knickst, de ettől függetlenül továbbra sem ő a legesélyesebb jelölt a posztra.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus