Hírmorzsák 2017-01-08 (20:45)

Butler maradni akar Chicagóban, Wade szerint nem e világi, ahogy Butler mostanában játszik. Durant szerint nem veszekedtek Greennel, csak eltérő véleményen voltak. A Blazers-Pistonst ma éjszaka pótolják. A Heat túl sokat kér egyelőre Dragicért. A Nuggets Gallinarira, Wilson Chandlerre és Fariedre is meghallgatja az ajánlatokat. A Lakers megtartja MWP-t és Thomas Robinsont is. Melo válla nem 100%-os, de nincs nagy gond. Cameron Payne elkezdte az idényt. Giannis beteg. A Sixersnél Nate Robinson, Jordan Farmar és Yogi Ferrell is esélyes egy 10 napos szerződésre. JR Smith lánya 5 hónappal korábban született, mint kellett volna.

A Chicago Bulls swingmanje, Jimmy Butler a ma hajnali 42 pontos, 10 pattanós, 5 gólpasszos meccse után azt nyilatkozta, hogy imádja a várost, a csapatot a szurkolókat, nem akarja őket sem cserbenhagyni, sem távozni. Butler szerint senki nem dolgozik annyit, mint ő, és büszke arra, ahogyan jelenleg játszik - soha egyetlen dobásán sem gondolkodik, mert mindegyikről úgy gondolja, hogy be fog menni.

Csapattársa, Dwyane Wade Nick Friedellnek (ESPN) azt nyilatkozta, hogy Butler jelenlegi játéka alapján a liga szűken vett elitjébe tartozik. Wade szerint Butler negyedik negyedekben nyújtott produkciója még lenyűgözőbb, mint maga a statisztikája, mert mindenki tudja, hogy ő a vezérük, ő fogja elvállalni a helyzeteket, mégis bedobálja Butler a kosarakat, plusz az ellenfél legjobbját fogja a másik oldalon. Wade szerint nem e világi, ahogyan jelenleg csapattársa játszik, és duzzad is az önbizalomtól Butler. A Miami ikonja úgy gondolja, hogy mindenki tehetséges az NBA-ben, de az egyik dolog, ami megkülönbözteti a játékosokat, az a mentalitásuk. Ha valakinek gyenge meccse van, a végjátékot mégis a csapata javára tudja fordítani, az az igazán különleges játékos, és szerinte Butler ebbe a kategóriába tartozik.

Tegnap este volt arról a hevesebb szóváltásról szó, ami Kevin Durant és Draymond Green között zajlott. KD azt mondta a riportereknek tegnap, hogy nem veszekedtek, csak nem értettek egyet. Valami zavarta az erőcsatárt, de nem vette fel a dolgot. Az ő hibája volt az a playhívás a rendes játékidő végén, ami miatt Green egy kicsit kiakadt, de Steve Kerr vezetőedző szerint sem történt semmi különös, tipikus csapattársak közötti megbeszélés folyt.

Ma hajnalban elmaradt a Portland TrailBlazers és a Detroit Pistons összecsapása az időjárási körülmények miatt - a játékosok és a szurkolók testi épségét óvták ezzel. Sokáig nem kell várni a pótlásra, ma éjszaka rendezik meg a találkozót.

Marc Stein (ESPN) további pletykákkal állt elő a tegnap estiek után. A Miami Heat például továbbra is meghallgatja a Goran Dragicra érkező ajánlatokat, de a hírek szerint egyelőre túl sokat kérnek a szlovén hátvédért, így minden komolyabb érdeklődőt elijesztettek eddig.

A Denver Nuggets nemcsak Jusuf Nurkicot árulja, hanem Danilo Gallinarira, Wilson Chandlerre és Kenneth Fariedre is meghallgatják az ajánlatokat - úgy néz ki, hogy a teljes rebuild mellett letették a voksukat.

A Los Angeles Daily News információi szerint a Los Angeles Lakers meg fogja tartani Thomas Robinsont és Metta World Peace-t is az idény végéig - január 10-én garantálttá válik mindkét játékos szerződése.

A New York Knicksnél Carmelo Anthony jobb vállával az előző nyugati túra óta gondok vannak, de Melo azt nyilatkozta Al Iannazzone-nak (Newsday), hogy nem akar mérkőzéseket kihagyni emiatt, szerinte nem fog eljutni oda a dolog, hogy "pihentetni kelljen". Anthony szerint edzést még nem is kellett emiatt mulasztania, és ha egy-egy meccsen nem is tud pályára lépni, az inkább pihentetés miatt lesz, mint a válla miatt. Az Oklahoma City Thundernél Cameron Payne bemutatkozott ma hajnalban ebben az idényben, miután a jobb lábfejében eltört egy csont a szezon előtt. A Milwaukee Bucks Washington Wizards elleni összecsapása már tart, Giannis Antetokounmpo pedig betegség miatt nem játszik.

A Philadelphia Sixersnél Sergio Rodriguez is sérült Jerryd Bayless mellett, ezért Adrian Wojnarowski (The Vertical, Yahoo Sports) információi szerint a csapat irányítót keres, és egy 10 napos szerződésre megnéznék Jordan Farmart, Nate Robinsont vagy Yogi Ferrellt - a hírek szerint Rosco Allen egykori Stanford-os csapattársa, Chasson Randle is megy hozzájuk próbajátékra a közeljövőben.

A Cleveland Cavaliers dobóhátvédjének, JR Smith-nek nincsen könnyű időszaka - nem elég, hogy több hónapra kiesett a játékból, lánya 5 hónappal korábban született, mint kellett volna.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus