Hírmorzsák 2016-12-10 (20:45)

Rubio szerint szív nélkül játszik a Wolves, Thibodeau minden részletet meg fog újra vizsgálni, hogy kijavítsa a hibát. Casey szerint Sullinger azt fogja a Raptorsnak hozni, amit Horford a Celticsnek. A liga elutasította a Toronto óvását a Kings elleni végjátékra. Hayward játszik ma este, Iguodala (pihentetik) nem. Noel és Okafor visszatérnek holnap, Embiid viszont nem játszik a Pistons ellen (könyök). Cuban csak Top5 játékosért cseréli a Mavs idei első körösét. A Jägermeister panaszt nyújtott be a Bucks új logója ellen.

A Minnesota Timberwolves irányítója, Ricky Rubio a ma hajnali vereségük után azt nyilatkozta az ESPN-nek, hogy azt el lehet fogadni, ha hibáznak, nem mennek be a dobásaik, de az az igazán borzasztó, hogy szív nélkül, lélektelenül kosárlabdáznak jelenleg. A spanyol játékmester szerint nagyon rossz a helyzet, és úgy tűnik, mintha nem is érdekelné a csapatot igazán, hogy ilyen gyengén teljesítenek. Tom Thibodeau elnök és vezetőedző annyit tett ehhez hozzá, hogy nem fog elfutni a gondok elöl - mindent meg fog újra vizsgálni, meg fog nézni, mert valami fölött átsiklottak. Valami nem működik, márpedig erre megoldást kell találniuk rá.

A Utah Jazz kiscsatára, Gordon Hayward játszhat ma este, a Sacramento Kings elleni összecsapáson - ma hajnalban ujjsérülése miatt nem volt bevethető. A Golden State Warriorsnél Andre Iguodalát pihentetik, így ő ma nem kerül parkettre a Memphis Grizzlies elleni meccsen. A Philadelphia Sixersnél Nerlens Noel játékra kész lesz holnap este, a Detroit Pistons ellen, Jahlil Okafor is visszatér 3 meccses kihagyása (pihentetés, betegség) után, Joel Embiid viszont kihagyja az összecsapást, mert begyulladt a jobb könyöke.

A Toronto Raptorsnél Jared Sullinger még be sem mutatkozott, de Dwane Casey-nek már elég erős elképzelései vannak, milyen játékot fog majd nyújtani. A kanadaiak trénere Jay Kingnek (MassLive) azt nyilatkozta, hogy Sullinger azt fogja nekik hozni, amit Al Horford a Boston Celticsnek.

Szintén a Raptorshoz tartozik, hogy a liga elutasította a Sacramento Kings elleni mérkőzés végjátékát megkérdőjelező óvásukat - a vizsgálataik szerint a megfelelő döntés született. Mint ismert, az volt az a meccs, amelyen Terrence Ross előbb dobott egy egyenlítő hármast, amit viszont később visszavontok, mert az óra nem indult el, hiába ért bele a bedobásba DeMarcus Cousins.

A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban Tim MacMahonnak (ESPN) elmondta, hogy csak Top5 játékosért cseréli az idei első körös pickjüket - ez azért nem véletlen, mert az idei játékosbörzét jónak gondolja a legtöbb szakértő, főleg irányító poszton mély, a Mavs pedig jelen állás szerint esélyes egy Top5 drafthelyre.

A Jägermeister hivatalosan is panaszt nyújtott be a Milwaukee Bucks új logója ellen az aktuális amerikai szervnél - a német italgyártó szerint túlságosan hasonló a két logo, amely azt a téves képzetet keltheti az emberekben, hogy a két "cég" valamilyen kapcsolatban áll.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus