Hírmorzsák 2016-10-18 (21:15)

Lehet, hogy Aldridge nem a Spursnél fejezi be a szezont? Barkley szerint a Warriors még Duranttel sem lesz bajnok, mert továbbra is shooter csapat. A Kings Gay-t és Collisont ajánlotta fel a Miaminek Dragicért. Bosh valószínűleg nem próbálkozik ebben az idényben a játékkal, nem sürgeti a Heatet, hogy tegyék ki. GM-válaszok 48 kérdésre. Draymond Green szerint Julius Randle-ben megvan a lehetőség, hogy jobb legyen nála. Vince Carter nem zárta ki, hogy elindulna a zsákolóversenyen. Noellel nem tárgyal a hosszabbításról a Sixers. Kawhi Leonard inkább előszezon meccsen játszik, minthogy az egyetemi Hall of Fame beiktatásán vegyen részt. Új játékos a Heatnél, szűkítette keretét a Nets és a Pistons.

Jackie MacMullen (CSNNE) értesülései szerint elképzelhető, hogy a San Antonio Spurs erőcsatára, LaMarcus Aldridge nem jelenlegi csapatánál fejezi be az idényt, miután nem úgy jöttek össze a dolgok, ahogyan azt a két fél gondolta, mikor LMA tavaly nyáron aláírt Gregg Popovich-ékhoz. 

Az is a Spurshöz tartozik, hogy Kawhi Leonardöt a San Diego State egyetemen pénteken fogják beiktatni az intézmény Hírességek Csarnokába, de a kiscsatár nem fog megjelenni, mert inkább a Spurs utolsó előszezon meccsén akar részt venni - ezt már közölte is az egyetemmel. Leonard Tom Orsbornnak (San Antonio Express-News) elmondta, hogy az a célja, hogy a San Antonio minél jobb legyen - megköszönte persze a San Diego State-nek az elismerést, de hozzátette, hogy az egyetemen is tudják, mit szeretne elérni. Gregg Popovich annyit mondott, hogy Leonard sokban hasonlít Tim Duncanre - az ilyen egyéni elismerések nem sokat számítanak neki, csak a bajnoki címek érdeklik, ha a kosárlabdáról van szó.

A GM-ek szokásos évi kérdőívéről ejtettünk már szót külön - ezen a linken elolvashatjátok a 48 kérdést, illetve a rá adott válaszokat, mint például, hogy ki lesz a szakvezetők szerint az MVP, kivel kezdenének csapatot, stb.

Barry Jackson (Miami Herald) információi szerint Chris Bosh ebben az idényben nem tervezi, hogy játszani fog, és egyáltalán nem sürgeti a Miami Heatet, hogy tegyék ki keretükből.

Szintén a Heathez tartozik, hogy Michael Scotto (Basketball Insiders) forrásai szerint a Sacramento Kings Rudy Gay-t és Darren Collisont ajánlotta fel a Miaminek Goran Dragicért - ennél természetesen többet akarnak a floridaiak.

A Philadelphia Sixers GM-je, Bryan Colangelo Keith Pompey-nek (Philadelphia Inquirer) elmondta, hogy nem nagyon beszéltek Nerlens Noel ügynökével az esetleges idő előtti hosszabbításról, ami nem is csoda, tekintve hogy Noel nemrég kinyilvánította, hogy szerinte nem túl normális helyzet az, hogy van három kezdő szintű center a csapatban. Finoman szólva is ingatag a helye, mivel a Sixers meg akar szabadulni vagy tőle, vagy Jahlil Okafortól, ha valaki normális ellenértéket ad értük.

A TNT szakkommentátoránál, Charles Barkley-nál nincs új a nap alatt: Sir Charles Howard Becknek (Bleacher Report) azt mondta, hogy ő továbbra sem hisz abban, hogy shooterekkel bajnokságot lehet nyerni - úgy gondolja, hogy a Golden State Warriors még Kevin Duranttel sem fog gyűrűt nyerni. Barkley hozzátette, hogy 2015-ben a sérülések segítették az együttest abban, hogy végül ők ünnepelhessenek.

Szintén a Golden State-hez tartozik, hogy Draymond Green Mark Medinának (Orange County Register) azt mondta, hogy Julius Randle-ben megvan a lehetőség, hogy jobb játékos legyen nála. Ő is fejlődni fog, folyamatosan dolgozik továbbra is, de Randle 21 éves, borzasztóan fiatal, rengeteg ideje van még javulni. Green szerint Randle legnagyobb erénye a szíve, ezt pedig nem lehet tanítani - annyira akar és folyamatosan kapar, hogy kiváló játékos lehet belőle.

Minden idők (talán) legjobb zsákolója, Vince Carter nem akarja bezárni maga előtt a kaput, lehet, hogy még akár ennyi idősen is elindulna a zsákolóversenyen - nem tudja, hogy meg tudná-e nyerni, de érdekessé tudná tenni, ennyi biztos.

A Brooklyn Nets kitette keretéből Beau Beech-et, Chase Budingert, Jorge Gutierrezt és Egidijus Mockeviciust - a keretük így 16 főből áll jelenleg. A Detroit Pistons Nikola Jovanovictól vált meg - 17 fős a keretük. A Miami Heat leigazolta Luis Monterót, és kitette keretéből Keith Bensont - ők továbbra is 20-an vannak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus