Hírmorzsák 2016-08-29 (21:30)

Lawson a Kingsnél (1 év). Lance Stephenson a Pelicansnél vesz részt próbajátékon. Marc Gasol nagyjából 2 héttel csúszott le az olimpiáról, jól van a lába. Ben Simmons és Embiid nagyon jóban vannak a pályán kívül is. A Heat Dragic játékára fog építeni. Zenesarok: Shumpert hiányos öltözetben Kanye West klipjében, Jeremy Lin és a fagylalt, Steven Adams és Roberson, mint Backstreet Boys. Shaq és Jason Williams fiai egymás ellen (videó). Adams új kosártáborának logója telitalálat. Julyan Stone és Poythress a Pacers edzőtáborában.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) jelentette, hogy a Sacramento Kings megegyezett Ty Lawsonnal egy egyéves szerződésben, valószínűleg a veterán minimumért. A Kings keretében eddig Darren Collison és Garrett Temple voltak ott irányítani, de ez alapvetően sem számít túl mély merítésnek, Collisonnak pedig még felelnie kell a bíróság előtt a családon belüli erőszak vádjaira is. Lawson iránt a hírek szerint a New Orleans Pelicans is érdeklődött. Még két szerződéskötés volt, mindkettő az Indiana Pacersnél, akik Julyan Stone-nal és Alex Poythress-szel egyeztek meg egy-egy edzőtábor-meghívóban.

Az egyelőre senkinek nem kellő Lance Stephenson a New Orleans Pelicansnél vesz részt privát edzésen Brett Dawson (The New Orleans Advocate) értesülései szerint.

A Memphis Grizzlies centere, Marc Gasol Jorge Sierrának (HoopsHype) elárulta, hogy nagyjából két hétre volt attól, hogy az olimpia előtt visszatérhessen, és így segíthesse a spanyol válogatottat az ötkarikás játékokon. Saját bevallása szerint jól van, nagyon várja már a szezont, mert hiányzott neki a kosárlabda, a versengés, és minden jel arra mutat, hogy a lába rendben van. Edzett már ificsapatokkal, amennyit tudott, főleg félpályás, felállt védelem elleni szituációk gyakorlásánál tudott részt venni.

A hírek szerint a Philadelphia Sixers idei 1/1-ese, Ben Simmons és a 2014-es draft 1/3-asa, Joel Embiid nagyon jó kapcsolatot ápolnak egymással. Az ausztrál tehetség Kyle Phillippinek (Metro Philly) elmondta, hogy nagyon várja már, hogy Embiiddel együtt játszhasson, mert kitűnő kosarasnak tartja, a pályán kívül pedig olyan, mintha testvérek lennének, sokat szórakoznak együtt.

A Miami Heat vezetőedzője, Erik Spoelstra Barry Jacksonnal (Miami Herald) arról beszélgetett, hogy Goran Dragic, Hassan Whiteside és Justise Winslow erősségeire fognak építeni - gyorsaságukat, atletikus képességeiket fogják használni. Spoelstra szerint Dragic az egyik legjobb fast-break irányító, aki attól függetlenül is diktálja a tempót, hogy ki hogyan szeretne ellene védekezni. A tréner úgy gondolja, nem sok ilyen játékos van a ligában, aki a szlovén tempójában tud játszani és jobbá tudja tenni a csapattársait - emellett állandóan a gyűrűt támadja. Spoelstra szerint a csapat fiatal játékosai is úgy akarnak játszani, ahogy Dragic.

Jöjjenek a könnyedebb témák, mint az éneklés és a zene. A Brooklyn Nets irányítója, Jeremy Lin Jay Chou, egy tajvani popsztár jégkrémről szóló klipjében található meg. A Cleveland Cavaliers swingmanje, Iman Shumpert Kanye West és felesége, Teyana Taylor Fade című számának videójában található meg hiányos öltözetben - úgy tűnik, idén nyáron a Cavs-játékosoknál ez a divat. Az Oklahoma City Thunder két játékosa, Steven Adams és Andre Roberson pedig a Backstreet Boys - I Want It That Way című számát énekelték elég nagy odaadással.

Shaquille O'Neal fiai, Shareef és Shaqir vendégül látták Jason Williams fiát, Jaxon Williamst, illetve két másik fiatalt, Ronaldo Segut és Nassir Little-t. Williams és Shaqir egyébként 13 évesek, a másik három srác idősebb, ők 2018-ban mennek már egyetemre.

A végére pedig szintén Steven Adams maradt, aki egy kosártábort szervezett fiataloknak Új-Zélandon, méghozzá a hozzá tökéletesen illő logóval:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus