Hírmorzsák 2016-09-12 (09:00)

Egyre valószínűbb, hogy a Heat engedi játszani Bosh-t. Dwight Howardot kórházba szállították, kiszáradás tüneteit produkálta. Scott Brooks nem aggódik Wall és Beal kapcsolata miatt. George Hill nem foglalkozik azzal, hogy lejáró szerződése van, csak a játékra koncentrál.

Barry Jackson (Miami Herald) értesülései szerint egyre valószínűbb az a verzió, hogy a Miami Heat engedni fogja Chris Bosh-t játszani amellett, hogy az erőcsatár továbbra is szedni fog véralvadásgátlót, valószínűleg azt a fajtát, ami 8-12 óra alatt kiürül a szervezetből - a jelenlegi állás szerint ha nem lesz visszaesés Bosh állapotában, akkor meglepetés lenne, ha a következő pár hétben nem adnának neki zöld utat a csapat orvosai. Az egyelőre nem tisztázott, hogy mennyit játszhat majd Bosh, szerepelni fog-e mondjuk a back-to-backek mindkét felén.

Chris Vivlamore (Atlanta Journal-Constitution) forrásai szerint az Atlanta Hawks centerét, Dwight Howardot kórházba szállították tegnap, miután egy Atlantába tartó repülőút során a kiszáradás tüneteit produkálta. Howard a hírek szerint érezte, hogy beteg, ezért vitték be a kórházba, ahol meg is kapta az ilyenkor szükséges kezeléseket - elvileg ma kiengedik.

A Washington Wizards új vezetőedzője, Scott Brooks Candace Bucknerrel (Washington Post) beszélgetett, és elmondta, hogy sok minden miatt aggódik az edzőtábor előtt, de Bradley Beal és John Wall kapcsolata nem ilyen - szerinte semmi gond nincs a két játékos között. Egyelőre nem beszélt még a segédedzőivel sem, nyilván találkozni fog a gárdával is, egyénileg is mindenkivel, de a csapaton belüli kémiával nem lesz probléma, ebben biztos. Mint ismert, Wall korábban lenyilatkozta, hogy elég sokszor nem kedvelik egymást Beallel a pályán, de erről Brooks annyit mondott, hogy nem problémaként tekint a dologra, hanem úgy, hogy két játékos próbálja a helyét megerősíteni a ligában. Volt már dolga nagy versenyszellemmel megáldott kosarasokkal, fiatalokkal, akik együtt fejlődtek - nem kell mindig szeretniük egymást, de tisztelni igen. Brook szerint olyan keretre van szükség a győzelemhez, amelyben nagy a versenyszellem, az pedig az ő dolga, hogy biztosítsa, ez nem csap át óriási vitákba.

A Utah Jazz új irányítója, George Hill Tony Jonesnak (Salt Lake Tribune) adott interjút, amelyben elmondta, egyáltalán nem beszélt még arról senkivel, hogy szerződése utolsó évébe lép és hogy mi lesz majd a jövő nyár folyamán. Most csak arra koncentrál, hogy a tőle telhető legjobb játékot produkálja, és ha így tesz, szerinte a szerződésével kapcsolatos kérdéseket is könnyebben meg tudják majd oldani.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus