Hírmorzsák 2016-07-02 (23:58) - Folyamatosan frissítve

Élő eseménykövetés továbbra is az egész nap folyamán! Luol Deng a Lakersnél (4 év, 72 millió), Arron Afflalo a Kingsnél (2 év, 25 millió), Biyombo a Magicnél (4 év, 72 millió), Leuer a Pistonsnál (4 év, 42 millió). Courtney Lee-nek évi több mint 10 millió dolláros szerződést ajánlott a Knicks. Horford ma éjszaka dönt, csak a Hawks, a Celtics és a Wizards játszik nála. Az Atlanta próbál cserepartnert találni Millsapre, ha Horford a maradás mellett dönt. Booker közel a megegyezéshez a Nets-cel, a Brooklyn Marvin Williamsszel is tárgyal. 

Frissítés (23:58): Sam Amick (USA Today) úgy tudja, hogy Arron Afflalo 2 éves, 25 millió szerződésében a második évből csak 1.5 millió dollár garantált.


Frissítés (23:55): Sam Amick (USA Today) információi szerint Anthony Tolliver a Sacramento Kingsnél folytatja 2 évre 16 millió dollárért.


Frissítés (23:40): A Charlotte Hornets megegyezett Marvin Williamsszel, a mindkét csatárposzton bevethető játékos 4 évre 54.5 millió dollárért marad a csapatnál. Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy a Charlotte próbálja megtalálni Jeremy Lin helyettesét, cserehátvédet akarnak még igazolni.

Közben azt is Wojnarowski jelentette azt is, hogy az Atlanta Hawks és Al Horford még mindig tárgyalnak - az 5 évet megadná a csapat, továbbra is megy az egyezkedés a pontos összegen.


Frissítés (22:54): Ryan Anderson 4 évre 80 millió dollárért a Houston Rocketsnél folytatja, ezt több forrás is megerősítette - részletek ezen a linken.


Frissítés (22:42): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint Trevor Booker 2 évre 18.5 millió dollárért szerződött a Brooklyn Netshez.


Frissítés (21:45): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint 4 évre 72 millió dollárt kap Bismack Biyombo az Orlando Magictől.


Frissítés (21:30): Arron Afflalo 2 évre 25 millió dollárért a Sacramento Kings választotta - részleteket ezen a linken olvashattok -, Bismack Biyombo pedig az Orlando Magicnél folytatja - az eddig ismert részleteket itt olvashatjátok, közben kiderült, hogy nagyjából 70 milliót kap Biyombo.

Tony Jones (Salt Lake Tribune) értesülései szerint Trevor Booker közel áll a megegyezéshez a Brooklyn Nets-cel.

A Kingsszel szintén szóba hozott Courtney Lee Ian Begley (ESPN) információi szerint olyan 4 éves ajánlatot kapott a New York Knickstől, amely évi legalább 10 millió dollárt fizet számára.


Frissítés (20:30): Marc Stein (ESPN) jelentette és Zach Lowe (ESPN) megerősítette, hogy a Detroit Pistons volt az a "meg nem nevezett" csapat, amely tárgyalt Al Horforddal, de a center már csak a Hawks, Celtics, Wizards hármasra koncentrál.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy az Atlanta továbbra is próbálja megtalálni a megfelelő cserepartnert Paul Millsapért arra az esetre, ha Horford maradna a klubnál - egyelőre nem tudtak megegyezni utóbbival a szerződés részletein.

Szintén Wojnarowski hozta a hírt, hogy Marvin Williams és a Charlotte Hornets a Brooklyn Nets miatt nem tudtak megegyezni a hosszabbításban, utóbbiak nagy erőkkel próbálják leigazolni az SF/PF átmenetet.

 

Frissítve (20:15): Mint arról külön is beszámoltunk, Jon Leuer 4 évre 42 millió dollárért a Detroit Pistonshoz szerződött.

Közben Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy Al Horford még ma éjszaka dönteni fog arról, hogy hova igazoljon. Zach Klein (ABC) úgy tudja, hogy az Atlanta Hawks emelt ajánlatán - már adnának Horfordnak egy 5. évet is, de nem a teljes maximumot ajánlják a centernek.

Ryan Anderson is befejezi ma a beszélgetéseket a csapatokkal - most találkozik Los Angelesben a Houston Rockets-cel. Utána a hírek szerint egy kicsit visszavonul, mielőtt megmondaná, kihez ír alá.


Frissítve (17:15): Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint Al Horfordra a Washington Wizards és a Boston Celtics a két legesélyesebb csapat.


Frissítve (14:52): Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) hozta a "mai nap" első igazolását, a Los Angeles Lakers Luol Denget szerződtette - részleteket ezen a linken találtok.


Frissítve (08:10): Chris Haynes (Cleveland.com) információi szerint a Phoenix Suns tárgyalt az Atlanta Hawksszal egy Paul Millsap és több draftjog köré épülő cseréről. Mint arról volt szó korábban, az Atlanta meg akarja tartani Al Horfordot is Dwight Howard és Kent Bazemore leigazolása után is, ehhez azonban fel kell szabadítaniuk némi sapka alatti területet - ennek eshet áldozatul Millsap. Üzlet valószínűleg csak akkor lesz bármilyen Millsap-tárgyalásból, amennyiben Horford rábólint, hogy marad a csapatnál, addig csak elvi beszélgetéseket fognak folytatni az erőcsatárról.


07:20: Több aláírás is történt a hajnal folyamán. Az Atlanta Hawks kettőt is igazolt. Egyrészt Dwight Howardot kötötték le 3 évre 70.5 millióért - részletek itt -, aztán Kent Bazemore-ral állapodtak meg 4 évre 70 millió dollárért - részletek itt. A Hawks állítólag továbbra is szeretné megtartani Al Horfordot, ami már csak úgy menne, ha elcserélnének egy-két játékost, de Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint el is kezdtek tárgyalni pár csapattal, egyelőre azonban az 5 éves maximumot nem ajánlották be a centernek. Az Atlanta mellett Horford találkozott a Washington Wizards-dzal, a Boston Celticsszel, a Houston Rockets-cel, illetve egy ismeretlen együttessel is, ők próbálják megszerezni.

A New York Knicks 4 évre 72 millió dollárért megállapodott Joakim Noah-val a hajnal folyamán - részletek itt -, Mike Conley pedig a liga történetének legnagyobb szerződésében egyezett meg a Memphis Grizzlies-zel, ő 5 évre 153 millió dollárt kap - részletek itt.

Volt több kisebb kontraktus is. A Utah Jazz nemrég egyezett meg Joe Johnsonnal egy 2 éves, 22 millió dolláros kontraktusban. Jeff Green egy évre az Orlando Magichez szerződött, méghozzá nem kevesebb mint 15 millió dollárért. A New Orleans Pelicans egyik igazolásáról tegnap este már volt szó, Solomon Hillt 4 évre 50-52 millió dollárért szerezték meg, majd E'Twaun Moore-ral is megtörtént a megállapodás 4 évre 34 millió dollárért. A Brooklyn Nets 2 évre 6 millió dollárért kötötte le Justin Hamiltont. Darrell Arthur 3 évre 23 millióért marad a Denver Nuggetsnél. Jared Dudley pedig 3 évre 30 millióért tér vissza a Phoenix Sunshoz.

Az egyik legérdekesebb történet a szerződéseken kívül Dwyane Wade-é, aki Ramona Shelburne (ESPN) forrásai szerint azt szeretné, ha kompenzálnák azért, mert évekig kevesebb pénzért írt alá. A már említett Brian Windhorst jelentette, hogy a Milwaukee Bucksszal és a New York Knicksszel már szerződést tárgyal Wade, Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) pedig úgy tudja, hogy több ajánlatot is kapott a dobóhátvéd az évi 20 milliós "sávban". A hírek szerint az említett két csapat mellett a Chicago Bulls, a Dallas Mavericks és a Denver Nuggets is elkezdte "üldözni" Wade-et.

Wojnarowski hozta a hírt, hogy Eric Gordon iránt a Memphis Grizzlies és a New York érdeklődik, a Knicks pedig Marc Stein (ESPN) információi szerint 4 éves ajánlatot tett Courtney Lee-nek - nagyon akarnak egy dobóhátvédet, de hármuk közül valószínűleg Wade élvez prioritást, amennyiben tényleg esély van rá, hogy távozik a Heattől.

Megvolt Kevin Durant meetingje tegnap a Golden State Warriorsszel és a Los Angeles Clippersszel, és Chris Broussard (ESPN) értesülései szerint a kiscsatár el volt ájulva a Clippers prezentációjától, több mint 4 órán át beszélgettek egyébként a felek - mint ismert, Chris Paullal, Blake Griffinnel és DeAndre Jordannel akarják összerakni KD-t Doc Riversék.

Wojnarowski forrásai szerint a Portland TrailBlazers mindent megtesz azért, hogy Pau Gasolt leigazolják, állítólag egy nagyon komoly ajánlatot tettek a spanyolnak - a gond az, hogy ő olyan városban szeret élni, amely kulturálisan is gazdag, Portland nem éppen ilyen. Gasol volt csapata, a Chicago Bulls tegnap találkozott Rajon Rondóval, de Chris Mannix (The Vertical, Yahoo Sports) úgy tudja, hogy érdeklődik az irányító iránt a New Orleans Pelicans is (Anthony Davis szereti a játékát), Marc J. Spears (The Undefeated, ESPN) pedig kiegészítette azzal, hogy a Philadelphia Sixers is nézegeti Rondót - az köztudott, hogy a Sacramento Kings bizonyos összegig megtartaná.

A kisebb nevű magasemberekhez tartozik, hogy Jordan Hill iránt a San Antonio Spurs, a Brooklyn Nets és a Chicago Bulls, míg Ian Mahinmi iránt a Washington Wizards, a Spurs, a Minnesota Timberwolves, a Charlotte Hornets, a Dallas Mavericks, a Portland és az Orlando Magic érdeklődik - előbbi hírt Sean Deveney (Sporting News), utóbbit David Aldridge (nba.com) hozta.

Joe Vardon és Chris Haynes (mindketten Cleveland Plain Dealer) jelentették, hogy Tyronn Lue megkezdte a tárgyalásokat a Cleveland Cavaliersszel új szerződéséről. Ő anno nem kötött új kontraktust a csapattal, amikor átvette az irányítást David Blatt-től, így továbbra is a 4 éves, 6.5 milliós segédedzői bérét kapta - most a hírek szerint valahol évi 6 millió dollár környékén kereshez majd.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus