Hírmorzsák 2016-11-21 (11:00)

Paul Millsap kifakadt, miután a liga egyik legrosszabb védelmének 94 pontot dobott csak a Hawks. Csapatmeeting volt szombaton a Knicksnél, Melo szerint produktív beszélgetés folyt, Phil Jackson csak hallgatott. Patterson kiakadt az időmérésen a Kings-Raptors után. Parsons akár két hetet is kihagyhat, megint a térdével van gond, ezúttal a ballal. Wade-et csak pihentette a Chicago, semmi baja nincs. Visszatért D'Angelo Russell (térd) és Will Barton (boka) is. A Thunder nem viseli többé a tengerész-kék mezét.

Az Atlanta Hawks tegnap esti, New York Knicks elleni zakója után Paul Millsap nem fogta vissza magát - az erőcsatár azt mondta, hogy a liga egyik legrosszabb védelme ellen játszottak, erre ezt bírták nyújtani. A Hawks egyébként 9-4-gyel még mindig kelet második helyén áll, de mindössze 94 pontot dobtak a második legrosszabbul védekező Knicksnek, ezt nem nézte szótlanul Millsap.

Ha már a New York, akkor itt lehet megemlíteni, hogy szombaton csapatgyűlést tartottak, ahol részt vettek a játékosok, a szakmai stáb, illetve az elnök, Phil Jackson is, Carmelo Anthony pedig azt nyilatkozta Ian Begley-nek (ESPN), hogy sok dolgot megbeszéltek ezen a meetingen, produktív beszélgetés folyt. Melónál rákérdeztek arra is, mi volt Jackson szerepe, de azt mondta a kiscsatár, hogy az edzőlegenda ezúttal leginkább csak hallgatott, ami szerinte jó.

A Toronto Raptors Sacramento Kings elleni végjátéka botrányba fulladt, miután a játékvezetők elvették Terrence Ross egyenlítő hármasát, mivel szerintük DeMarcus Cousins hozzáért a labdához, így előbb kellett volna elindítani az órát, mint ahogyan azt megtette a zsűriasztal - így viszont szerintük időn túl volt a dobás. A meccs után Patrick Patterson nem is ezt firtatta, hanem azt, hogy 27.2 másodperccel a vége előtt támadhatott a Sacramento, de lejárt a 24 másodperces támadóidő, a Raptors pedig csak 2.4 másodpercet kapott ennek ellenére is - az erőcsatár várja a liga bocsánatkérését, bár semmire nem mennek majd vele, ezt is hozzátette.

Tim MacMahon (ESPN) jelentette, hogy a Memphis Grizzlies kiscsatára, Chandler Parsons két hetet is kihagyhat, mert van egy csontzúzódás a bal térdében - Parsonst a jobb térdével műtötték a nyáron. Annyi biztos, hogy ma este, a Charlotte Hornets ellen nem fog pályára lépni Parsons. A Los Angeles Lakersnél visszatért D'Angelo Russell, miután egy mérkőzést kihagyott térdsérülés miatt. A Denver Nuggetsnél Will Barton három hét után jelentkezett újra játékra - neki a bal bokája ment ki még október legvégén. A Chicago Bullsnál Dwyane Wade-t nem vetette be Fred Hoiberg vezetőedző a Los Angeles Clippers elleni ma hajnali összecsapáson, de csak pihentették a back-to-back miatt, semmi baja nincs.

Erik Horne (The Oklahoman) információi szerint az Oklahoma City Thunder nem viseli többé a tengerész-kék alternate mezét - azt a kéket, amelyiken függőlegesen volt a Thunder felirat.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus