Hírmorzsák 2016-10-30 (20:45)

Steven Adams 100 millió, Oladipo 80 millió környékén kaphat a Thundertől 4 évre. Kawhi Leonard történelmet írt. LeBron szerint arra a passzra valószínűleg csak egy ember képes, amit ő adott ma hajnalban Dunleavynek (videó). Noah számára több mint különleges volt végre a Knicks színeiben játszani a Madison Square Gardenben. A Charlotte Cody Zellerrel, a Utah Gobert-rel, a Minnesota Dienggel és Muhammaddal hosszabbíthat idő előtt. Bullock ma este nem játszik. Tony Allen szerdán térhet vissza. Pat McCaw-nak két meccset ki kell hagynia. LaMarcus Aldridge ma este pihen.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) több tárgyalásról is jelentett - mint ismert, ebben a hónapban lehet még idő előtt hosszabbítani az újonc szerződésük utolsó évébe lépett játékosokkal. Wojnarowski úgy tudja, hogy az Oklahoma City Thundernél Steven Adamsszel a 100 millió dollár környéki szerződésről beszélgetnek, Victor Oladipo képviselőivel pedig a 80 millió dolláros sávban - mindkettejüknél 4 évre szólna ez a pénz, de pontos összeget egyelőre nem tudni.

A Utah Jazz és Rudy Gobert beszélgetéseiről korábban is hallhattunk, emellett az újságíró forrásai szerint a Minnesota Timberwolvesnál Gorgui Dieng és Shabazz Muhammad esélyesek egy-egy 4 éves szerződésre, a Charlotte Hornetsnél pedig Cody Zeller - utóbbi azért lehet érdekes, mert ha nem sikerül megegyeznie a csapattal, akkor a hírek szerint a jövő nyáron elég zsíros ajánlatok közül választhat, a többi gárda ugyanis látni szeretné, mennyit hajlandó áldozni a franchise-ra Michael Jordan. A reggel már beharangozott Mason Plumlee mellett Tim Hardaway Jr. az Atlanta Hawksnál, valamint Kelly Olynyk a Boston Celticsnél valószínűleg nem kapnak új kontraktust most.

Volt egy opciólehívás is a mai napon: a Charlotte Frank Kaminsky 2017/18-as szerződését garantálta a mai napon

A San Antonio Spurs kiscsatára, Kawhi Leonard 300. alapszakasz meccsét játszotta ma hajnalban, és 235. győzelmét aratta - ez a liga történetében a legmagasabb szám ennyi mérkőzés mellett, 78.3%-os győzelmi ráta. Az eddigi első kettő egyébként Byron Scott (231) és Danny Ainge (229) voltak.

A New York Knicks új centere, Joakim Noah 13-szor játszott korábban a Madison Square Gardenben, de először lépett pályára ma hajnalban úgy, hogy a hazai csapat tagja volt. A New Yorkban született francia kosaras azt nyilatkozta a mérkőzést követően, hogy mivel ebben a városban nőtt fel, így rengetegszer járt az MSG-ben drukkerként, úgyhogy több mint különleges volt számára, hogy a Knicks mezében léphetett pályára a kosárlabdázás Mekkájában. Noah többször is gyorsindítást vezetett a találkozón, amire Carmelo Anthony viccesen azt mondta, hogy jó dolog volt ez, de majd meccsenként maximum 4-5 ilyen alkalomnál meg kell állniuk.

A sérültlistát Reggie Bullockkal kezdjük - a Detroit Pistons dobóhátvédje ugyan a reggeli dobóedzésen ott volt a csapattal, de hátfájdalmai miatt nem játszik ma este a Milwaukee Bucks ellen. A Memphis Grizzliesnél Tony Allen a szerdai visszatérést lőtte be magának - ez azt jelenti, hogy ma, a Washington Wizards ellen, illetve kedden, a Minnesota Timberwolves ellen még nem lesz bevethető a dobóhátvéd. A Golden State Warriors újonca, Pat McCaw a bokasérülése miatt lesz kénytelen kihagyni a következő két találkozót - a Portland TrailBlazers, illetve a Phoenix Suns ellen nem léphet parkettre, akkor vizsgálják majd újra, ha visszaértek Oaklandbe. Nem sérülés, de ide tartozik, hogy a San Antonio Spurs vezetőedzője, Gregg Popovich már most elkezd pihentetni, a ma esti meccset LaMarcus Aldridge üli ki.

A végére pedig LeBron James egyik káprázatos passza maradt ma hajnalról, amelyet Mike Dunleavy váltott aztán pontokra. James a találkozó után azt mondta, hogy bízott a megérzéseiben - Tristan Thompson nagyszerű elzárást adott, Dunleavy ott volt a sarokban, neki pedig sikerült eljuttatnia hozzá a labdát. LeBron azt is hozzátette, hogy elég különleges átadás volt ez, erre a passzra talán egy ember képes az egész világon

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus