Hírmorzsák 2017-02-02 (20:30)

Cserél a Bucks és a Hornets - Miles Plumlee, valamint Roy Hibbert és Spencer Hawes játékjogai cseréltek gazdát. Wilson Chandler szeretné, ha elcserélné a Nuggets. A Denver próbálja felmérni a Mudiay iránti keresletet. Farmar meggyőző volt a Cavs tegnapi privát edzésén - egyelőre nincs döntés, kit igazol le a bajnok. Isaiah Thomas beszólt kicsit Valanciunasnak. Magic Johnson hivatalos minőségben visszatér a Lakershez.

Brian Windhorst (ESPN) információi szerint a Milwaukee Bucks és a Charlotte Hornets megegyeztek egy cserében - Miles Plumlee kerül Charlotte-ba Roy Hibbertért és Spencer Hawesért cserébe, Steve Novakot pedig waiverre teszi a Bucks a rosterhelyek miatt. Plumlee még 3 évig évi 12.5 millió dollárt keres, Hibbert lejáró, Hawesnak pedig a következő idényre van egy 6 milliós játékosopciója - a fizetésekben biztos, hogy a Milwaukee nyerte a cserét, ráadásul náluk Plumlee szerepe minimális volt, 31 meccsen 9.7 percet átlagolt. Egyelőre még nem hivatalos a tranzakció, de a főbb vonalakban megegyeztek a felek Marc Stein (ESPN) szerint.

Sam Amick (USA Today) jelentette, hogy Wilson Chandler azt szeretné, ha a Denver Nuggets elcserélné - kitűnő éve van Chandlernek, hiszen 15.4 pontot, 6.7 pattanót és 2 gólpasszt átlagol, a liga egyik legjobb cserejátékosa, de nem elégedett a csapaton belüli szereplével. Idén, illetve a következő két idényben összesen 36 millió dollárt keres Chandler, de a 2018/19-es évre játékosopciója van.

Szintén a Nuggetshez kapcsolódik, hogy Zach Lowe (ESPN) értesülései szerint a Denver szépen csendben elkezdte felmérni az Emmanuel Mudiay iránti keresletet - nem kell sietniük az elcserélésével, hiszen még csak a második szezonját tapossa az NBA-ben, de könnyen új csapathoz kerülhet, ha egy nagyobb halra rámozdul a coloradói alakulat. Pocsék szezonja van egyébként összességében, hiszen 12.1 pontos, 3.5 pattanós és 4.2 gólpasszos mutatóval rendelkezik, de mindössze 10.5-es PER-je, illetve 47.9%-os TS-e van - főleg az idény elején volt borzasztóan gyenge a játékmester, az utóbbi időben kezdte összeszedni magát.

Joe Vardon (Cleveland Plain Dealer) forrásai szerint Jordan Farmar volt a legmeggyőzőbb a Cleveland Cavaliers tegnapi privát edzésén - az ESPN úgy tudja, hogy a Farmar, Lance Stephenson, Kirk Hinrich, Mario Chalmers négyesből legalább egy valakit mindenképp le akarnak szerződtetni, de nincs még döntés, hogy végül kire esik majd a választás. Farmar ebben a szezonban két mérkőzést játszott a Sacramento Kingsnél, mielőtt lejárt Darren Collison eltiltása az idény elején.

Volt arról szó januárban, hogy a Toronto Raptors Boston Celtics elleni győzelme után Jonas Valanciunas azt nyilatkozta, hogy ők a keleti első helyért mennek, a Boston pedig a második pozíciót akarja megszerezni. Most fordult a kocka, és Isaiah Thomas el is mondta a ma hajnali, Boston által megnyert egymás elleni találkozó után, hogy emlékszik a litván center nyilatkozatára, de most visszanyalt az a bizonyos fagyi...

A Los Angeles Lakers bejelentette, hogy Magic Johnson hivatalosan is visszatér az együtteshez, mint Jeanie Buss tanácsadója kosárlabdával és üzleti ügyekkel kapcsolatos kérdésekben.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus