Hírmorzsák 2016-05-04 (21:00)

A Lakers a Top3-as pickjét és D'Angelo Russellt adná Paul George-ért. Frank Vogellel továbbra sem közölte Bird, hogy mi lesz a sorsa. Curry a harmadik vagy a negyedik meccsen tér vissza, a PRP kezelést megkapta térdsérülése után. Lowry szerint nem sérült és nem a technikájával van gond. LeBron szívesen találkozna Wade-del a következő körben, mindig erre vágyott. Porzingis 50.000 euróval ajándékozta meg első edzőjét.

Bill Simmons információi szerint a Los Angeles Lakers a Top3-as draftjogát és D'Angelo Russellt akarja felajánlani az Indiana Pacersnek Paul George-ért, amennyiben nem csúsznak ki a 3-ból a lottery-n - ma már volt arról szó, hogy bizonyos források szerint az 1/1-et sztárra váltaná az aranysárga-lila alakulat. Simmons azt is hozzátette, hogy egyáltalán nem biztos, hogy erre az Indiana igent mondana, de Larry Bird olyan szempontból hasonlít volt bostoni csapattársára, Danny Ainge-re, hogy mindenkinek van ára, senki nem érinthetetlen.

Közben Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint holnap lesz Bird évértékelője a Pacersnél, de egyelőre továbbra sem tudni, mi lesz Frank Vogel sorsa - sőt, Wojnarowski úgy tudja, hogy a trénerrel sem közöltek még semmit.

Diamond Leung (San Jose Mercury News) jelentette, hogy Steph Curry az ún. Platelet-rich Plasma kezelésen esett át rehabja második napján. Mint ismert, az MVP MCL-húzódásból próbál felépülni, ebben az eljárásban pedig vérlemezkékkel dúsítva a saját vérét juttatták vissza a szervezetébe, ezáltal gyorsabb a gyógyulás. Bob Myers GM nyilatkozata alapján Curry a Portland TrailBlazers elleni harmadik vagy negyedik találkozón térhet vissza a parkettre, miután a Houston Rockets elleni negyedik meccsen sérült meg.

A Toronto Raptors irányítójának, Kyle Lowrynak is van problémája - 30.6%-os mezőnymutatója és 40.6%-os TS-e minden idők legrosszabbjai között van a PO-okat tekintve. Volt ugyan egy egyenlítő triplája a Miami Heat elleni első találkozó rendes játékidejének legvégén, de borzasztóan dob a teljes rájátszás alatt. Lowry Ethan J. Skolnicknak (Miami Herald) azt nyilatkozta, hogy nem a vállával van a gond és nem a dobásmechanikájával - visszanézte, a technikája mindig ugyanolyan.

A keleti döntőben LeBron James volt csapatával, a Miami Heattel csaphat össze, és a ma azt nyilatkozta a sztár Dave McMenaminnek (ESPN), hogy gondolt is erre, sőt, mióta visszatért a Cleveland Cavaliershez azóta többször is eszébe jutott, mennyire jó lenne volt csapattársai ellen játszani a rájátszásban. Egész karrierje során szeretett volna megütközni Dwyane Wade-del a PO-ban - erre először kerülhet egyébként sor -, erről már beszélgettek azelőtt is, hogy 2010-ben csapattársak lettek. Dicsérte Wade-et a Charlotte Hornets elleni hatodik meccsen bemutatott clutch játéka miatt, nagyon motiváló volt az számára.

A végére pedig a New York Knicks erőcsatára, Kristaps Porzingis maradt, aki nem felejtette el, honnan jött, 50.000 euróval ajándékozta meg első edzőjét:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus