Hírmorzsák 2016-10-02 (21:30)

A Milwaukee és a Charlotte Greg Monroe, Spencer Hawes és Jeremy Lamb cseréjéről beszélgettek. Brandon Ingram pont azért nem akart túl sok kilót magára szedni most, hogy ne történjen meg ugyanaz vele, ami Ben Simmonsszal. Avery Bradley az év védője akar lenni a most következő idényben. Clint Capela All-Star akar lenni pályafutása csúcsán. Stan Van Gundy szerint Boban Marjanovic támadásban megállíthatatlan, védekezésben viszont vannak gondjai. LeBron James aláírt újonckártyája 318.500 dollárért kelt el.

Gery Woelfel (Racine Journal Times) értesülései szerint a Milwaukee Bucks a Charlotte Hornets-cel tárgyalt Greg Monroe-ról - a wisconsiniak Jeremy Lambet és Spencer Hawes-t kapnák a felröppent pletyka alapján. Egyelőre csak beszélgetésekről írt Woelfel, nem tudni, meddig jutottak ezek, vagy ki kezdeményezte.

Ben Simmons sérülése után a Los Angeles Lakers idei 1/2-ese, Brandon Ingram Baxter Holmesnak (ESPN) elmondta, hogy pont ezért nem akart túl gyorsan túl sok kilót felszedni - tudta, hogy ez egy hosszabb folyamat eredménye kell hogy legyen, majd az évek során elég izmot szed magára, ahogy egyre jobban érik a teste is. Luke Walton vezetőedző azt mondta, hogy nem érdekli Ingram súlya, sokkal inkább a fejlődése, illetve az, hogy hogyan veszi fel az NBA ritmusát - sokkal erősebb szerinte Ingram, mint amennyire látszik. Ingram elmondása szerint mindig nagyobb darab játékosok ellen játszott. Egyáltalán nem fél ettől, csak még nagyobb benne a harci szellem.

A Boston Celtics hátvédje, Avery Bradley elmondta, szeretne az év védője lenni, vagy legalábbis azt akarja, hogy a legjobbak között emlegessék az ő nevét is. Bradley úgy gondolja, hogy megérdemli ezt, mert kiegyensúlyozottan teljesít évek óta. Szerinte nagyon fontos, hogy a csapat milyen produkciót nyújt, úgyhogy rengeteg múlik azon, milyen eredményt fognak elérni - ha együtt be tudják bizonyítani, hogy jól védekeznek, akkor van esélye neki is egyénileg. Abban reménykedik Bradley, hogy az egész NBA egyet fog érteni abban, hogy ő a legjobb védő - most is vannak, akik ezt gondolják, de azt akarja, hogy mindenki ezen az állásponton legyen.

A Houston Rockets centere, Clint Capela All-Star szeretne lenni, de azért nem a mostani szezonban, hanem karrierje során valamikor, pályafutása csúcsán. Capela azt is hozzátette, hogy kiegyensúlyozottan akar teljesíteni - azt szeretné, ha a társai mindig számíthatnának rá.

A Detroit Pistons vezetőedzője, Stan Van Gundy az MLive munkatársának azt nyilatkozta, hogy Boban Marjanovic megállíthatatlan a festékben, nem nagyon hiszi, hogy bárkinek lesz válasza arra, ha a szerb óriás labdát kap a gyűrű közelében, és szerinte még jobb is lesz nyári szerzeményük. SVG szerint Marjanovic nagyon keményen dolgozik, a gyorsabb tempó pedig néha megviseli, de felállt védelemmel szemben nagyon nehéz vele mit kezdeni. Azt is hozzátette az elnökként is dolgozó szakember, hogy védekezésben vannak gondjai a szerbnek - mindig megteszi a tőle telhetőt, elég jól kommunikál, úgyhogy pozitívumok is akadnak ezen az oldalon is, de a betörések ellen vannak problémái.

A végére pedig LeBron James aláírt újonckártyája maradt, ami 318.500 dollárért kelt el végül egy árverésen - ezzel ez a harmadik legdrágább újonckártya Lew Alcindor (1969, 501.900 dollár) és George Mikan (1948, 403.664 dollár) mögött.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus