Hírmorzsák 2016-04-27 (21:30)

A Hornets, a Blazers, a Bucks és a Magic a legesélyesebbek Dwight Howard leigazolására. Whiteside szerint sokat floppol a Charlotte, Steve Clifford szerint ebbe talán nem kellene belemenni a Heat részéről. Batum valószínűleg játszik ma este. Wayne Ellington nyerte a J. Walter Kennedy díjat. Phil Jackson tárgyalt Blatt-tel. A Kingsnél Henry Bibby neve is szóba került, elvileg jövő héten meglesz az új edző.

Calvin Watkins (ESPN) forrásai szerint az Orlando Magic, a Milwaukee Bucks, a Portland TrailBlazers és a Charlotte Hornets a legesélyesebbek Dwight Howard leigazolására a nyáron. Nem lehet kizárni természetesen jelenlegi csapatát, a Houston Rocketset sem, de Watkins az egyik csapattagtól úgy tudja, hogy Howard és James Harden között pocsék a kémia.

A Miami Heat centere, Hassan Whiteside a Charlotte Hornets elleni negyedik összecsapás után azt mondta, hogy azt hitte, ez a rájátszás, és hogy itt fizikális kosárlabda van, de szerinte ez a flop-offs eddig. A Hornets trénere, Steve Clifford azt mondta, hogy talán nem kellene belemenni abba, ki mennyit és milyen sűrűn floppol a két csapatból, mert nem lehetne egy lapon említeni a két gárdát - náluk nem volt ez téma az egész szezon során.

Ehhez a szériához tartozik, hogy a Hornets kiscsatára, Nicolas Batum azt nyilatkozta a ma reggeli bemelegítő dobóedzés után, hogy valószínűleg játszani fog ma éjszaka, a Miami elleni 5. mérkőzésen - a francia játékos bal bokája még a második meccsen sérült meg, azóta nem is lépett pályára.

Kiosztottak egy újabb díjat: a Brooklyn Nets dobóhátvédje, Wayne Ellington nyerte a J. Walter Kennedy Citizenship Awardot, amit a közösségért tett szolgálataiért kapott. Ellington édesapját november elején lőtték le Philadelphiában, azóta a fegyveres erőszak elleni harcban vesz részt aktívan a kosaras.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a New York Knicks elnöke, Phil Jackson találkozott David Blatt-tel, beszélgettek a csapat vezetőedzői posztjáról - Blatt Kurt Rambis mögött a legesélyesebb jelölt, illetve Jackson érdeklődik még Luke Walton iránt is, ők hárman jöttek eddig szóba a Knicksnél.

Jason Jones (Sacramento Bee) forrásai szerint a Sacramento Kingsnél is képben van Walton, találkozni akar vele Vlade Divac, de ez nem meglepő, náluk gyakorlatilag mind a 6 milliárd élő ember lehetséges jelölt - ma Henry Bibby is felkerült a listára. Jones úgy tudja ráadásul, hogy hiába van nagyjából 20 név a csapat listáján, jövő héten ki akarják nevezni az új trénert.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus