Hírmorzsák 2016-07-22 (20:15)

Derrick Rose szerint a Knicks és a Warriors az NBA két szupercsapata. Scola sokallja a lakásbérleti díjakat New Yorkban. Cousins All-Time kedvenc játékosa Melo. Megoldódott Draymond Green ügye. Yogi Ferrell a Netsnél. Juan Hernangomez már idén csatlakozik a Denver keretéhez. 

A New York Knicks irányítója, Derrick Rose a hét nyilatkozatával állt elő, amikor arra a kérdésre, hogy mik az elvárások a csapattal szemben, elkezdte kifejteni Lang Whitakernek (nba.com), hogy a Golden State Warriors mellett ők a másik szupercsapat a ligában... Beszélt Carmelo Anthonyval, de Brandon Jenningsnek, neki és Joakim Noah-nak is rengeteg mindent be kell bizonyítania a most következő idényben, nagyon akarnak nyerni. Megpróbálnak győzni minden meccsen - szerinte a győzelem mindent megold, játékidőt, szponzori szerződéseket, esetleges problémákat. Nagyszerű helyre került - olyan városba, ahol a kosárlabda igazi kultúra, ahol imádják azokat a játékosokat, akik keményen játszanak, márpedig ő úgy érzi, ebbe a kategóriába tartozik.

A Brooklyn Netshez szerződő Luis Scola Marc Bermannek (New York Post) elárulta, hogy sok ember szereti New Yorkot, de élni nem élnének ott, és neki is vannak problémái a borzasztóan magas bérleti díjakkal. Azt is elmondta az argentin, hogy ettől függetlenül bent a város szívében, Brooklynban fognak lakni, mert jó lehetőség ez a családjának, hogy egy ekkora metropoliszban élhetnek, és nem nagyon akar napi 40 perceket csak azért vezetni, hogy bejusson a csarnokig.

A Brooklynnal kapcsolatos, hogy szerződést kötöttek Yogi Ferrell-lel - a játékos idén nem kelt el a drafton, a nyári ligában pedig 8.8 pontos, 1.5 pattanós és 1.8 gólpasszos mutatói voltak a brooklyniaknál.

A Team USA-nél nagy a tisztelet a fiatalabbak részéről Carmelo Anthony felé - legutóbb DeMarcus Cousins vallotta be, hogy Melo az All-Time kedvenc játékosa. A Sacramento Kings centere szerint minden képzett kosarast szeret, Anthonytól pedig minden pillanatban próbál ellesni dolgokat. Nagyon élvezi Cousins, hogy csapattársak, hiszen a New York sztárja rengeteg tapasztalattal rendelkezik, az pedig szerinte régóta köztudott róla, hogy Melo a kedvence. Már csak attól jobb játékos lesz, hogy most minden nap együtt dolgoznak.

A Gigantes del Basket spanyol újság szerint az idei draft 15. választottja, Juan Hernangomez azonnal csatlakozik a Denver Nuggetshez, még idén elkezdi NBA-karrierjét. Volt arról szó, hogy marad még Európában, több topklub is érdeklődött iránta, a játékos azonban úgy döntött, hogy már most át akar menni a tengerentúlra - jól sikerült nyári ligája után ez azért nem annyira meglepő, ahogy az sem, hogy a coloradóiak nagyon szívesen látják már most a keretben.

A végére pedig Draymond Green maradt, aki beismerő vallomást tett az ellene folyó ügyben - mint ismert, a Michigan State egyik amerikai focistájával akadt össze egy michigani étteremben, ezt követően pedig le is tartóztatták. A beismeréssel gyakorlatilag lezárult az ügy, összesen 560 dollárt kell fizetnie a tavaly 5 évre 82 millió dollárért hosszabbító erőcsatárnak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus