Hírmorzsák 2016-08-06 (10:45)

Michael Jordan szerint Westbrook ugyanaz, aki ő volt 30 évvel ezelőtt. Brook Lopez szerint a Netsnél mindenki nyerni akar - ennek a csapatnak végre részesei akarnak lenni az emberek. DeRozan, Cousins és DeAndre Jordan már bordélyházban jártak, de csak véletlenül. Adam Silver szerint a közeljövőben nem változik a draft alsó korhatára - ő is optimista az új kollektív szerződés idő előtti megkötésében. Paul George új cipőjéről, a PG1-ről egy kép. 

Russ Bengston (Complex.com) mesélt el egy történetet. Két hete mutatta be Las Vegasban a Jordan Brand az Air Jordan XXXI-et, amelyen ott volt Russell Westbrook is. Lejátszottak egy kis videót, amelynek végén megszólalt maga Michael Jordan is, aki beszélt Westbrookról, hiszen az Oklahoma City Thunder irányítója a cipő és a márka első számú arca. Jordan azt mondta, hogy Westbrook ugyanaz, aki ő volt 30 évvel ezelőtt - a hozzáállása, az, ahogyan próbálja bizonyítani a tudását, illetve az a szenvedély, amit a pályán látni rajta, mind saját magára emlékezteti. Minden idők legnagyobbja szerint látszik Westbrook játékán, mennyire imádja ezt a sportágat - folyamatosan óriási energiákkal és ösztönösen kosarazik. Westbrook annyit mondott erre, hogy igazából meg sem tud szólalni, az, hogy minden idők legjobb kosárlabdázója ilyeneket mondott róla, csak még több és keményebb munkára ösztökéli.

A Brooklyn Nets centere, Brook Lopez Fred Kerberrel (New York Post) beszélgetett. Lopez elmondása szerint van olyan eset, hogy előnyt jelent, ha egy csapat tankol a minél rosszabb mérleg és minél jobb drafthely érdekében, de nincsenek meg a saját pickjeik, ezért ez náluk úgysem opció - olyan keretük van, amelyben a játékosok egyértelműen nyerni akarnak. A center szerint mindig a kultúra változásáról beszél mindenki, de ő úgy érzi, hogy ezúttal tényleg változott a helyzet, és most végre a jó irányba indultak el. Ennek a csapatnak végre részesei akarnak lenni az emberek.

A liga komisszárja, Adam Silver a Bloomberg Newsnak adott interjút, amelyben elmondta, valószínűleg nem lesz változás a draft alsó korhatárában. Silver szerint a Játékosok Szakszervezetének vezetője, Michele Roberts elég világosan kinyilvánította, hogy szeretnék levinni a korhatárt 18 évre. Ő régóta mondja, hogy megérti a másik oldalt is, hogy egy fiatalember szeretne minél előbb segíteni magán és családján anyagilag, de továbbra is úgy érzi, hogy jobb lenne a liga, ha 20 évesen kerülnének be a játékosok, nem 19 évesen. Ő sem akart semmit elárulni a kollektív szerződés tárgyalásának állapotáról, de azt elmondta, hogy egyik oldal sem csinál belőle titkot, lockout nélkül akarják megoldani ezt a helyzetet. A beszélgetések hangneme, a két fél közötti bizalom és a tisztelet alapján úgy gondolja, elég jó esély van arra, hogy zárt ajtók mögött pontot tegyenek az ügy végére.

A TMZ Sports értesülései szerint DeMar DeRozan, DeMarcus Cousins, DeAndre Jordan és még valószínűleg három meg nem nevezett válogatott játékos egy bordélyházban kötöttek ki szerda este. Nem nagyon történt semmi, ugyanis a Termas Monte Carlo egy átverés - ha valaki felhívja őket, akkor azt mondják a telefonba, hogy ez egy olyan, csak férfiaknak kialakított fürdő, ahol zene is szól. DeRozanék fogták magukat, meglátogatták a "fürdőt", ahol látták, hogy ez Rio egyik legszínvonalasabb bordélyháza - egy csapatközeli forrás szerint azonnal elhagyták a helyet, bár egyes források szerint alkoholt azért vettek, mást viszont nem.

A végére pedig Paul George maradt - tegnap este volt róla szó, hogy jön a PG1, erről jött ki egy fotó a Sneaker Files jóvoltából:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus