Hírmorzsák 2016-11-19 (20:30)

Draymond Green szerint a Celtics szurkolók elijeszthetik a szabadügynököket, ha azért fütyülnek ki valakit, mert nem őket választotta. Westbrook vezeti a ligát a tripla-duplákban. Dwight Howard nem fog elnézést kérni a ma hajnali könyököse miatt. Gordon Haywardnak még mindig sokszor fáj az ujja. Rondo játéka a Clippers elleni meccs előtt dől el. Clint Capela énekelt, kár volt. Parsons vette rá a Dallast, hogy engedjék el Monta Ellist. Embiid szólt Parsonsnak, nehogy kihagyja a ziccert.

Ma hajnalban Kevin Durant először játszott Bostonban, mióta nyáron nem a Celticset választotta, a TD Garden előtt pedig lehetett "Durant is a bitch" feliratú pólókat vásárolni. A meccsen is kifütyülték a kiscsatárt, amire annyit mondott Draymond Green a találkozó után, hogy eléggé elkeseredettek lehetnek a bostoniak, nem érti, minek fütyültek ki valakit, aki csak annyit tett, hogy járt interjún náluk. Az erőcsatár szerint senki nem akar ellenségeket magának csak azért, mert interjún járt egy munkahelyen - lehet, hogy elijesztik a szabadügynököket ezzel, úgyhogy át kellene gondolniuk, hogyan reagálnak. Green szerint ha amiatt mérges valaki, hogy mit tett valaki más a saját életével, akkor először a sajátján kellene elgondolkodnia. Durant meghozta a döntését úgy, hogy az a saját életének, karrierjének a legjobb legyen, ennyi történt.

Az Oklahoma City Thunder irányítója, Russell Westbrook ma hajnalban már negyedik idei tripla-dupláját szerezte, ez a legtöbb az NBA-ben - James Hardennek van három, rajtuk kívül az összes többi játékosnak a ligában összesen öt.

Az Atlanta Hawks centerét, Dwight Howardot ma hajnalban kiállították, miután lekönyökölte a Charlotte Hornets magasemberét, Cody Zellert - 5 és fél perccel a vége előtt 3 ponttal vezetett a Hawks, mikor az eset történt, de ezt követően egy 9-0-s rohamot ment a Charlotte, majd meg is nyerte a meccset 100-96-ra. A mérkőzés után Howard azt nyilatkozta, hogy nem akarta direkt lekönyökölni Zellert, de azért fizetik, hogy a pozícióját fogja, és védekezzen, minden áron - nem fog elnézést kérni. Paul Millsap azt mondta, hogy a közönséget nagyon felpaprikázta az eset, ott fordult egy kicsit a momentum. Zeller annyit tett ehhez hozzá, hogy két idősebb fiútestvére van, kapott már keményeket többször is. Szerinte fontos eset volt ez, mert a végjátékban Howardot már nem tudta használni a Hawks, ennek köszönhetően tudtak egy jobb szakaszt teljesíteni.

A Utah Jazz kiscsatárának, Gordon Haywardnak még mindig fáj a bal gyűrűsujja, ami miatt kihagyta a szezon első hat meccsét. Hayward az ESPN munkatársának azt nyilatkozta, hogy van olyan, hogy pár percig felduzzad az ujja, fáj is, aztán amilyen gyorsan jön a probléma, olyan gyorsan megy is. Ezzel együtt kell élnie, és tudja, hogy idővel jobb lesz a helyzet, de nyilván minél többet ütik, annál lassabban gyógyul. Nem akar azonban meccseket kihagyni, úgyhogy ezzel együtt kell játszania. A Chicago Bullsnál Rajon Rondo részt vett a ma reggeli dobóedzésen, a Los Angeles Clippers elleni mérkőzés előtt döntik csak el, hogy játszik-e vagy sem.

A Houston Rockets centere, Clint Capela az Acapella with Capela sorozat első részében a Jackson 5 "I Want You Back" című számát énekelte el. Kár volt.

A Memphis Grizzlies kiscsatára, Chandler Parsons dallasi karrierjéről több minden felszínre került az utóbbi pár napban, miután Tim MacMahonnak (ESPN) interjút adott. Az újságíró úgy tudja, hogy központi szerepe volt Parsonsnak a Dallas Mavericksnél - az köztudott volt, hogy nagyon jóban van Mark Cuban tulajdonossal. A hírek szerint a kiscsatár ötlete volt az, hogy egyrészt rámenjenek DeAndre Jordanre tavaly nyáron, másrészt elengedjék Monta Ellist. A Jordan-terv része volt, hogy nem tartják meg a dobóhátvédet a sapka alatti hely miatt, és ez realitássá is vált, miután DAJ elkötelezte magát hozzájuk, de állítólag az is közrejátszott ebben a lépésben, hogy Ellis és Parsons nem voltak jóban.

A végére pedig szintén Parsons maradt, akinek a ma hajnali összecsapáson jelezte egy dekoratív hölgy, hogy meg kellene néznie a privát üzeneteit. A kiscsatár ki is rakta ezt instagramra, de Joel Embiid nem Joel Embiid lenne, ha nem szólt volna hozzá azonnal - jelezte a Memphis játékosának, hogy be kellene vernie a ziccert...

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus