Hírmorzsák 2017-03-06 (10:00)

Cuban szerint Westbrook nincs az MVP-esélyesek között. Steph Curry a triplaranglista 10. helyén. Draymond Green szerint szánalmas és nevetséges volt, hogy a ma hajnali Knicks-Warriors meccs első félidejében nem volt se zene, se videó. Jamal Crawford még 3-4 évet akar játszani. Parsons szerint pocsékul játszik, ezen nincs mit szépíteni. Fizdale szerint ha úgy nézne ki, mint Parsons, ő is folyamatosan szép nőkkel randizna. Isaiah Thomas szerint mindenki olyan ünneplést használ, amit akar, de a negyedik negyedekben senki nem nyújt olyan teljesítményt a pályán, mint ő. Johnny O'Bryant a Hornetsnél, Hollis Thompson a Pelicansnél még 10 napra.

A Dallas Mavericks tulajdonosa, Mark Cuban korábban is nyilatkozott már érdekeseket Russell Westbrookról, de Tim MacMahonnak (ESPN) adott válaszából is kiderül, hogy nem Cuban kedvence az Oklahoma City Thunder irányítója. A tulaj azt mondta, hogy szerinte az MVP harc nagyjából pénzfeldobás jellegű verseny LeBron James és James Harden között. Rákérdezett nála MacMahon, hogy Westbrook nincs a versenyben, mire Cuban mondta, hogy nincs.

A napi statisztikát Steph Curry szállította, aki fellépett a tripladobók örökranglistáján a 10. helyre - Chauncey Billupsot előzte meg Curry, akinek már 1833 bedobott hármasa van karrierje során, így 70-nel van elmaradva a 9. helyen álló Joe Johnsontól.

Volt már szó a reggeli összefoglalóban arról, hogy a ma hajnali New York Knicks - Golden State Warriors mérkőzésen a Madison Square Gardenben csend volt az első félidőben - semmilyen zenét vagy videót nem játszottak le azért, hogy a nézők a legtermészetesebb módon élvezhessék a játékot és hallhassák a meccs "zaját". Draymond Green a mérkőzés után azt nyilatkozta az újságíróknak, hogy szerinte szánalmas és nevetséges volt ez az egész, ami meg is változtatta a játék ritmusát. Green szerint a világ fejlődik, hogy egyre jobb legyen, és nem térnek vissza az emberek ahhoz, ami rossz. Ez olyan volt, mintha a számítógépek korában visszatérnének a papírhoz.

A Los Angeles Clippers tegnap hajnalban a Chicago Bulls otthonában győzött, a két héten belül 37 esztendős Jamal Crawford pedig a Chicago Tribune-nak elmondta, hogy még 3-4 idényt szeretne a ligában tölteni játékosként - szerinte ha valaki ennyire imádja a kosárlabdát, akkor könnyen megy a játék.

A Memphis Grizzlies kiscsatára, Chandler Parsons a legutóbbi meccsén, a Houston Rockets ellen mindössze 20 percet töltött a pályán, ami alatt 7 pattanó és 2 gólpassz mellett mindössze 2 pontig jutott 1/5-ös mezőny, illetve 0/2-es büntetőmutatóval. Parsons azt mondta a mérkőzés után, hogy nem kertel, jelenleg pocsék formában játszik, ezen nincs mit szépíteni, de ez van - dolgozik tovább, megpróbál minél előbb kilábalni ebből a gödörből.

Parsons azzal is a hírekbe került, hogy az All-Star hétvége előtt Cancunban nyaralt, amiért kapott hideget-meleget a szurkolóktól. David Fizdale vezetőedző azt mondta a már említett Tim MacMahonnak, hogy megérti a szurkolók csalódottságát és dühét, de valószínűleg minden második játékos a tengerparton nyaralt, aki nem volt ott a gálán, mivel ő is ezt tette. Fizdale azt is hozzátette, hogy ha úgy nézne ki, mint Parsons és nem lenne komoly kapcsolata, valószínűleg ő is folyamatosan csinos lányokkal randizna, ezen szerinte túl kell lépnie mindenkinek. A tréner Parsons munkamoráljáról azt mondta, hogy napi 2-3 alkalommal edz, mindent megtesz azért, hogy minél jobb fizikai formába kerüljön, hogy a játéka is minél hamarabb össze tudjon állni, emellett nagyszerű csapattárs.

Egyre többen használják azt az ünneplést a végjátékban, mikor a karukra koppintanak, mintha az órájukat mutogatnák. A Boston Celtics sztárját, Isaiah Thomast kérdezték erről, aki Andrew Sharpnak (Sports Illustrated) elmondta, hogy Damian Lillard is használta már ezt pár éve, szóval nem ő találta ki, de nem is Lillard, nem is John Wall. Thomas szerint mindenki csinálhatja ezt, de senki nem nyújt olyan produkciót a negyedik negyedekben, mint ő. Az irányító szerint ez a normális számára, holott tudja, hogy alapvetően nem az. Ha eljön a negyedik negyed, nem akar feltétlenül 20 pontot szórni, csak az lebeg a szeme előtt, hogy azt tegye, amire a csapatának szüksége van. Szeretné, ha kiegyensúlyozott játékosként ismernék, és az idei negyedik negyedeivel ez meg is van - amikor eljön az idő, akkor csak önmagát adja.

Chris Haynes (ESPN) jelentette, hogy a Charlotte Hornets egy második 10 napos szerződést ad Johnny O'Bryantnek. John Reid (The Times-Picayune) úgy tudja, hogy a New Orleans Pelicans Hollis Thompsonnak ad még egy 10 napos kontraktust.

Mi a véleményed?

blog comments powered by Disqus