Hírmorzsák 2016-08-28 (11:00)

Kobe szerint az igazi versenyzőtípusok nem azt mondják Durant csapatváltására, hogy unfair, hanem hogy őket is le kell győzni. Kobe szerint Westbrook hasonlít rá leginkább a pályán harcosság és intenzitás alapján. Muggsy Bogues Bryantet akarja a Space Jam 2 főszereplőjének. Barkley szerint LeBron egyelőre Kobe-t és Duncant sem hagyta le, nemhogy Jordannel vetekedjen. Donovan soha nem vette biztosra, hogy Durant marad a Thundernél, nem nagyon beszélt vele a szabadügynökpiacról - szerinte Westbrook és Durant nagyon jó kapcsolatban voltak. Embiid 100%-os állapotban van. Terry-t hívta a Warriors és a Cavs is, Kiddet dicsérte. David Stern és Hakeem Olajuwon már a FIBA Hírességek Csarnokának is tagjai. Brandon Jenningsnek nem tetszik, hogy Jared Dudley-nak nagyobb a 2k17 értéke - Fournier-nek az arcával van baja, Gobert szét is trollkodta.

Kobe Bryant a The Jim Rome Show-ban elmondta, hogy örül Kevin Durantnek, mert a kiscsatár akarta a csapatváltását, és boldog a döntésével. Mások szemszögéről azt mondta Bryant, hogy kevesebbet gondolt volna magáról játékosként, ha erre a lépésre azt mondta volna, hogy unfair. Kobe szerint ha valaki igazi versenyzőtípus, akkor azt mondja, hogy "rendben, nem érdekel, hogy ki van a túloldalon, akkor is le fogunk titeket győzni". Bryant azt is elárulta a műsorban, hogy amikor bekapcsolja a TV-t és nézi a meccseket, leginkább Russell Westbrook hasonlít rá a harcossága, az érzelmei és az intenzitása alapján. Kobe szerint az Oklahoma City Thunder irányítója mindig mindent belead - nem érdekli, mik az esélyek vagy hogy ki ellen játszik, mindig 110%-on pörög.

Ha már Bryant, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Muggsy Bogues-t megkérdezték az új Space Jam 2-ről. Michael Jordan korábban elmondta, hogy Blake Griffint szívesen látná a főszerepben - abban a szerepben, amelyet LeBron James fog kapni -, Bogues viszont azt mondta, hogy szerinte Kobe még jobb lenne. Azt is hozzátette minden idők legalacsonyabb NBA játékosa és az első film egyik szereplője, hogy Steph Currynek is helyet kell szorítani az új filmben, de nagyon nehéz dolguk lesz, ha túl akarják szárnyalni az első részt.

A TNT szakkomentátora, Charles Barkley Howard Eskinnek (94WIP Morning Show) elárulta, hogy szép dolog, hogy LeBron James Michael Jordant akarja utolérni, de egyelőre azt sem nagyon látja, hogyan fogja lehagyni a két most visszavonuló legendát, Kobe-t és Tim Duncant. Barkley elárulta, hogy szerinte az 5 legjobb játékos Jordan, Oscar Robertson, Bill Russell, Wilt Chamberlain és Kareem Abdul-Jabbar, és ez soha nem is fog változni - Bryant és Duncan a hatodik és a hetedik helyen vannak nála, James pedig a nyolcadik. Sir Charles szerint LeBronnak van esélye az említett két ember elé kerülni, ha nyer még pár bajnoki címet, de ez elég távolinak tűnik jelenleg.

A Thunder vezetőedzője, Billy Donovan Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) podcastjében elmondta, hogy nem tudja, volt-e olyan pillanat, amikor biztosra vette Durant hosszabbítását az együttessel. Úgy érezte, hogy jól sikerült a meetingjük a kiscsatárral, de azt is bevallotta, hogy első évében Oklahoma Cityben nem sokat győzködte egykori játékosát, hogy maradjon - saját bevallása szerint a kosárlabdáról beszélgettek sokat egy tavaly nyári találkozójukon, de az FA-státuszba nem nagyon akart belemenni, mert egyrészt nem az ő dolga volt, másrészt nem is volt semmilyen kapcsolata Duranttel. A tréner elmondása szerint az volt nagyon más az NBA-vel kapcsolatban, hogy az egyetemen mindenkit megismert elég jól, mielőtt a játékosa lett volna, mivel két évig kellett győzködnie az embereket, hogy hozzájuk menjenek, ne másik intézménybe. Szerinte Westbrook és Durant is nagyon akartak nyerni, és szerinte nagyon jó kapcsolatot ápolt egymással a két sztár. Soha nem volt olyan helyzet, amikor azt mondta volna, hogy probléma van kettejük között, mert totálisan ellentétesen látnak dolgokat, és nem akarnak egymással dolgozni.

A Philadelphia Sixers vezetőedzője, Brett Brown után maga az érintett, Joel Embiid is lenyilatkozta, hogy 100%-os állapotban van, készen áll elkezdeni profi karrierjét, és jól sikerült a nyara. A center azt is hozzátette, hogy valószínűleg perclimiten fog játszani eleinte, de azért, mert két éve nem lépett pályára mérkőzésen, nem azért, mert attól tartanának a csapat orvosai, hogy újra megsérül.

A Milwaukee Bucks hátvédje, Jason Terry a Sirius XM NBA Radio adásában elmondta, hogy több csapat is kereste, többek között a két döntős, a Golden State és a Cleveland Cavaliers is. Terry szerint nagy szerepet játszott a döntésében, hogy Jason Kidd a Bucks trénere, mert a Milwaukee vezetőedzője megtestesíti mindazt, amiben hisz - a győzelemben és abban, hogy egy idősebb játékos mennyire értékes lehet a fiatalabb csapattagok számára. Terry úgy érzi, Kidd értékeli a veterán játékosait, tudja, milyen hasznos lehet ő is a Bucksnak - nem tudott nemet mondani volt csapattársa hívására

Tegnap megvolt a FIBA Hírességek Csarnokának idei beiktatása - Hakeem Olajuwon és David Stern most már a nemzetközi szervezetnél is ott vannak a halhatatlanok között.

A végére pedig a 2k17 maradt, amelyből jönnek ki az infók, értékek, képek. A New York Knicks irányítója, Brandon Jennnings 75-os overall értéket kapott, míg a Phoenix Suns stretch négyese, Jared Dudley 76-ot, erre persze reagált is Jennings, hogy ilyen nincs. Ennél nagyobb gondja van Evan Fournier-nek, akinél nem nagyon sikerült eltalálni az arcberendezést - ezen a linken láthatjátok. Fournier szóvá is tette mindezt persze, de francia válogatott csapattársának, Rudy Gobert-nek természetesen több sem kellett, azonnal ráugrott a témára - átváltotta twitteren a profilképét erre a 2k17-es Fournier-arcra, erre biztatta követőit is, és természetesen betagelte a Crying Jordan twitterfiókot is, akik meg is csinálták az ilyenkor szokásos meme-et.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus