Hírmorzsák 2016-08-16 (10:00)

Már Westbrook a legesélyesebb az MVP címre. Chris Paul szerint nincs gond a Team USA-jel, egyszerűen ennyit fejlődött a világ kosárlabdája. LeBron idén Los Angelesben szervezi az edzőtábor előtti összetartást a Cavs-játékosoknak. Morrow nem érzi úgy, hogy Durant elárulta volna - az ő élete és karrierje, az ő döntése. Jabari Parker tanár akar lenni, miután visszavonul. Nick Young szerint nem haragudhat örökké D'Angelo Russellre - dolgoznak kapcsolatuk helyrehozásán. Mayo szerint hamarosan visszatér az NBA-be. Hardent számonkérte egy néző a floppolás miatt (videó).

A Bovada kijött a legújabb MVP-oddsokkal, és nem meglepő módon már az Oklahoma City Thunder irányítója, Russell Westbrook a legesélyesebb, 2 az 1-hez adják a győzelmét - Steph Curry 4 az 1-hez, LeBron James 5 az 1-hez, Kevin Durant pedig 12 az 1-hez fizet az első négyben, a Top18 listáját ezen a linken megtaláljátok.

A Los Angeles Clippers irányítója, Chris Paul a Team USA vártnál kisebb dominanciájáról annyit mondott, hogy szerinte semmi baj nincs az amerikai válogatottal, egyszerűen a többi csapat nagyon sokat fejlődött. Paul szerint ez a sportág régen Amerikáé volt, de most már a világé - rengeteget változott a helyzet.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James idén Los Angelesben tartja majd a szokásos szeptemberi, edzőtábor előtti összetartását a csapattársainak. James az utóbbi években a Labor Day (szeptember első hétfője) környékén mindig szervezett ilyen nem hivatalos tréningeket a Cavs játékosainak - tavaly Miamiben, tavaly előtt pedig Ohióban. A Cleveland egyébként hivatalosan szeptember 27-én kezdi meg az edzőtábort.

Az Oklahoma City swingmanje, Anthony Morrow is megszólalt Kevin Durant csapatváltásával kapcsolatban. Morrow a Sirius XM NBA Radio adásában elmondta, hogy beszéltek KD-vel a nyáron, de nem kosárlabdáról, csak személyes dolgokról. Nem érezte, hogy elárulta volna őt a kiscsatár - inkább az döbbentett meg sok mindenkit, ahova ment, nem az, hogy távozott. Ettől függetlenül ez Durant karrierje és élete - lehet szeretni vagy utálni, de ez az ő döntése volt, és neki is kellett meghoznia.

A Milwaukee Bucks 21 éves játékosa, Jabari Parker a The Players' Tribune-ban megjelent cikkében leírta, alig várja már, hogy tanárként állhasson egy iskolai osztályteremben. Magának és az édesanyjának is megígérte, amikor jelentkezett a draftra, hogy megszerzi a diplomát - ezt nem sokan mondhatják el magukról a családban, úgyhogy értük és maga miatt is meg akarja ezt csinálni. Chicagói gyerekeket akar tanítani, mert meg akarja nekik mutatni, amit ő megtanult az édesapjától és hetedikes történelem tanárától, Ms. Reedtől: van élet a bandákon és az erőszakon túl is. Éppen ezért jövőre elkezd nyári órákat venni, hogy minél közelebb jusson az egyetemi diplomához.

A Los Angeles Lakers játékosa, Nick Young Mark Medinának (Los Angeles Daily News) elmondta, hogy csapattársak D'Angelo Russell-lel, az a bizonyos videós eset nagyon régen történt, úgyhogy túl fognak lépni ezen - már dolgoznak is ennek a megoldásán. Történt, ami történt, nem lehet örökké mérges az irányítóra. Persze az is lehet, hogy csak maradni akar a Lakersnél, akik a hírek szerint elcserélik vagy kivásárolják a szezon kezdete előtt.

A TMZ Sports egy repülőtéren kapta el a ligából két évre kitiltott OJ Mayót, aki azt mondta, hogy hamarosan visszatér az NBA-be. Rákérdeztek nála, hogy fellebbez-e a kétéves kitiltás ellen, amire azt mondta, hogy már megtette - fog beszélni az ügyről nyíltan is, de most csak arra koncentrál, hogy felépüljön lábműtétjét követően.

A végére pedig James Harden maradt, akit egy Drew Ligás meccsen egy néző számonkért a floppolás miatt - igaz, elég erősen műbalhé jellege volt a dolognak:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus