Hírmorzsák 2017-02-07 (20:30)

Lance Stephenson 10 napra a Minnesotához szerződött. Cousins rekordgyorsasággal érte el a 16. technikaiját. Khris Middleton holnap elkezdi az idényt. Jegyáremelés a Golden State-nél. A Lakersnek több mint 40% esélye van arra, hogy megtartsa saját pickjét - és így kibabráljon az Orlandóval is. Embiid ott van a kameruni válogatott bő keretében az idei Afrika-bajnokságra. Metta World Peace MVP-MVP rigmust kapott a Gardenben, miután Melo arcába dobott egy fade-away tempót (videó). Bill Russell és Russell Westbrook az új Foot Locker reklámban (videó).

Shams Charania (The Verical, Yahoo Sports) információi szerint a Minnesota Timberwolves 10 napos szerződést adott Lance Stephensonnak. A hátvéd a New Orleans Pelicansnél 9.7 pontot, 4.8 gólpasszt és 3 pattanót átlagolt idén, de 6 meccs után kitették a keretből, mert ágyékműtéten esett át - a Timberwolvesnak kapóra jön, hiszen Zach LaVine az egész idényre kiesett ACL-szakadással.

Ugyanide tartozik, hogy Yogi Ferrell hivatalosan is aláírta 2 éves szerződését a Dallas Maverickshez.

A Milwaukee Bucksnál Khris Middleton holnap este, a Miami Heat ellen elkezdi az idényt - a csapat vezetőedzője, Jason Kidd azt nyilatkozta, hogy 15-20 percet fog kapni a dobóhátvéd csereként.

Ma délelőtt volt már szó arról, hogy a Sacramento Kings centere, DeMarcus Cousins megkapta szezonbeli 16. technikaiját is ma hajnalban, ezzel pedig rekordot állított fel. Korábban Dwight Howard tartotta a gyorsasági csúcsot, ő 2010/11-ben március 5-én szedte össze a 16 technikai egy szezonban - Cousins majdnem egy teljes hónapot javított ezen.

A Golden State Warriors 15-25%-os jegyáremelést fog végrehajtani - a legolcsóbb kategóriás jegyek 32-ről 40 dollárra, a legjobb pályaszéli tikettek pedig 625 dollárról 715 dollárra nőnek az alapszakaszban, de a döntőben az első sorba 2600 dollárért lehet majd jegyet venni. Érdekességképp lehet megemlíteni, hogy a bajnoki címmel végződő 2014/15-ös szezonban 18 dollár volt a legolcsóbb jegy és 450 dollár a legdrágább, viszont 32.000-en vannak a bérletesek várólistáján, 2012. december 18-a óta pedig sorozatban 214 meccsen volt náluk teltház.

A Los Angeles Lakersnek a BPI (Basketball Power Index) alapján 44.4% esélye van arra, hogy Top3-ban maradjon a drafton - most a harmadik legrosszabb mérleg az övék, de a Phoenix Suns még könnyedén megelőzheti őket, úgyhogy második helyről is várhatják akár a lotteryt. Ez egyrészt azért fontos, mert így megtarthatnák idei első körös pickjüket - ha kicsúsznak az első háromból, át kell adniuk a draftjogot a Philadelphia Sixersnek -, másrészt azért, mert így az Orlando Magicnek nem elsőköröst, hanem két második köröst kellene adniuk a Dwight Howard-csere keretein belül.

A kameruni válogatott kihirdette 30 fős keretét a 2017-as Afrika-bajnokság selejtezőire és magára a kontinensviadalra, amelyben ott van Luc Mbah a Moute mellett Pascal Siakam és Joel Embiid is, utóbbi tehát idén válogatott szinten is elkezdheti karrierjét.

Russell Westbrook és Bill Russell az új Foot Locker reklámban:

A végére pedig a Los Angeles Lakers kiscsatára, Metta World Peace maradt, aki Carmelo Anthony arcából dobott fade-away duplát ma hajnalban, meg is kapta az MVP-MVP rigmust a Madison Square Garden szurkolóitól:

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus