Hírmorzsák 2016-09-25 (20:30)

Irving élete drasztikusan megváltozott a döntő hetedik meccse óta. Stephen Jackson szerint D'Angelo Russell orra már barna... Doc Rivers állást fog ajánlani Garnettnek a Clippersnél. KG instagramon búcsúzott a szurkolóitól. Drummond beszélt az idei céljairól. Hornacek szerint a Rose-Jennings párost nem sokat fogják használni, senki nem kezdi limitekkel a szezont a Knicksnél. Jared Dudley a Celticsnél akart játszani. McLemore csak a munkára koncentrált a nyáron, nagyobb az önbizalma, mint valaha.

A Cleveland Cavaliers irányítója, Kyrie Irving Joe Vardonnak (Cleveland.com) azt mondta, hogy drasztikusan megváltozott az élete, mióta megnyerték a döntő hetedik meccsét. Mindenki arra vágyik, hogy elismerjék, hogy a liga legjobb játékosai között tartsák számon, és ebben állt be nagy változás - megpróbálta mindenkinek a tiszteletét kivívni, amennyire csak lehet. Irving arról is beszélt, hogy soha nem gondolta volna, hogy 24 évesen NBA bajnok lesz - idén nyáron újra kellett gondolnia, hogy mit szeretne elérni játékosként és csapattársként.

A Detroit Pistons centere, Andre Drummond Keith Langlois-nak (nba.com) lenyilatkozta, hogy ő lesz a pattanókirály a most következő idényben is, rá fog menni erre a címre. Az All-Star gálán is szeretne megint részt venni, és reményei szerint legalább egy csapattársát "viszi majd magával" - Reggie Jacksont, Kentavious Caldwell-Pope-ot, Tobias Harrist vagy Marcus Morrist, az mindegy. Szeretne hosszabb ideig a pályán maradni, és ha lefaultolják, akkor bedobni a büntetőket. A többieket is szeretné motiválni, mert szerinte mindannyiuknak van bizonyítanivalójuk. A center úgy érzi, nagyszerű a csapat magja, a kezdőötösük az egyik legfiatalabb a ligában, de a cserepadjuk is nagyon fiatal.

A New York Knicks vezetőedzője, Jeff Hornacek Ian Begley-nek (ESPN) elárulta, hogy túl sokat biztosan nem fogja használni a Derrick Rose - Brandon Jennings hátvédpárost egyszerre, mert több használható játékosuk van a magasember posztokon. Ha pihentetni kell a kezdőket, akkor valószínűleg lassítani fogják a játékot, a felállt védelem elleni kosárlabdát fogják erőltetni, mert ehhez van meg az állományuk, van több olyan magasemberük is, akit be lehet vetni. Steve Mills GM a poszttal és a csapattal kapcsolatban elmondta, hogy sem Derrick Rose, sem más nem kezdi perc- vagy meccslimiten a szezont.

Volt arról szó ma délelőtt, hogy D'Angelo Russell kicsit túltolta Luke Walton dicséretét, erre Stephen Jackson reagált is instagramon. Jackson úgy fogalmazott, hogy ez a mai NBA, és utalt arra, hogy Russell orra már kicsit barna lehet, annyit nyalta az új vezetőedző s*ggét... Jackson szerint maga Walton sem játszott a 2k-ban soha Luke Waltonként, és nem is kellene ezt csinálnia Russellnek, mert úgyis kezdő lesz, ez biztos - Captain Jax szerint többet érne el azzal az irányító, ha őszinte lenne mindenkivel, mert jobban tisztelnék.

A Los Angeles Clippers vezetőedzője, Doc Rivers Jackie MacMullennek (ESPN) elmondta, hogy Kevin Garnett marad az NBA környékén valamilyen minőségben, és azt is elárulta, hogy gondolt már arra, hogy volt játékosának állást ajánljon a Clippersnél - korábban volt arról szó, hogy még játékosként is a csapathoz vitte volna KG-t, ha folytatta volna pályafutását. Rivers azt nyilatkozta, hogy biztosan ajánlani fog Garnettnek valami pozíciót, de többet egyelőre nem akar mondani - annyi biztos csak, hogy szerinte a szombat hajnalban visszavonuló erőcsatár minden csapat számára komoly segítség lehet.

Garnett egyébként az alábbi videóval búcsúzott a szurkolóitól instagramon.

A Phoenix Sunshoz igazoló Jared Dudley Steve Bulpettnek (Boston Herald) elmondta, hogy bár a Boston Celtics sosem kereste meg, de ő jelezte a csapat felé, hogy szívesen lenne a játékosuk. Dudley elég jó védő és 42%-kal dobta a triplákat az előző idényben, így úgy érezte, hogy jó fit lenne a Celticshez, de azt is megértette, hogy minél több játékidőt akarnak adni az idei 1/3-asnak, Jaylen Brownnak.

A Sacramento Kings dobóhátvédje, Ben McLemore Jason Jonesnak (Sacramento Bee) elmondta, hogy csak magára figyelt a nyár folyamán, minden más ügyet a menedzserére és az ügynökére bízott - ő annyit mondott a csapatnak, hogy szóljanak, ha van valami vele kapcsolatos, de ő addig csak az edzésre akar koncentrálni. Azt is elmondta, hogy az előző idényben kapott kevés játéklehetősége ellenére nagyobb az önbizalma most, mint profi pályafutása során bármikor eddig. Az egyik legfontosabb éve előtt áll, de továbbra is csak arra figyel, amire befolyása van: arra, hogy a lehető legtöbbet dolgozza.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus