Hírmorzsák 2016-06-10 (21:45)

Terry szerint Dwight Howarddal bajnokesélyes lenne a Mavs - szerinte Howard mellett Cousins, DeAndre Jordan és Marc Gasol a liga legjobb centerei. Durant személyesen találkozik majd a Spursszel és a Warriorsszel is, a Rocketsnek viszont nincs esélye rá - Jared Dudley szerint a Wizardsnak sem. Big Baby szerint Chris Paul túl sokat vezeti a labdát. Cam Newton szerint LeBron a világ legjobb kosarasa, Curry pedig a legjobb csapat legjobb játékosa. David Stern és Olajuwon a FIBA Hall of Fame-be is bekerültek.

A Houston Rockets hátvédje, Jason Terry azt nyilatkozta Dwain Price-nak (Star Telegram), hogy ha a Dallas Mavericks leigazolná Dwight Howardot, azonnal bajnokesélyesként beszélnének a texasi együttesről. A Mavs egykori hátvédje szerint ha egy olyan magasembert raknak Dirk Nowitzki mellé, akinek olyan fizikai felépítése van, mint Howardnak, az óriási faktor lehet. Terry szerint Howard még mindig domináns játékos lehet, főleg védekezésben, de támadásban is jól lehet használni elzárás-leválásból. Terry szerint a három legdominánsabb center DeMarcus Cousins, DeAndre Jordan és Howard, meg persze Marc Gasol, de ő más tészta a palánknak háttali játéka és a passzkészsége miatt.

A Los Angeles Clippers egykori játékosa, Glen Davis Colin Cowherddel és Kristine Leahy-vel beszélgetett a The Herd című műsorban. Szóba került Chris Paul is, akiről Big Baby annyit mondott, hogy megvan az elképzelése saját magáról - a magasember szerint Paul úgy gondolja, mindig neki kell adni a labdát, aztán viszont rengeteget vezetgeti a játékszert, túl sokat is.

Marc Stein (ESPN) jelentette, hogy Kevin Durant személyesen fog találkozni több olyan csapattal is, amely szeretné leigazolni - a hírek szerint a Golden State Warriors és a San Antonio Spurs a legesélyesebb arra, hogy az Oklahoma City Thundertől elcsábítsák. Durantet ugyan látták James Hardennel az utóbbi időben, de a személyes jó kapcsolatuk ellenére sincs azok között a csapatok között a Houston Rockets, akiket komolyan fontolóra fog venni a kiscsatár, legalábbis Stein forrásai szerint. Jared Dudley Dan Steinbergnek (Washington Post) elmondta, szerinte nem reális, hogy Durant a Washington Wizardshoz igazol. A szurkolók miatt reméli, hogy nem lesz igaza, mert azonnal a második legjobb keleti csapat lennének a Cleveland mögött, de egyszerűen a rendszer úgy van felépítve szerinte, hogy a legnagyobb sztárok nem hagyják ott a csapataikat.

David Stern és Hakeem Olajuwon is bekerült a FIBA Hírességek Csarnokába - a svájci Genfben, augusztus 27-én lesz a hivatalos beiktatás.

Az NFL MVP-jét, Cam Newtont kérdezték a WFNZ-AM rádió The Mac Attack című műsorában, hogy szerinte ki a jobb játékos, LeBron James vagy Steph Curry. A Carolina Panthers irányítója szerint LeBron, mert 2 méter magas, atletikus, és azt csinál a pályán, amit akar. Azt is hozzátette azonban, hogy az egyéni képességeknél sokkal fontosabb a csapat erőssége, többet is ér utóbbi. Kérdezte tőle korábban más is, hogy szerinte Curry-e a legjobb játékos, amire azt mondta, hogy nem, de ő a legjobb csapat legjobb játékosa.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus