Hírmorzsák 2016-04-29 (20:15)

Pau Gasol szerint érdekes opció lenne számára a Spurs - az olimpiát nem is akarja elképzelni a spanyol válogatott nélkül. Melo úgy érzi, jobb scorer, mint Curry és LeBron, illetve ha felajánlották volna Thibodeau-nak a Knicks vezetőedzői posztját, elfogadta volna a tréner. Phil Jackson szerint a legjobb meccseik közül többet akkor játszottak, mikor Melo nem lépett pályára. A Celtics rámegy a nyáron Durantre. Draymond Greenék kinevették Terry garanciáját az ötödik meccs előtt. A liga hivatalos álláspontja szerint nem ütöttek faultot Wade-n a Heat-Hornets ötödik meccsének végén.

A Chicago Bulls spanyol magasembere, Pau Gasol a spanyol Marca napilapnak nyilatkozott a jövőjéről. Elmondása szerint a San Antonio Spurs egy igen érdekes, vonzó lehetőség lenne számára - három napja merült fel ez a lehetőség, mikor testvére, Marc Gasol azt nyilatkozta, hogy bár nem beszélt Pauval, de szerinte a Spurshöz fog igazolni az idei off-szezonban. Az olimpiáról annyit mondott a klasszis, hogy el sem tudja képzelni Spanyolország nélkül, szerinte nagyot veszítene a kosárlabdasport, ha válogatottjukat kizárnák.

A New York Knicks kiscsatára, Carmelo Anthony a Dan Patrick Swow-ban több dologról is beszélt - tegnap este már olvashattatok róla. Melo ebben az adásban azt is kijelentette, hogy úgy érzi, jobb scorer, mint Stephen Curry és LeBron James - hozzátette, szerinte ilyen hozzáállással kell pályára lépnie.

Anthony arról is beszélt Ian Begley-nek (ESPN New York), hogy szerinte Tom Thibodeau nagyon szeretett volna a Knicks edzője lenni. Kivárt a tréner, hátha adódik lehetőség számára is, ami végül nem történt meg. Carmelo szerint ha felajánlották volna Thibodeau-nak a Knicks edzői posztját, hezitálás nélkül elfogadta volna azt a csapat egykori segédedzője.

Melo és az elnök, Phil Jackson között nem felhőtlen és makulátlan a kapcsolat, az érződik a nyilatkozataikból - a szakvezető például április elején még azt is lenyilatkozta Stefan Bondynak (New York Daily News), hogy a legjobb meccseik közül többet akkor játszottak, mikor Anthony nem lépett pályára. A játékos az SI Now műsorban azt mondta, nem nagyon tudja, hogyan kellene kezelnie ezt a nyilatkozatrészt - az egyetlen, aki tudja, hogy mire akart ezzel gondolni, az maga Jackson.

Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a Boston Celtics a nyáron nagyon agresszíven próbálja majd javítani a keretet, ebbe pedig beletartozik, hogy Kevin Durantre is rá fognak menni. A Celtics úgy érzi, hogy legalább egy találkozót ki tudnak csikarni az Oklahoma City Thunder kiscsatárából - az más kérdés, hogy ők is tudják, ez még nem sok mindent jelent.

A Golden State Warriors erőcsatára, Draymond Green Marc J. Spearsnek (The Undefeated, ESPN) elmondta, hogy látták Jason Terry azon nyilatkozatát az ötödik meccs előtt, amiben a Houston Rockets veterán hátvédje garantálta csapata sikerét. Green azt mondta, tiszteli Jetet, mert régóta a ligában van már, nagy szerepe volt a Dallas Mavericks 2011-es bajnoki címében, de ha valaki garantál valamit, utána nem dobhat 0/7-et a meccsen. Nevettek egyet a többiekkel a nyilatkozaton, és bár nem volt szükségük plusz motivációra, azért felhasználták ezt is, hogy könnyedén lezárják a párharcot.

A liga hivatalos közleményben jelezte, hogy jól döntöttek a bírók, nem kellett faultot fújni a Miami Heat - Charlotte Hornets ötödik mérkőzésének legvégén, amikor Dwyane Wade ütközött Cody Zellerrel (és Courntey Lee-vel is) a levegőben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus