Hírmorzsák 2016-12-28 (14:15)

Durant szerint el kellene felejteni az utolsó 2 percek bírói döntéseit elemző közleményeket, semmi értelme nincs az egésznek, nem ezért kaptak ki a Cavstől. Arizáék meg akarták várni a meccs végén Mejrit, Hardennek és Beverley-nek is megvolt a véleménye a Mavs ma hajnali játékáról. Reggie Jackson már szűri, hogy mit kiabál Van Gundy, csak a lényeg ragad meg neki edzője mondandójából. A Sixersnél úgy gondolják, Embiidnek reális esélye van arra, hogy ott legyen az All-Star gála főmeccsén. Dragic hátfájdalmai miatt nem játszott ma hajnalban. DeAndre Jordannak autóbalesete volt, de semmi baja nincs. A Spurs kitette Laprovittolát. Phil Jackson és Jeanie Buss felbontották eljegyzésüket.

A Golden State Warriors kiscsatára, Kevin Durant tegnap este a ripoterek kérdésére elmondta, hogy nem a játékvezetők miatt kaptak ki a Cleveland Cavalierstől, ők vesztették el a meccset, és szerinte kicsit undorító, hogy a liga ilyen szinten pellengérre állítja a bírókat. Most a javukra szólt az L2M report, de nem nyertek vele semmit, a meccset biztos nem, épp ezért semmi értelme nem volt annak, hogy utólag megmondták, hogy őt lefaultolták, LeBron Jamesnek pedig technikait kellett volna kapnia. Következőleg ezek a bírók majd ott fognak szorongani, hogy minden tökéletesen menjen, ahelyett, hogy nyugodtan fújnának, így a lehető legjobb esélyük lenne arra, hogy a megfelelő ítéleteket hozzák meg.

Durant szerint az se működik, hogy őket megbüntetik, ha kritizálják a játékvezetést, közben pedig az L2M reportokban ugyanezt csinálja a liga. Feltette a kérdés, hogy és mi a helyzet az első, a második és a harmadik negyeddel? Szerinte nem ezt érdemlik a bírók, be kellene fejezni ezeket az utólagos beismeréseket. KD úgy érzi, hogy a játékvezetők minden tőlük telhetőt megtesznek azért, hogy jól végezzék a dolgukat, aztán jön valaki, megnézi az esetet szuperlassításban, és azt mondja, hibás volt a döntés. Elég sokszor használta a "bullshit" szót és annak különböző változatait, és azt is hozzátette a kiscsatár, hogy mintha számítana bármit is az egész - a meccsnek vége, ők továbbléptek.

Nagy balhé volt a ma hajnali Dallas Mavericks - Houston Rockets összecsapáson, ahol összesen 8 technikait osztottak ki. Egyedül Trevor Arizát küldték ki a bírók a második figyelmeztetése után, a Rockets kiscsatára pedig nagyon mérges volt Salah Mejrire - a Mavs centere állítólag szóba hozta Ariza feleségét és gyerekeit. Tim MacMahon (ESPN) forrásai szerint Ariza és több más Houston játékos megpróbálta megvárni Mejrit a meccs után, hogy kérdőre vonják, aztán nem lett belőle végül semmi. James Harden se volt éppen boldog, ő arról beszélt, hogy folyamatosan megpróbálták őket elgáncsolni - szerinte és a pályára nem lépő Patrick Beverley szerint is tiszteletlenül játszott a Dallas.

A Detroit Pistonsnak nem nagyon megy idén, de a Cleveland Cavalierst legutóbb le tudták győzni. A találkozó után Reggie Jacksont kérdezték Stan Van Gundy elnök és vezetőedzőről, az irányító pedig azt válaszolta a riportereknek, hogy fogalma sincs, mit mondott a tréner. Őszinte volt, mint mindig, de annyit tud, hogy nagyon kiabált - egy idő után az ember ki tudja zárni azt, amit az edzője üvölt úgy is, hogy közben azért tudja, mi is az üzenet lényege. Fel kellett pörögniük és reménykedniük kellett abban, hogy SVG nem kap szívrohamot az oldalvonal mellett.

A Philadelphia Sixersnél többen is úgy gondolják, hogy Joel Embiidnek helye lehet az All-Star gála főmeccsén is, legalábbis van rá esélye a centernek. Brett Brown vezetőedző azt nyilatkozta Keith Pompey-nak (Philadelphia Inquirer), hogy szerinte ez teljesen egyértelmű, nem sok olyan dolgot tett Embiid, ami miatt ne lehetne komoly esélye a gálára - Nerlens Noel hozzátette, hogy kiváló statisztikákat hoz csapattársa. Utoljára Blake Griffin volt ott újoncként a főmeccsen 2011-ben.

A Miami Heatnél Goran Dragic hátfájások miatt nem játszott ma hajnalban, az Oklahoma City Thunder elleni találkozón. A Los Angeles Clippers centerének, DeAndre Jordannak autóbalesete volt tegnap, de nem lett semmi baja - a reptérhez sietett a csapathoz, mikor összeütközött egy másik járművel. Chris Pault is a helyszínen látták, de ő nem volt érintett, csak a Clippers alkalmazottaival érkezett a helyszínre, hogy felvegyék Jordant.

A San Antonio Spurs kitette keretéből Nicolas Laprovittolát - az argentin 18 meccsen 3.3 pontot és 1.6 gólpasszt átlagolt.

Jeanie Buss és Phil Jackson egymástól búcsúztak - twitteren jelentették be mindketten, hogy mivel elég komoly távolság van köztük földrajzilag a munkáik miatt, így nem tudják fenntartani jelenlegi kapcsolatukat, felbontották eljegyzésüket. Ez amiatt lehet érdekes, mert így a "Jackson visszatérhet a Lakershez"-pletyka vitorlájából a legfontosabb szelet fogták most ki.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus