Hírmorzsák 2016-11-26 (21:45)

Nerlens Noel még mindig azt szeretné, ha a Sixers elcserélné. Cuban szerint a legnagyobb hibája Nash elengedése volt. Kawhi Leonard az egyetlen a mai ligában, akinek karrierje során több stealje van, mint személyi hibája. A Houston ligarekordnyi triplát vállalt a Kings ellen. Draymond Green (boka) és Ian Clark (nyak) ma esti játéka kérdéses. Splitter még 6 hetet hagy ki, ezúttal a vádlija miatt. Seraphin is kihagyja a Pacers következő két meccsét. Paul George csak a játékosoknak szóló meetinget tartott Indianában abban a reményben, hogy jobban fognak kommunikálni támadásban. Melo nagyon akarta a győztes dobást a Hornets elleni hosszabbítás végén. Steph Curry a hálaadásnapi vacsorára fogta kihagyott zsákolását.

Marc Stein (ESPN) értesülései szerint a Philadelphia Sixers centere, Nerlens Noel továbbra is azt szeretné, ha elcserélné a csapat - korábban már lenyilatkozta, hogy szerinte túl sok jó magasemberük van. Pár nappal ezelőtt egyébként felröppent a hír, hogy a gárda is inkább Noeltől válna meg, mint Jahlil Okafortól, de lehet, hogy azért, mert érte többet hajlandóak áldozni mások. A kérdés most már csak az, hogy mit kapnak majd érte így, hogy nyíltan válni készülnek.

A nap statisztikája Kawhi Leonardé - a San Antonio Spurs kiscsatára a liga egyetlen aktív játékosa, akinek több szerzett labdája van karrierje során, mint amennyi személyi hibája. A másik napi stat a Houston Rocketsé, akik 50 triplát emeltek rá a Sacramento Kings ellen, ez is ligarekord - a korábbi csúcsot a Dallas Mavericks tartotta 1996. március 5-éről, amikor 18/49-cel céloztak a triplavonal mögül, most a Houston 21/50-nel.

A Golden State Warriorsnél Draymond Green (boka) és Ian Clark (nyak) játéka is kérdéses ma este, a Minnesota Timberwolves ellen - mint arról délelőtt volt már szó, egyszerre sérültek meg, mikor Green rálépett egy palánk alatti esetnél a hátvéd fejére/nyakára. Az Atlanta Hawksnél Tiago Splitter még hat hétig nem térhet vissza vádlihúzódása miatt - a sérülést a rehab közben szenvedte el. A brazil magasember csípő- és combhajlító-sérülés után próbál(t) visszatérni, de tovább csúszik ennek az időpontja.

Arról volt már szó délelőtt, hogy Paul George további meccseket hagy ki bokabántalmai miatt - maga az érintett Nate Taylornak (Indianapolis Star) azt is elmondta, hogy összehívott egy csak játékosoknak tartott meetinget is nemrég, amin arra hívta fel a figyelmet, hogy sokkal jobban kommunikálhatnának támadásban, és szeretné, ha elkezdenének másképp tekinteni a játékra. George-hoz hasonlóan a gárda centere, Kevin Seraphin is kihagyja egyébként a következő két találkozót, neki a bal térdével vannak gondok - vasárnap a Los Angeles Clippers, szerdán pedig a Portland TrailBlazers ellen játszik a Pacers.

A New York Knicks sztárja, Carmelo Anthony dobta a győztes kosarat ma hajnalban, a Charlotte Hornets elleni mérkőzés hosszabbításában. Melo a találkozó után Marc Bermannek (New York Post) elmondta, hogy nagyon akarta azt a dobást, mert szerinte rengeteg alkalommal lezárhatta volna az összecsapást a rendes játékidőben. Úgy érezte, hogy a negyedik negyed végén is jó dobást vállalt, az még kijött, de tudta, hogy egy ugyanilyen helyzetet ki tud magának alakítani megint, így is történt.

Ma hajnalban a Warriors sztárja, Steph Curry kihagyott egy sima zsákolást, majd twitteren megírta, hogy ilyen az, amikor az a bizonyos hálaadásnapi vacsora túl jól sikerül:

A végére a Dallas tulajdonosa, Mark Cuban maradt, aki Dwain Price-szal (Fort Worth Star-Telegram) beszélgetett, és elmondása szerint az volt a legnagyobb hibája, hogy 2004 nyarán elengedte Steve Nash-t. Cuban azt mondta, hogy nem látták a kanadai játékmesterben a kétszeres MVP-t - azt hitték, hogy a teste nem fogja bírni a megpróbáltatásokat, aztán kiderült, hogy mégsem így történt

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus