Hírmorzsák 2016-07-24 (22:00)

Bosh a Játékosok Szakszervezetéhez fordulhat, ha nem engedi játszani a Heat. Ingram munkamorálját (is) dicsérte Walton. Lin a Knicksnél akarta befejezni pályafutását, szomorú volt, hogy még csak szerződést sem ajánlottak neki a Linsanity utáni nyáron. Barkley bevallotta, hogy Mekis kaját evett edzésen, és nem edzett, ha előző nap sokat játszott. Durant mezét 48 centért árulják Oklahoma Cityben. Olshey szerint Crabbe a Blazers egyik alapembere lesz. Troy Williams a Memphisnél, Bobby Brown a Houstonnál, Beau Beech a Netsnél.

Barry Jackson (Miami Herald) információi szerint Chris Bosh úgy érzi, zöld utat kellene kapnia az orvosoktól a játékra, és amennyiben ezt nem adja meg neki a Miami Heat, akkor elképzelhető, hogy Bosh a Játékosok Szakszervezetéhez fordul panasszal - azt nem tudni, hogy ennek mi lehet a következménye. Az nem tisztázott egyelőre, hogy meddig kell szednie még Bosh-nak a véralvadásgátlót - ha nyáron befejezi, akkor játékra kész állapotban lesz, de ha továbbra is szednie kell, akkor van ellentét a két fél között. Korábban már írtunk róla, hogy egy új gyógyszert alkalmazna Bosh, amivel 8-12 óra alatt kiürül a szervezetből a véralvadásgátló, így a meccseken már nem lenne a szervezetében, de erre a Heat nemet mondott eddig.

A Los Angeles Lakers idei 1/2-ese, Brandon Ingram több dicsértet is kapott a nyári ligás szereplése után - egy keleti konferenciában lévő csapat játékosmegfigyelője szerint igazi "matchup nightmare" a kiscsatár, mindenki számára komoly gondokat fog okozni hármas és négyes poszton. Az aranysárga-lilák új vezetőedzője, Luke Walton azt nyilatkozta Broderick Turnernek (Los Angeles Times), hogy Ingram borzasztóan intelligens játékos. Sokkal jobban passzol, mint gondolta, kiválóan olvassa a játékot, és folyamatosan kérdezte az edzői stábot, hogy mit csinálhatna jobban, miben kell fejlődnie. A tréner szerint Ingram tehetséges, fejlődni akar és dolgozni is hajlandó azért, hogy jobb legyen

Három szerződést osztottak ki a mai napon. Az egyiket Troy Williams kapta a Memphis Grizzliestől - részlegesen garantált a kontraktusa. Williams a Phoenix Suns nyári ligás csapatában 22.2 perc alatt 12.3 pontot, 4.3 pattanót és 1.7 szerzett labdát átlagolt, és az Indiana egyetemről nem kelt el. Bobby Brown a Houston Rockets-cel írt alá - erről a megállapodásról már korábban hallhattunk. Beau Beech pedig egyéves, részlegesen garantált szerződésben egyezett meg a Brooklyn Nets-cel.

A Nets irányítója, Jeremy Lin Steve Serbynek (New York Post) adott nyilatkozatot, amelyben elmondta, hogy nagyon szomorú volt anno, hogy távoznia kellett New Yorkból 2012 nyarán. Lin azt mondta, hogy nem töltötte el túl sok örömmel, ahogyan ez az egész lezajlott, mert annak is nagyon örült volna, ha kap egy ajánlatot a Knickstől, de ez sem történt meg. Amikor aztán kiderült, hogy a New York nem meccseli a Houston Rockets ajánlatát, még szomorúbb lett, mert a Knicksnél akarta befejezni a karrierjét. A Linsanity idején sokan drukkoltak neki New Yorkban, és úgy érezte, hogy tartozik nekik.

Ha már régit történetek, akkor itt lehet kitérni Charles Barkley-ra, akiről az egykori All-Star, Jayson Williams azt nyilatkozta nemrég, hogy anno Mekis kaját evett edzésen és úgy osztotta a többieket a szobabicikliről. Barkley a Sportscenter legutóbbi adásában nem tagadta az elhangzottakat. Elmondása szerint mikor a Sixershez került a draft után, Moses Malone, Dr. J és Maurice Cheeks sosem edzettek - ők is ültek az oldalvonalnál vagy a biciklin és a McDonald's-os szendvicseket ették. Egy bizonyos idő után ő is felvette ezt a szokást - ráadásul az előtte való nap 48 percet játszott, ő meg úgy nem kel fel másnap reggel edzeni. Mindig tojásos McMuffint evett palacsintával, szerinte ennél jobb reggeli nincs is a világon.

A Portland TrailBlazers GM-je, Neil Olshey az Associated Pressnek elmondta, hogy szerinte Allen Crabbe olyan játékos, aki köré egy csapatot fel lehet húzni, és a gárda alapembereként tekintenek rá. A szakvezető szerint nem volt kérdés, hogy meccselni fogják a Brooklyn ajánlatát - mindenki láthatta az előző idényben, mire képes a dobóhátvéd, ha megkapja a lehetőséget, márpedig abból egyre több lesz neki a továbbiakban

A végére pedig Oklahoma City maradt, ahol manapság 48 centért lehet kapni Kevin Durant mezeit:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus