Hírmorzsák 2016-04-29 (13:30)

Drummond alulról dobhatja a büntetőket a jövőben. Harden sokszor nem a csapattal utazott az idegenbeli meccseken. Barkley nem akarna Hardennel egy csapatban játszani, szerinte nem tudja senki felvenni a játék ritmusát a dobóhátvéd mellett. Barkley úgy érzi, jobb nő, mint Iggy Azalea. Melo szerint nincs más választása, mint az, ha hisz Phil Jackson elképzeléseiben. Messinával is interjúzna a Kings, Mark Jackson még mindig képben van náluk. Hawes MCL-húzódás miatt legalább egy hetet kihagy.

A Detroit Pistons centere, Andre Drummond a jövőben alulról is dobhatja a büntetőket, legalábbis a csapat vezetőedzője és elnöke, Stan Van Gundy ezt nyilatkozta a Detroit News munkatársának. SVG szerint össze fognak ülni Jeff Bower GM-mel és a szakmai stábbal, de semmi nincs kizárva. Felmérik a lehetőségeket, majd a megbeszélteket felvázolják a centernek, aki Van Gundy szerint mindenre nyitott - Drummond tudja a legjobban, hogy valamit kezdeni kell a büntetőzésével.

A Houston Rocketsnél Dwight Howard egyre valószínűbb távozása mellett James Harden szerepe is egyre több hangsúlyt kap - Marc Stein (ESPN) értesülései szerint a dobóhátvéd nem csak ebben a szériában, de az egész szezon során többször is külön utazott a csapat többi tagjától, az idegenbeli meccseken nem volt ott a csapatbuszon.

Charles Barkley a TNT műsorában el is mondta, hogy Harden fantasztikus játékos támadásban, de nem biztos, hogy akarna vele együtt játszani. Az egykori legendás játékos úgy fogalmazott, hogy a Golden State Warriorsnél vagy a San Antonio Spursnél mindenki a csapat tagjának érzi magát, mert jár a labda, de ő nem nagyon szeretne még edzésre se menni azért, hogy azt nézze, hogyan cselezget folyamatosan Harden, hogy bejusson a festékbe vagy rádobja a végén a hármast. Barkley szerint Ariza triplamutatója is ezért esett vissza, mert nem tudja senki felvenni a ritmust a Rocketsnél. Tükörbe kell néznie Hardennek, mert bár minden kosaras azt hiszi, hogy valaki más hibája, ha valami nem megy, de az igazán nagy játékosok a náluk gyengébbeket jobbá teszik.

Barkley-nak volt azért egy rá jellemző megnyilvánulása is: szerinte jobb nő, mint Iggy Azalea - Nick Young menyasszonya.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony Ian Begley-nek (ESPN New York) azt mondta, hogy fogalma sincs, mik Phil Jackson elnök tervei a vezetőedzői poszttal és az igazolni kívánt játékosokkal kapcsolatban. Anthony szerint továbbra is hinnie kell abban, amit Jackson csinál - a Knicksnél akar maradni, sikeres akar lenni, úgyhogy nincs más választása, mint az, hogy hisz az elnök terveiben.

A Charlotte Hornets magasemberének, Spencer Hawesnak MCL-húzódása van a jobb térdében, egy hét múlva vizsgálják újra állapotát, tehát a Miami Heat elleni szériában már nem lép pályára.

Nincs nap új Kings-edző jelölt nélkül: a USA Today információi szerint Ettore Messinával is interjúzni akarnak Vlade Divacék. Jason Jones (Sacramento Bee) jelentette, hogy a Sacramentónál továbbra is képben van Mark Jackson.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus