Hírmorzsák 2016-11-27 (10:00)

Westbrook 44. tripla-duplája - már hatodik az örökranglistán holtversenyben LeBronnal. Draymond Green szerint Durant sosem igazol hozzájuk, ha kiesnek a Thunder ellen a rájátszásban. Marvin Williams egy hétig nem játszik (bal térd). D'Angelo Russell már a szezon kezdete óta bajlódott bal térdével, csak 100%-os állapotban tér vissza.

 

Az Oklahoma City Thunder sztárja, Russell Westbrook ma hajnalban újabb tripla-duplát hozott (17 pont, 13 pattanó, 15 gólpassz), ami már a hetedik volt neki ebben az idényben, pályafutása során pedig a 44. - ezzel beérte LeBron Jamest az örökranglista hatodik pozíciójában.

A Golden State Warriors erőcsatára, Draymond Green ma hajnalban bokasérülése miatt nem lépett pályára, de nélküle is nyert csapata. Green még az Adrian Wojnarowskival (The Vertical, Yahoo SportS) készített interjújában elmondta, hogy a ma karriercsúcsot jelentő 6 blokkig jutó Kevin Durant egészen biztosan nem igazolt volna hozzájuk az Oklahoma Citytől, amennyiben kiesnek ellenük a rájátszásban, úgyhogy a továbbjutás mellett ez egy plusz "jutalom" volt számukra.

A Charlotte Hornetsnél Marvin Williams legalább egy hetet kihagy, miután egy csontzúzódást találtak a bal térdében.

Mint ismert, a Los Angeles Lakersnél D'Angelo Russellnek szintén a bal térdével van gondja, ő már meg is kapta a PRP kezelést, ami miatt két hetet biztosan kihagy. A hátvéd tegnap azt nyilatkozta Baxter Holmesnak (ESPN), hogy semmit nem akar erőltetni, csak akkor tér vissza, ha 100%-os állapotban van. Saját elmondása szerint a szezon kezdete óta fájt a bal térde, méghozzá nem kicsit, de tudta kezelni ezt a fájdalmat, tudta, mit nem szabad csinálnia - szerinte túl sok meccs van ahhoz, hogy végig egészséges tudjon valaki maradni. Nem tudott úgy mozogni, ahogy akart, amikor meg megpróbált mégis éles váltásokat, dinamikus megindulásokat produkálni, akkor csak rosszabb lett az állapota.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus