Hírmorzsák 2016-12-01 (20:45)

LeBron James lett az év sportolója a Sports Illustratednél. LeBron szerint tiszteletlenség már a Cavs-Warriors döntőn gondolkodni. A Brooklyn kész ajánlatot tenni Donatas Motiejunasnak, akár már holnap megegyezhetnek a litvánnal. A Clippers úgy számol, hogy Chris Paul az 5 éves maximumot fogja kérni. Blake Griffinék szerint most a legjobb a csapategység, mióta Paul megérkezett a Clippershez. George Hill megint megsérült (nagylábujj). Noelt már visszahívta a D-Ligából a Sixers. Deron Williams MMA-zni akar, ha vége az NBA karrierjének. Space Jam reklám Jimmy Butlerrel és Blake Griffinnel (videó).

A Cleveland Cavaliers ikonja, LeBron James lett az év sportolója a Sports Illustratednél - az 1954 óta évente kiosztott elismerést 2012 után másodjára nyerte el a Cavs sztárja, és rajta kívül egyedül a golflegenda Tiger Woods kapta meg kétszer is a díjat (1996, 2000).

LeBron Dave McMenaminnek (ESPN) arról is nyilatkozott, hogy nagy butaság lenne a részéről, ha már arra gondolna, hogy mi lesz az újabb Golden State Warriors elleni nagydöntőben - tiszteletlenség lenne a csapattársaival, a liga többi részével és még a Warriorsszel szemben is. James elmondása szerint nem is fantáziált még róla, mert borzasztóan hosszú a szezon.

Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint a Brooklyn Nets orvosi vizsgálatokat végzett Donatas Motiejunason, megnézték, milyen állapotban van a litván (főleg a háta), és készek offer sheetet elé tenni. Marc Stein (ESPN) továbbment, és információi szerint ma ugyan nem lesz megegyezés a két fél között, de holnap akár már lehet is. A Brooklyn nagyjából 17-18 millió dollárral van a sapka alatt, és ha rendesen megkínálják a litvánt, akkor a Houston Rockets gondban lehet - az aláírástól számítva három napjuk lesz eldönteni, megtartják-e Motiejunast vagy sem.

Zach Lowe (ESPN) információi szerint a Los Angeles Clippers úgy számol, hogy Chris Paul az 5 éves maximumot fogja kérni jövő nyáron, amikor korlátozások nélkül igazolhat majd szabadon bárhova.

Paulhoz kapcsolódik az is, hogy Lowe-nak mindenki megesküdött a Clippersnél, hogy most a legjobb a csapategység, mióta a játékmester megérkezett az együtteshez 2011-ben. Blake Griffin azt nyilatkozta, hogy sosem volt problémája Paullal, persze voltak jobb és rosszabb időszakok, de most nagyszerű a hangulat a keretnél. Az irányító azt mondta, hogy régebben az volt a jellemző egy-egy vereség után, hogy egymásra mutogattak, hogy ki volt a hibás, Griffin viszont elmondta, hogy most egyáltalán nem ez a helyzet. JJ Redick szerint a feszültség teljesen érthető néha, ha ekkora játékosok játszanak egy csapatban.

A Utah Jazz irányítója, George Hill megint lesérült, ezúttal a bal nagylábujja húzódott meg, emiatt ma éjszaka, a Miami Heat ellen nem játszik - a napokban folyamatosan vizsgálják állapotát, nem tudni még, mennyit kell pontosan kihagynia. A Philadelphia Sixersnél már vissza is hívták a D-Ligából Nerlens Noelt.

A Dallas Mavericks irányítója, Deron Williams a Dallas Mornings News forrásai szerint MMA termet nyit Deep Ellumban Fortis MMA néven, ráadásul harcolni is akar majd, miután vége NBA karrierjének. Az irányító annyit mondott, hogy szerinte reális ez a dolog - az edzője azt szeretné, ha elindulna pár versenyen, és jiu-jitsu tornákon valószínűleg láthatjuk is majd.

A végére pedig egy Space Jam/Jordan reklám maradt Blake Griffinnel és Jimmy Butlerrel:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus