Hírmorzsák 2016-12-21 (22:00)

Derrick Rose-t nem érdekli, hogy ott lesz-e az All-Star gálán, de magára fog szavazni. Melo szerint csak a szurkolókra kellene hagyni az All-Star kezdők kijelölését. JR Smith jobb hüvelykujja eltört, a műtét után lehet tudni, mennyit kell kihagynia. Oladipo csuklója egyre jobb állapotban, de ma éjszaka még biztosan nem játszik. Parsons ma este visszatér. Fizdale nem elégedett a Grizzlies vezéreivel. Pat Riley szerint rebuildelnek, de gyorsan fognak újjáépülni.

A New York Knicks irányítója, Derrick Rose Al Iannazzone-nak (Newsday) azt nyilatkozta, hogy nem érdekli, hogy ott lesz-e az All-Star gálán, az egyhetes pihenőnek is örülne, de mivel a játékosok is szavazhatnak a kezdőkre, ezért az biztos, hogy magára fog voksolni.

A Knicks kiscsatára, Carmelo Anthony Marc Bermannek (New York Post) azt nyilatkozta, hogy szerinte a szurkolókra kellene hagyni a továbbiakban is a kezdők kijelölését, nem kellene, hogy a játékosok és a média szavazatai számítsanak. Szerinte a nézőket továbbra is be kellene vonni a liga dolgaiba, ezt várják el tőlük, és egyébként is ezért övék az egyik legnagyobb liga, mert náluk vannak a legjobb szurkolók. Arról, hogy magukra is szavazhatnak a játékosok, annyit mondott Melo, hogy ha az elnök megteheti, akkor ők miért ne tehetnék?

A Cleveland Cavaliersnél bejött, amitől tartottak, eltört JR Smith jobb hüvelykujja, műteni kell, és hosszabb időt fog kihagyni a dobóhátvéd - azt nem tudni pontosan, mennyit kell az oldalvonal mellett töltenie, csak a beavatkozás után hozzák majd nyilvánosságra. Az Oklahoma City Thundernél Victor Oladipo csuklója egyre jobb állapotban van, de ma este, a New Orleans Pelicans ellen még biztosan nem játszik. A Memphis Grizzliesnél viszont lesz egy visszatérő, 17 meccses kihagyása után újra pályára léphet majd Chandler Parsons a ma esti, Detroit Pistons elleni találkozón, rendbe jött a bal térde.

A Memphisnek egyébként az utóbbi időben nem megy, David Fizdale vezetőedző pedig kérdőre is vonta a sztárjait. Fizdale azt nyilatkozta Tim MacMahonnak (ESPN) a Boston Celtics elleni vereség után, hogy a vezérekben csalódott, mert senki nem akar feljebb lépni és vezetni a gárdát ezekben a nehezebb időszakokban. Ő továbbra is megköveteli majd, amit látni szeretne, aztán meglátja, hogy ki az, aki ezekre a kihívásokra odafigyel és meg akar nekik felelni, és ki az, aki nem. Marc Gasolt kérdezték a dologról, de csak annyit mondott, hogy nincs hozzáfűznivalója.

A Miami Heat elnöke, Pat Riley Joe Rose-nak (WQAM) azt nyilatkozta, hogy rebuildelnek, hiába utálja használni ezt a szót, viszont gyorsan fognak újjáépülni. Nem fog 3-4 évig ebbe folyamatba ragadni - a szurkolóik nagyszerűek, és már így is frusztráltak, mert nem ehhez szoktak hozzá az előző 10 évben

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus