Hírmorzsák 2017-02-12 (21:30)

Cserélt a Denver és a Portland - Nurkic Oregonban, Mason Plumlee Coloradóban. Okaforról a Bullsszal, a Pelicansszel, a Nuggets-cel és a Blazersszel tárgyal a Sixers, előbbi kettővel komolyak a beszélgetések. A Chicagónál ma nem játszik sem Wade, sem Butler, sem Mirotic. Kevin Love bal térdével gondok vannak, kedden biztosan nem lép pályára. Kevin Durant édesanyja szomorú volt amiatt, amilyen szavakat használtak a fiára a Thunder drukkerei. Vucevic szerint szégyellniük kell magukat a ma hajnali teljesítményük után. LeBron azt szeretné, ha Derrick Williams maradna náluk a szezon végéig. Joel Anthonyt az idény végéig megtartja a Spurs.

Az este híréről beszámoltunk már egy pár órája - cserélt a Portland TrailBlazers és a Denver Nuggets, Jusuf Nurkic és Mason Plumlee költöztek draftjogokkal karöltve, a részleteket ezen a linken megtaláljátok.

Alex Kennedy (Basketball Insiders) értesülései szerint a Philadelphia Sixers közölte Jahlil Okaforral, hogy négy csapattal tárgyalnak róla, a Chicago Bullsszal, a New Orleans Pelicansszel, a Portland TrailBlazersszel és a Denver Nuggets-cel. A hírek szerint előbbi kettő, tehát a Bulls és a Pelicans kezdett komolyabb beszélgetésekbe a Sixersszel, miattuk nem játszott ma hajnalban Okafor, nehogy megsérüljön - a Los Angeles Lakers nincs a képben. Keith Pompey (Philadelphia Inquirer) értesülései szerint a Denver kiszállt az Okaforért folytatott "harcból".

A sérültlistát is a Chicagóval kell kezdeni, miután ma este nem játszik sem Jimmy Butler (sarok), sem Dwyane Wade (csukló), sem Nikola Mirotic (hát) - összesen 10 játékost neveznek a Minnesota Timberwolves elleni összecsapásra. A bajnoknál Kevin Love bal térdével vannak gondok, ezért biztosan nem játszik majd kedden, amikor a Cavs a Minnesotával találkozik - ez azért érdekes, mert jövő héten All-Star gála, aminek a főmeccsén elvileg Love is ott lesz.

A ma hajnali Oklahoma City Thunder - Golden State Warriors mérkőzéshez tartozik, hogy Kevin Durant édesanyja Ramona Shelburne-nek (ESPN) nyilatkozott a találkozó után. A hölgy szerint mindennek elhordták a fiát, aminek csak lehetett, pedig Kevin és az egész család is szívét-lelkét megtette a csapatért, amíg a Thundernél játszott - szerinte tagadhatatlan, hogy komoly örökséget hagyott maga után KD a Thundernél. Wanda szerint ez kosárlabda, nem itt dől el, hogy valaki a mennybe kerül vagy sem. Azt megérti, hogy imádták a fiát és nem gondolták volna, hogy egy másik csapathoz igazol, a "boo"-zást meg is érti valamilyen szinten, és nem akarja csökkenteni azoknak a fájdalmát, akik sajnálták a kiscsatár eligazolását, de nagyon szomorú volt azok miatt a szavak miatt, amiket használtak rá. Ő nem értette a cupcake-s utalást sem, mert szerinte a fia minden, csak nem puhány, és nem kellett volna a meccs körítésének ilyennek lennie. Nem először volt már egyébként Thunder-meccsen ebben az idényben, és állandóan súgdolóznak mögötte, de vannak olyanok is, akik elmondják neki, hogy még mindig kedvelik Kevint. A fia 8 évig mindent odaadott ezért a csapatért, ezért nehezen viseli, hogy most így bánnak vele.

Az Orlando Magic kezd teljesen szétesni, ma hajnalban 112-80-ra kaptak ki a Dallas Maverickstől, a találkozó után pedig Nikola Vucevic azt nyilatkozta az Orlando Sentinel munkatársának, hogy nagyon kínos volt az, ahogyan játszottak, mindannyian szégyellhetik magukat a mai teljesítményük miatt és azért, amilyen erőbedobással kosaraztak.

A Cleveland Cavaliersnél LeBron James azt szeretné, ha Derrick Williams maradna a szezon végéig - az egykori 1/2-es erőcsatár első 10 napos szerződését tölti a bajnoknál jelenleg. James azt nyilatkozta Dave McMenaminnek (ESPN), hogy eddig nem volt a legjobb helyzetekben Williams, de abban reménykednek, hogy most a Cavsnél otthonra találhat. Még mindig csak 25 esztendős az erőcsatár, egyáltalán nem ért még pályafutása csúcsára, úgyhogy reményei szerint a csapat és ő is tudnak neki segíteni fejlődni

A San Antonio Spursnél Joel Anthonyról már döntöttek is, ő az idény végéig szóló kontraktust kapott Gregg Popovich-éktól

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus