Hírmorzsák 2016-10-13 (10:00)

LeBron szerette volna, ha Wade hozzájuk igazol, csak egyszerűen nem engedhették meg maguknak. Mo Williams beszólt kicsit a Cavsnek térdműtétje után. Bogut már a nyár előtt tudta, hogy vagy neki, vagy Iguodalának mennie kell, ő is ezt tette volna a Warriors GM-jének helyében, a Mavsről csak jókat hallott. Zach Randolph tripladobó lesz? Rose addig nem tér vissza a Knickshez, amíg le nem zárul a tárgyalása. A Lakers három játékost is kitett keretéből.

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James Dave McMenaminnek (ESPN) elmondta, hogy szerette volna, ha Dwyane Wade hozzájuk igazol, csak pénzügyileg nem tudták megengedni maguknak a szerződtetését, ennyire egyszerű a dolog - azt is hozzátette, hogy támogatja a barátait, és örül Wade-nek, mert oda igazolhatott, ahova szeretett volna, elfogadja a döntését. Szerinte a profi sportokban nagyon könnyen változhat a helyzet egyik évről a másikra, ő már pályafutása kezdete óta így áll hozzá. Simán elképzelhető, hogy az egyik évben még egy bizonyos csapatban vagy bizonyos csapattársakkal, aztán a következőben megváltozik minden, ez is a liga része.

Szintén a Cavshez tartozik, hogy a visszavonult Mo Williams térdét megműtötték, és kicsit beszólt ezt követően a csapatnak instagramon - a hátvéd szerint jó ideje nem volt már 100%-os, mégsem érdekelt ez senkit.

A Dallas Mavericks centere, Andrew Bogut Tim MacMahonnak (ESPN) azt nyilatkozta, hogy bár rekordot értek el az előző alapszakaszban a Golden State Warriorsszel, de a liga így működik, nem lepődött meg, hogy elcserélték. Szerinte már réges régen, még az off-szezon előtt eldőlt a sorsuk - persze Kevin Durant csak később hozta meg a döntését, de a csapat már korábban is tudta, mi fog történni. Ő és Andre Iguodala is tudták, hogy egyikőjüknek menni kell, és végül ő lett ez a személy. Bogut elmondása szerint semmilyen rossz érzése nincs ezzel kapcsolatban a Warriors irányába, mivel kaptak egy későbbi Hall of Famert, és ha ő lett volna a GM, ő is ugyanezt tette volna.

Dallasról annyit mondott az ausztrál center, hogy mindig is kedvelte magát a várost, mert nagy, de nagy területen is terül el, ez a neki való, nem a zsúfolt metropoliszok. Azt is hozzátette Bogut, hogy mindenki, akinek köze volt valaha a Maverickshez, azt mondja, hogy nagyon megbecsülik itt a játékosokat, jól bánnak velük, mindent megtesznek értük. Nem titok, hogy neki ez a 12. éve az NBA-ben, úgyhogy minden segítségre nagy szüksége van.

A Memphis Grizzliesnél Zach Randolph 4/6 volt legutóbb a triplavonalon túlról, ami a liga új trendjeinek teljesen megfelel, de tőle azért szokatlan. Az erőcsatár a meccs után azt nyilatkozta a riportereknek, hogy olyan, mint egy leguán, jól alkalmazkodik - várhatjuk tehát Z-Bótól, hogy a szezon során is több triplával fog probálkozni.

A New York Knicks sztárja, Derrick Rose mindaddig nem tér vissza a csapathoz, amíg le nem zárul az ellene és barátai ellen csoportos nemi erőszak miatt indított tárgyalás. Rose ügyvédei megpróbálták elérni, hogy ne folytatódjon a procedúra, miután a vád nem adott át három, az állítólag megerőszakolt nő által küldött sms-t bizonyítékként, de a bíró úgy ítélte meg, hogy ezek nem voltak annyira döntőek, hogy emiatt törölje az ügyet, így annyi biztos, hogy egyelőre nem lehet a Knicksszel Rose - hogy mikor zárul le ez az egész, azt egyelőre nem tudni.

A Los Angeles Lakers kirakta keretéből Zach Auguste-öt, Julian Jacobsot és Travis Weart, így 17 fős az aranysárga-lilák kerete.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus