Hírmorzsák 2016-04-28 (20:30)

Cousins szerint ha Michael Malone a vezetőedzőjük, idén PO-ba jutottak volna - külön beszélnie kellett neki és Rondónak Karllal, hogy Cauley-Stein többet játsszon. Dwight Howard nem akart a houstoni jövőjéről beszélni. Melo szerint a Triangle nem túlértékelt, de egy óra alatt meg tudja tanítani ő is az alapokat. A Rockets Waltonnal interjúzik, a Lakers Jeff Van Gundyval és Blatt-tel, a Kings pedig Elston Turnerrel (is). Az 1966-os Celtics-Lakers 7. meccsének összefoglalója (videó).

A Sacramento Kings centere, DeMarcus Cousins Carmichael Dave-vel (Sacramento's Sports 1140 KHTK) beszélgetett sok mindenről - elmondása szerint nehéz és csalódást keltő volt az idei szezonjuk, ő pedig belefáradt a liga "politikai" részébe. A center úgy érzi, hogy ha Michael Malone ült volna a kispadon, bejutottak volna a rájátszásba. A George Karl-féle témába nem nagyon akart belemenni, de annyit elárult, hogy ő és Rajon Rondo megkeresték a trénert a szezon egy pontján, hogy tudassák vele, Willie Cauley-Steinnek többet kell játszania. Isaiah Thomas is szóba került, nagyon nehezen dolgozta fel, hogy úgy veszítenek el embereket, hogy neki erre semmi befolyása nincs. Nem akar lelépni a csapattól - szeretné, ha ő vezetné vissza a liga legjobbjai közé a franchise-t.

A Houston Rockets centerét, Dwight Howardot kérdezték csapata ma hajnali kiesését követően, hogy mit gondol az esetleges houstoni jövőjéről, amire annyit mondott a center, hogy nem akar erről beszélni - láthatóan csalódott volt.

Szintén a Houstonhoz tartozik, hogy Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) forrásai szerint a texasiak kiesése után a Rockets engedélyt kapott az őket kiejtő Golden State Warriorstől, hogy leüljenek interjúzni Luke Waltonnal. Walton a Los Angeles Lakersnél is szóba került - sőt, ott ő az első számú jelölt -, de Marc Stein (ESPN) értesülései szerint az aranysárga-lilák több más edzővel is le akarnak ülni beszélgetni, így Jeff Van Gundyval és David Blatt-tel is. Chris Haynes (Cleveland.com) információi szerint pedig a Kings engedélyt kért és kapott a Memphis Grizzliestől, hogy a náluk segédedzőként tevékenykedő Elston Turnerrel tárgyaljanak.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony a Dan Patrick Show-ban újra elmondta, hogy szeretné, ha beleszólása lenne abba, ki lesz a csapat következő vezetőedzője, de még nem beszélt erről Phil Jackson elnökkel semmit - ezt egyébként pár hete már elmondta. Melo azt is lenyilatkozta, hogy a Knickstől akar visszavonulni, illetve beszélt a Triangle-ről is - szerinte a rendszer egyáltalán nem túlértékelt, az alapokat ő is meg tudja tanítani egy óra alatt.

És végül az 1966-os Boston Celtics - Los Angeles Lakers döntőjének 7. meccse, illetve ennek összefoglalója maradt. Ma van az összecsapás 50. évfordulója, ami egyébként a Boston zsinórban 8. bajnoki címét hozta (egy évre rá a Philadelphia Sixers megállította őket), Red Auerbach pedig utolsó mérkőzését töltötte a Celtics kispadján, ezt követően a vezetőségből irányította a klubot.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus