Hírmorzsák 2016-08-31 (13:00)

Randle-nek felszakadt a keze, 2 hetet kihagy. Van Gundy szerint a Pistonsnak ahhoz is javulnia kell, hogy egyáltalán rájátszásba kerüljön. Ibaka nem kért cserét a Thundertől. Seraphin privát edzésen járt a Pacersnél. Craig Sager harmadik csontvelő-átültetése ma lesz.

A Los Angeles Lakers erőcsatárának, Julius Randle-nek felszakadt a keze a jobb középsőujja és a gyűrűsujja között a tegnap előtti edzésen. Hét öltéssel kellett összevarrni a sérült testrészt, és előreláthatólag két hetet kell kihagynia emiatt Randle-nek - akkor fogják újra megvizsgálni állapotát.

A Detroit Pistons elnöke és vezetőedzője, Stan Van Gundy Keith Langlois-nak (nba.com) azt nyilatkozta, hogy már megmondta a játékosainak is: a most következő idényben ahhoz is jobb teljesítményt kell nyújtaniuk a tavalyinál, hogy egyáltalán bekerüljenek a rájátszásba. Nyolcadik helyen jutottak be a PO-ba, úgyhogy nincs sok hibázási lehetőségük - elég komoly erőfeszítésükbe fog az kerülni, hogy elérjék legalább az előző szezon eredményét. SVG szerint a Philly sem 10 meccset fog nyerni, a Brooklyn Netset is jobbnak gondolja, mint az előző idényben és több, a rájátszásba be nem jutó együttes lép majd előre - az Orlando, a Milwaukee és a New York is javulni fognak, úgyhogy egyáltalán nem lesz egyszerű sok győzelmet összehozni. Optimistán tekint az idény elé, de realista is - javulniuk kell, nem ragadhatnak meg azon a szinten, mint tavaly.

Az Orlando Magic új magasembere, Serge Ibaka a Sports Illustrated munkatársának elárulta, sosem kért cserét az Oklahoma City Thundertől, hiába voltak olyan híresztelések a médiában, hogy elégedetlen a szerepével. Az üzleti ügyeket az ügynökére hagyja, de ő nem az a fajta ember, aki bemegy az irodába és cserét kér a vezetőségtől. Örült volna, ha a Thundernél maradhat, de az volt álma, hogy az NBA-ben játsszon, így bármelyik csapatban boldog. Csalódott, hogy nem tudtak Oklahoma Citynek bajnoki címet szerezni, de voltak szép pillanatai, olyanok, amiket sosem fog elfelejteni. Megint elmondta, hogy olyan neki a Magicnél most, mintha megint újonc lenne. Talán furcsa lehet pár embernek, hogy a bajnokesélyes Thunderből az újjáépülő Magichez ilyen lelkesedéssel megy, de nagyon várja már, hogy egy, a védekezést előtérbe helyező edző, Frank Vogel irányítása alatt játszhasson.

A L'Equipe értesülései szerint Kevin Seraphin tegnap privát edzésen járt az Indiana Pacersnél - semmi pontosabbat nem tudni, egyelőre csak az a biztos, hogy nem kapott szerződést a francia center. Mint ismert, Seraphint több euroligás együttes is próbálja leigazolni, ő azonban még kivár, mert szeretne az NBA-ben maradni.

A végére pedig Craig Sager maradt, aki ma esik át a harmadik csontvelő-átültetésén - mint ismert, a leukémiát próbálja legyőzni minden idők (egyik) leghíresebb pályaszéli riportere.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus