Hírmorzsák 2017-01-26 (20:30)

Melót a Celticsnek és a Clippersnek is elkezdte árulni Phil Jackson. LeBron szerint keveset költ a Cavs tulaja. Ranadive hoz minden személyi döntést a Kingsnél, össze akarja rakni a Westbrook-Gay-Cousins Big3-t. Cousins és Wall is ott lesznek az All-Star gálán. Butlert nem érdekelte, hogy Hoiberg időt akart kérni. Bosh idén biztosan nem játszik, nem döntött még a visszavonulásról. Ronnie Price-szal 10 napos szerződést köt a Suns. Okaro White helyet követel magának a Heatnél, Derrick Williams távozik? Nate Robinson már a Bullshoz is próbál bekerülni.

Brian Windhorst (ESPN) értesülései szerint a Cleveland Cavaliersnél Dan Gilbert tulajdonos és LeBron James között nincs minden rendben a sztár legutóbbi nyilatkozatai miatt. Windhorst úgy tudja, hogy LeBron kevesli azt a pénzt, amennyit a csapatra szánnak - ez azért érdekes, mert tavaly 54, idén 27 millió dollárnyi luxusadót fizet a Cavs a bérek miatt. A hírek szerint James a visszatérésekor beszélt arról Gilberttel, hogy teljesen mindegy, mennyi pénzt kell fizetni, a tulaj megteszi, hogy a csapat minél jobb legyen, ezen megy most a huzavona. Gilbert állítólag azon rágott be, hogy LeBron úgy csinál, mintha csak a vezetőség döntése lenne, hogy fejlesztik-e a keretet vagy sem.

Adrian Wojnarowski és Chris Mannix (mindketten The Vertical, Yahoo Sports) forrásai szerint nemcsak a Cavst kereste meg a New York Knicks Carmelo Anthony cseréjével, hanem a Boston Celticset és a Los Angeles Clipperst is. A hírek szerint Phil Jackson elnök mindenképpen össze akar hozni egy olyan üzletet még a deadline előtt, amire igent mond Anthony is - mivel no-trade vétójoga van, ezért muszáj belemennie Melónak is a megbeszélt tranzakcióba. A dolgot bonyolítja, hogy 15%-os trade kicker is van Anthony szerződésében, tehát új csapatában már 15%-kal több pénzt keresne.

Kevin Arnovitz (ESPN) információi szerint a Sacramento Kings tulajdonosa, Vivek Ranadive hoz minden személyi döntést a klubnál - az indiai tulaj szerint ő minden ilyen jellegű dolgot rábízott Vlade Divacra, és két dolgott döntött csak ő el, Rudy Gay megszerzését és azt, hogy DeMarcus Cousinst nem cserélik el. Az egyik forrás szerint ha valaki 4-5 elhibázott döntést hoz, akkor segítség után néz, de Ranadive pont az ellenkezőjét csinálja, egy másik forrás szerint pedig a Golden State Warriors a szívszerelme a tulajdonosnak továbbra is. Arnovitz hozta azt a hírt is, hogy Ranadive nemrég azt mondta egy ligaforrásnak, hogy össze akarja hozni a Kings Big3-jét Cousinsszal, Gay-jel és Russell Westbrookkal.

Ha már Cousins, akkor itt lehet megemlíteni, hogy Jason Jones úgy tudja, a Kings centere megint ott lesz az All-Star gála főmeccsén és a Skills Challenge-en is. Chris Haynes (ESPN) értesülései szerint John Wallt beszavazták a keleti konferencia All-Star csapatába az edzők - a hivatalos kihirdetés hajnalban lesz. A zsákolóverseny kétszeres címvédője, Zach LaVine maga mondta el a mai edzés után, hogy igazak a hírek, nem indul idén.

Hogy mennyire nem működnek a dolgok a Chicago Bullsnál, azt ebből a videóból lehet jól látni - a ma hajnali mérkőzés végén Fred Hoiberg időt akart kérni, Jimmy Butler meg nem nagyon értette, mi szükség van erre, így elment elkérni a bedobást.

Barry Jackson (Miami Herald) forrásai szerint a jelenleg "betegállományban" lévő Chris Bosh még a Játékosok Szakszervezetének telefonjaira sem válaszol jelenleg - ebben az idényben egészen biztosan nem akar játszani, és egyáltalán nem döntötte el, hogy a későbbiekben akar-e majd.

Shams Charania (The Vertical, Yahoo Sports) értesülései szerint a Phoenix Suns ad egy 10 napos szerződést Ronnie Price-nak - ő 2 évre 5 millió dollárért írt alá az Oklahoma City Thunderhez, de az edzőtáborban kitették a keretből.

A Florida Sun Sentinel úgy tudja, hogy Okaro White kezdi meggyőzni a Miami Heatet, hogy tartsák meg a teljes idényre - ő 10 napos kontraktussal van most a floridaiaknál. Ha White marad, akkor a legvalószínűbb forgatókönyv az Josh Richardson visszatérése után, hogy Derrick Williamst teszik lapátra.

A végére pedig Nate Robinson maradt, aki már a Chicago Bullshoz is próbál bekerülni:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus