Hírmorzsák 2016-11-25 (21:15)

Durant szerint van hasonlóság a mostani Lakers és az egykori, fiatal Thunder között, Westbrook is dicsérte az aranysárga-lilákat. A Kings engedélyt adott Casspi képviselőinek, hogy cserepartnert keressenek. Ranadive nem akarja elcserélni Cousinst. A rivális csapatok vezetői úgy gondolják, Brandon Knightot nem sokára megpróbálja elcserélni a Suns. Reggie Bullock bal térdében elszakadt a meniscus, több hetet kihagy. Gallinarinak a jobb combjával van problémája. Channing Frye édesapja, Zach Randolph-nak pedig az édesanyja hunyt el tegnap, Tyson Chandler viszont visszatér a Sunshoz.

A Golden State Warriors kiscsatára, Kevin Durant Mark Medinának (Los Angeles Daily News) elmondta, szerinte van hasonlóság a mostani Los Angeles Lakers és a pár évvel ezelőtti Oklahoma City Thunder között. Durant szerint egyértelmű, hogy Luke Walton megváltoztatta a csapat körüli kultúrát, és volt már ilyen együttesnek része ő is - fiatalok és élvezik a játékot komolyabb elvárások nélkül. Egykori csapattársa, Russell Westbrook szerint mindent megtesznek azért, hogy a megfelelő embereket vegyék fel, hogy sikeres kosarasokat neveljenek, és azt is hozzátette, hogy nagyszerűen játszik jelenleg a Lakers - a hírek szerint Walton mellett az egyik segédedző, Brian Keefe kinevezése tetszett leginkább a két sztárnak, ők dolgoztak a trénerrel Oklahoma Cityben. 

Marc Stein (ESPN) két hírt hozott cserékkel kapcsolatban. Egyrészt a Sacramento Kings engedélyt adott Omri Casspi képviselőinek arra, hogy cserepartnert keressenek, aki átvenné az izraeli kiscsatárt - ugyanaz a Dan Fegan az ügynöke, aki DeMarcus Cousins érdekeit is képviseli. Casspi szerződése nagyjából 3 millió dolláros és lejáró. Ugyanide tartozik, hogy Jackie MacMullan (CSNNE) forrásai szerint Vivek Ranadive tulajdonos nem akarja elcserélni DeMarcus Cousinst, és amíg ez a helyzet, addig a center biztosan maradni fog a kaliforniaiaknál.

Másrészt Stein rivális csapatok vezetőitől úgy tudja, hogy azzal számolnak, hogy a Phoenix Suns hamarosan elérhetővé teszi Brandon Knightot csere keretein belül - Ryan McDonough GM ezt nyilvánosan cáfolta nemrég, ettől függetlenül a többi vezető úgy érzi, váltani fognak.

A Detroit Pistons dobóhátvédje, Reggie Bullock megsérült tegnap hajnalban, a Miami Heat elleni győzelem alkalmával - van egy szakadás a bal meniscusában. Egyelőre nem tudni, hogy milyen beavatkozást választanak az esetében, de többhetes kihagyással számol a hírek szerint a Pistons - idén egyébként 6-6 meccset hagyott már ki hátfájdalmak és csípőgondok miatt is. A Denver Nuggetsnél Danilo Gallinarinak a jobb combjával van gondja - az olasz kiscsatár saját elmondása szerint akkor is fáj a combja, ha nyújt, akkor is, ha feszíti, de már lassan akkor is, ha csak simán sétál. Azt is hozzátette, hogy szerinte a legrosszabb esetben is csak meghúzódott a testrész - lehet, hogy MRI-re kell mennie, ez pedig akkor lesz, ha visszatér a csapattal Denverbe.

A végére pedig két szomorú hír maradt. Egyrészt tegnap elhunyt Zach Randolph édesanyja, így a Memphis Grizzlies erőcsatár határozatlan időre távozott az együttestől. Másrészt Channing Frye-nak nincsenek egyszerű hetei, miután egy hónappal édesanyja halálát követően tegnap elhunyt az édesapja is - természetesen ma éjszaka ő sem lesz ott a Cleveland Cavaliersnél. A Phoenixnél viszont Tyson Chandler ma este visszatér, miután a családdal eltemették és meggyászolták édesanyját.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus