Hírmorzsák 2016-09-11 (11:00)

Doc Rivers szerint DeAndre Jordan már sztárként tekint magára az olimpia után - ő a legfontosabb játékosuk ezen a nyáron. Josh Richardsonnak 6-8 hetet kell kihagynia. Isaiah Thomasnak sokat jelent, hogy Iverson szerint ugyanolyanok. A Bulls tulaja szerint versenyképes lesz a csapatuk, hiszen gyengék voltak tavaly, mégis megverték 8-ból 7-szer a két keleti döntőst. A Wizards szerződést kötött Johnny O'Bryanttel.

A Los Angeles Clippers vezetőedzője, Doc Rivers Gary Washburnnek (Boston Globe) elmondta, hogy reményei szerint az olimpiai részvétel miatt fejlődni fog DeAndre Jordan játéka. Rivers szerint a center most már sztárként tekint magára, mert bármennyire is jó volt eddig is, eddig nem így nézte saját magát - amiatt, hogy harmadik számú ember volt, bizonyos értelemben kiegészítőként tekintett saját magára Jordan. Most már tudja, mennyire jó, és sokat számít mindig, ha valaki nyerő csapatban van - most már a center is tudja, milyen ez. Azt is hozzátette a tréner, hogy szerinte Jordan a legfontosabb játékosuk ezen a nyáron.

A Miami Heat hátvédje, Josh Richardson 6-8 hetes kihagyásra kényszerül, ezt ő nyilatkozta le tegnap több riporternek is - ez azt jelenti, hogy vagy éppen felépül a szezon kezdetére, vagy az alapszakasz első pár hetét ki kell hagynia. Richardson elmondása szerint érezte a zsákolás utáni leérkezés után, hogy valami nincs rendben.

A Boston Celtics irányítója, Isaiah Thomas Adam Himmelsbachnak (Boston Globe) elárulta, hogy beszélt a tegnap hajnalban a Hall of Fame-be iktatott Allen Iversonnal, aki azt mondta neki, hogy ugyanolyanok, ugyanúgy a saját útját járja - most, hogy Iverson ezt mondta neki, mások nem nagyon érdeklik. Mindig is szerette volna, ha AI elismeri a játékát, és nemcsak az tetszik a Hall of Famernek, amilyen játékos, hanem az is, amilyen ember. Thomas szerint mindig is Iverson nyomdokaiban akart járni, olyan akart lenni, mint a Sixers ikonja.

A Chicago Bulls tulajdonosát, Jerry Reinsdorfot is beiktatták szombat hajnalban a Hírességek Csarnokába, ő pedig több dologról is beszélt KC Johnsonnal (Chicago Tribune) - egy részét már péntek este olvashattátok. Reinsdorf többek között azt is elmondta, hogy szerinte versenyképes lesz az együttes - nem akar jósolni, de ahhoz képest, amilyen gyengék voltak tavaly, 4-ből 4-szer megverték a Toronto Raptorst, a Cleveland Cavalierst pedig 4-ből 3-szor.

A Washington Wizards szerződést kötött Johnny O'Bryanttel - a center tavaly 66 meccsen 13.0 percet, 3.0 pontot és 2.7 pattanót átlagolt.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus