Hírmorzsák 2017-01-12 (14:30)

A Lakers érdeklődik Nerlens Noel iránt - korábban Millsapért is próbálkoztak. Lillard szerint Russell felébresztette az alvó oroszlánt. Melo nagyon csalódott volt a Sixers elleni vereséget követően, Rose-ért pedig nagyon aggódott hétfőn. Blake Griffin valamikor ebben a hónapban visszatérhet. Cousins R&B albumot ad ki, ha beszavazzák az idei All-Star gála kezdőcsapatába. George Hill szerint szégyen lenne, ha Hayward nem lenne idén All-Star. JR Smith 21 hetesen született lánya jól van. Megvolt a BIG3 liga sajtótájékoztatója.

Sean Deveney (Sporting News) értesülései szerint több csapat mellett a Los Angeles Lakers is érdeklődik a Philadelphia Sixers centere, Nerlens Noel iránt. Deveney úgy tudja, hogy a Lakers az Atlanta Hawksszal is tárgyalt Paul Millsapről, de úgy tűnik, hogy az a szál meghalt - mint ismert, a Hawks közölte minden érdeklődővel, hogy Millsap nem eladó.

A Lakers tegnap hajnalban a Portland TrailBlazersszel mérkőzött, D'Angelo Russell pedig egy blokk után elkezdett magyarázni Damian Lillardnek - a Blazers sztárja addig 3/14 volt mezőnyből, utána viszont bevert 13 pontot. Lillard azt nyilatkozta a meccs után, hogy ő tisztán játszik, Russell viszont nekiment vállal, már nem először a meccs folyamán, és mivel Oaklandből származik, nála ezt nem ússza meg senki szárazon - felébresztette az alvó oroszlánt a Lakers hátvédje

Ma hajnalban újabb vereséget szenvedett a New York Knicks, ezúttal a Philadelphia Sixerstől kaptak ki az utolsó pillanatban, Carmelo Anthony pedig a mérkőzés után azt nyilatkozta, hogy nem is nagyon tudja, mit mondjon, borzasztóan csalódott. Nagyon reméli, hogy a csapat elfogadhatatlannak tartja ezt, mert ez a találkozó is a kezükben volt még huszonpár másodperccel a vége előtt is, mégis kikaptak - ebbe nem nyugodhat bele senki.

Melo a meccs előtt arról is nyilatkozott, hogy nagyon megijedt, mikor Derrick Rose hétfőn nem jelent meg a New Orleans Pelicans elleni összecsapáson, és senki nem tudta hol van - soha nem volt még ilyen helyzetben. Nem is akar arra gondolni, hogy egy meccsre úgy érkezik meg, hogy nem tudják, hogy az egyik társukkal mi van, jól van-e. Ez jutott legelőször egyébként az eszébe, csak tudni akarta, hogy minden rendben van-e Rose-zal. Elmondása szerint ő sem tud semmi részletet, de azt becsülte az irányítóban, ahogy kiállt a csapat elé és bocsánatot kért

A Los Angeles Clippers erőcsatára, Blake Griffin felépülése a tervek szerint halad - Doc Rivers elnök és vezetőedző azt mondta, hogy az eredetileg beharangozott 4-6 hetes rehab továbbra is áll, tehát valamikor ebben a hónapban visszatérhet Griffin jobb térdműtétje után.

Az All-Star szavazáshoz kapcsolódik, hogy a Sacramento Kings centere, DeMarcus Cousins azt mondta, hogy úgy érzi, tud énekelni, és ha beszavazzák az idei All-Star gála kezdőcsapatába, akkor kiad egy R&B albumot.

A Utah Jazz irányítója, George Hill Tim MacMahonnak (ESPN) azt nyilatkozta, hogy szerinte szégyen lenne, ha csapattársa, Gordon Hayward idén nem lenne ott az All-Star gála főmeccsén. Hill szerint sosem tudni, mi számít igazán, a statisztikák vagy az, hogy valaki jó mérleggel rendelkező csapatban játsszon, de Hayward esetében mindkettő adott most, úgyhogy kérdés nélkül ott kellene lennie New Orleansban. Maga az érintett azt mondta, hogy szerinte kicsit feljebb kellene kerülniük a nyugati táblázaton. Csak a győzelem számít neki, ezek az elismerések pedig úgyis akkor jönnek, ha jönnek a csapatsikerek is.

A TMZ Sports forrásai szerint JR Smith 21 hetesen született lánya a körülményekhez képest jól van.

A végére pedig a BIG3 nevű nyári liga maradt, amiről már többször beszámoltunk - nyáron korábbi NBA-sztárok részvételével indul egy 8 állomásos 3-3 bajnokság. Tegnap megvolt a sajtótájékoztató, ahol Allen Iversont és a többi főszereplőt is bemutatták, illetve több részletet is nyilvánosságra hoztak. A liga július 24-én kezdődik, szombatonként játszik majd mind a 8 csapat, minden héten különböző városokban, aztán lesz egy kéthetes rájátszás - félpályán játszanak majd, a meccsek pedig 60 pontig tartanak.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus